Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sigurno su te zlostavljali u školi!
Ne poznajem nikoga ko par decenija nakon završene škole ne misli da je to bilo super doba :D
Zlostavljanja je nekad i bilo u osnovnoj, ali to nema nekog uticaja na celokupan utisak, već učenje. Osnovna je ipak bila lakša, gimnazija teža, a fakultet ubedljivo najteži. Samim tim je moje loše mišljenje o školovanju najviše pod utiskom fakulteta.
Ovo sada je super doba :D Na poslu već duže vreme nema učenja, i odradim posao za manjinu radnog vremena jer sam brz u poslu. Nema nošenja posla kući. Tokom školovanja je bilo dosađivanja na nastavi, a kod kuće još i domaći i spremanje ispita. Sada se kod kuće i na poslu zabavljam većinu vremena, ovo je zlatno doba :super:

Sada se kod kuće i na poslu zabavljam većinu vremena, ovo je zlatno doba :super:
samo split, samo mediteran, nebriga, šporkica i leđero
bruzzel_girl.gif

Zlostavljanja je nekad i bilo u osnovnoj, ali to nema nekog uticaja na celokupan utisak, već učenje. Osnovna je ipak bila lakša, gimnazija teža, a fakultet ubedljivo najteži. Samim tim je moje loše mišljenje o školovanju najviše pod utiskom fakulteta.
Ovo sada je super doba :D Na poslu već duže vreme nema učenja, i odradim posao za manjinu radnog vremena jer sam brz u poslu. Nema nošenja posla kući. Tokom školovanja je bilo dosađivanja na nastavi, a kod kuće još i domaći i spremanje ispita. Sada se kod kuće i na poslu zabavljam većinu vremena, ovo je zlatno doba :super:
Ne znam, ja imam super sjećanja i na gimnaziju i na fakultet. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz škole :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back