Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam pauuuuk, mali pauk, vrciiii vrc vrc 💃🏻

era-ojdanic.gif

Bože, tek sam prije nekoliko godina saznala da pogrešno pjevamo na dernecima, mi pjevali Paukov spomenik :D
Pa kad niste odavde. Džej je bio Doroćolac, viđao sam ga u kraju, tu su mu i mural naslikali. Džeja uglavnom ne slušam, ali ova manje poznata pesma može da prođe, valjda jer nije u narodnom fazonu🎸:

zašto ne? hoću da gledam patnju dece i roditelja
Pa strajkuju, unistili su im prvi srednje, tri prva meseca su imali I jedan I po do petog jula. Znaci izmedju brejn roting I teska letargija. A onda mesec rokanja ocena I popravljanja keceva sa pocetka na cetrdeset stepeni, pocrkase. Uz pretnje razrednim ispitima i simultano molbe da mozda ipak ne dolaze, a I skola je na nezgodnom mestu.
Ni ekskurzije, ni druzenja, ni mozak, nit sta.
Toliko je bilo na kraju vruce da su nasle I pokusale da spasu ono sprzeno mace u Istopljenoj gajbici :(.
Ja sam htela da je premestim u privatnu da ima normalan zivot,ali ona ni da cuje.
Te hrcak u kabinetu, te macke u dvoristu, te kul ekipa. Koja se ni ne poznaje kako treba.

Pa kad niste odavde. Džej je bio Doroćolac, viđao sam ga u kraju, tu su mu i mural naslikali. Džeja uglavnom ne slušam, ali ova manje poznata pesma može da prođe, valjda jer nije u narodnom fazonu🎸:
Evo ja jesam pa nista.

Kad je umro, ljudi iz njegove zgrade nisu smeli da pustaju decu napolje, ubise ih novinari i ko sve ne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back