Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.402
Paukovog*Taman kada je ta pesma bila izasla (jesen 1999), ja dosao na studije u Beograd i ziveo otprilike tacno na poludistanci izmedju Slavije i Vukovog spomenika...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paukovog*Taman kada je ta pesma bila izasla (jesen 1999), ja dosao na studije u Beograd i ziveo otprilike tacno na poludistanci izmedju Slavije i Vukovog spomenika...![]()
Dobro skuvacu i tebi kafuNeka si se probudio, poželjen si da znaš![]()
Pa kad niste odavde. Džej je bio Doroćolac, viđao sam ga u kraju, tu su mu i mural naslikali. Džeja uglavnom ne slušam, ali ova manje poznata pesma može da prođe, valjda jer nije u narodnom fazonuBože, tek sam prije nekoliko godina saznala da pogrešno pjevamo na dernecima, mi pjevali Paukov spomenik![]()
Budi dobar, nisi zaboravio kakvu volim: jaku, crnu, gorku kao što je pijemo mi psihopateDobro skuvacu i tebi kafu![]()
Pa strajkuju, unistili su im prvi srednje, tri prva meseca su imali I jedan I po do petog jula. Znaci izmedju brejn roting I teska letargija. A onda mesec rokanja ocena I popravljanja keceva sa pocetka na cetrdeset stepeni, pocrkase. Uz pretnje razrednim ispitima i simultano molbe da mozda ipak ne dolaze, a I skola je na nezgodnom mestu.zašto ne? hoću da gledam patnju dece i roditelja
.Ima da pijes ovu skuvani pa kakva god da je. Ne ustajem do podne. Ili uzmi lonve pa kuvaj. Prvo ga operi, zaboravio samBudi dobar, nisi zaboravio kakvu volim: jaku, crnu, gorku kao što je pijemo mi psihopate![]()
Gde si AmeliJaGdje si, Senna, kućo stara!
Evo ja jesam pa nista.Pa kad niste odavde. Džej je bio Doroćolac, viđao sam ga u kraju, tu su mu i mural naslikali. Džeja uglavnom ne slušam, ali ova manje poznata pesma može da prođe, valjda jer nije u narodnom fazonu:
Idenje u školu je patnja sama po sebi, (m)učionicazašto ne? hoću da gledam patnju dece i roditelja
Kada to kaže odličan đak poput mene, jasno je da je tako.Bitno da se nama završila, sad možemo da se naslađujemo.Idenje u školu je patnja sama po sebi, (m)učionicaKada to kaže odličan đak poput mene, jasno je da je tako.
Ustaćeš do wc-a za 20 minIma da pijes ovu skuvani pa kakva god da je. Ne ustajem do podne. Ili uzmi lonve pa kuvaj. Prvo ga operi, zaboravio sam![]()

Ovo je mnogo gore.Idenje u školu je patnja sama po sebi, (m)učionicaKada to kaže odličan đak poput mene, jasno je da je tako.
Sigurno su te zlostavljali u školi!Idenje u školu je patnja sama po sebi, (m)učionicaKada to kaže odličan đak poput mene, jasno je da je tako.
Jedino kad je torta i dj
Pa sad ti je jasno što si otvorio oči u 8?Jedino kad je torta i dj
Ja tebi kafu a ti meni igle![]()

Pa sad ti je jasno što si otvorio oči u 8?![]()

Eto te grliš ko Manga
KsiluksEto te grliš ko Manga![]()