Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.850
I meni se sviđa ta kobajaOdlična, ~500 din dva štapa
Po prodavnicama po 1000 din, kod njih 800 din kg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni se sviđa ta kobajaOdlična, ~500 din dva štapa
Ova prva na snimkuKoja je ta?![]()
Ne treba nama ženama to, mi imamo 3 srca!
Kako mi iskoči, u oko me pogodi
Koliko god ga zavrnula on se ukvasiKupite model koji podržava zavrtanje rukava do lakata. Kad već moraju dugi.![]()

Oćoravih načistoKako mi iskoči, u oko me pogodi![]()
Aaa, znam, probao sam.
Igram neku nagradnu igru pa moram sačuvati fiskalne račune do izvlačenja (koje je danas, konačno) i bezze pogledam šta sam to platila toliko. U šoku sam da sam 300 grama neke sudžuke platila 16 maraka, tj. 8 eura. Mislim kupujem to često a veze nemam da toliko košta. Koliko znam kila je inače tig suhomesnatih mljevenih muda 15-ak eura?Odlična, ~500 din dva štapa
kratke ti rukeKoliko god ga zavrnula on se ukvasi![]()
![]()
Onda je Heroj u pravuKoliko god ga zavrnula on se ukvasi![]()
![]()
Tako nešto, to do pre koju godinu bilo najjeftinija hrana,sad i to luksuz postaloKoliko znam kila je inače tig suhomesnatih mljevenih muda 15-ak eura?
Kad ja nisam u pravuOnda je Heroj u pravu![]()

Puretina, to čak i nije mesoTako nešto, to do pre koju godinu bilo najjeftinija hrana,sad i to luksuz postalo

A ne, neki prosto ne mogu na ignor jer tako neće dobiti ban koji zasluže jer pretjeraju u svojoj mržnjiKoliko ih je sad na listi?![]()

Inače, 25Koliko ih je sad na listi?![]()

Ja ga upravo metno, a ti ga čuvaj. Otpad ima svoje mesto za držanje.Inače, 25![]()
I da, nisam normalna, tu si u pravu, ne tjeraj me da pokazujem koliko nisam.Ti nisi normalna , prvi put se ovde zezam .
Stvarno izvini .
Nesto si duboko umislila .
Otišla u nabavku, novi inventar
Eto... a rekao sam još jutros da je trebamo buditi.