Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.283
smiri seOhoho, grljenje, idemo bradavica na bradavicu dva na dva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smiri seOhoho, grljenje, idemo bradavica na bradavicu dva na dva.
Pupak na pupakOhoho, grljenje, idemo bradavica na bradavicu dva na dva.

Ko mi nekad u prezervatuKad se otvara nova kafa? Ovim tempom danas u 4 popodne

E kad bi se Sreki vratilaKo mi nekad u prezervatu

Treba Milančeta pritisnuti da je zivka!E kad bi se Sreki vratila
Grudi u vis, haljina na pod, da se ljulja brod.Pupak na pupak

Zlostavljanja je nekad i bilo u osnovnoj, ali to nema nekog uticaja na celokupan utisak, već učenje. Osnovna je ipak bila lakša, gimnazija teža, a fakultet ubedljivo najteži. Samim tim je moje loše mišljenje o školovanju najviše pod utiskom fakulteta.Sigurno su te zlostavljali u školi!
Ne poznajem nikoga ko par decenija nakon završene škole ne misli da je to bilo super doba
 Na poslu već duže vreme nema učenja, i odradim posao za manjinu radnog vremena jer sam brz u poslu. Nema nošenja posla kući. Tokom školovanja je bilo dosađivanja na nastavi, a kod kuće još i domaći i spremanje ispita. Sada se kod kuće i na poslu zabavljam većinu vremena, ovo je zlatno doba
 Na poslu već duže vreme nema učenja, i odradim posao za manjinu radnog vremena jer sam brz u poslu. Nema nošenja posla kući. Tokom školovanja je bilo dosađivanja na nastavi, a kod kuće još i domaći i spremanje ispita. Sada se kod kuće i na poslu zabavljam većinu vremena, ovo je zlatno doba 
Imao sam ja neki kontakt, pogledacu ako nadjem. Pa cemo je smaratiTreba Milančeta pritisnuti da je zivka!

Ima onaj vic o madjionicaru i brodu, tj "močugi" i broduGrudi u vis, haljina na pod, da se ljulja brod.
Samo nemojte da ga potopite od turbulencija, da poginete u vodu.

Mrnjauuuu mac mac greb greb ksssss ksssssss grrrrr grrrrr griiic griiiicKhm khm dobro jutro

samo split, samo mediteran, nebriga, šporkica i leđeroSada se kod kuće i na poslu zabavljam većinu vremena, ovo je zlatno doba

Nisu to bakanalije nego razmena nežnosti09h sati ujutru već krenule bakanalije

I'm all earsIma onaj vic o madjionicaru i brodu, tj "močugi" i brodu

Ne znam, ja imam super sjećanja i na gimnaziju i na fakultet. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz školeZlostavljanja je nekad i bilo u osnovnoj, ali to nema nekog uticaja na celokupan utisak, već učenje. Osnovna je ipak bila lakša, gimnazija teža, a fakultet ubedljivo najteži. Samim tim je moje loše mišljenje o školovanju najviše pod utiskom fakulteta.
Ovo sada je super dobaNa poslu već duže vreme nema učenja, i odradim posao za manjinu radnog vremena jer sam brz u poslu. Nema nošenja posla kući. Tokom školovanja je bilo dosađivanja na nastavi, a kod kuće još i domaći i spremanje ispita. Sada se kod kuće i na poslu zabavljam većinu vremena, ovo je zlatno doba

Zar ne delujem mirno?smiri se

Kiss Kiss KissMrnjauuuu mac mac greb greb ksssss ksssssss grrrrr grrrrr griiic griiiic

neZar ne delujem mirno?

. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz škole

Zornjaci u toku09h sati ujutru već krenule bakanalije