Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.153
smiri seOhoho, grljenje, idemo bradavica na bradavicu dva na dva.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smiri seOhoho, grljenje, idemo bradavica na bradavicu dva na dva.![]()
Pupak na pupakOhoho, grljenje, idemo bradavica na bradavicu dva na dva.![]()
Ko mi nekad u prezervatuKad se otvara nova kafa? Ovim tempom danas u 4 popodne![]()

E kad bi se Sreki vratilaKo mi nekad u prezervatu![]()
Treba Milančeta pritisnuti da je zivka!E kad bi se Sreki vratila![]()
Grudi u vis, haljina na pod, da se ljulja brod.Pupak na pupak

Zlostavljanja je nekad i bilo u osnovnoj, ali to nema nekog uticaja na celokupan utisak, već učenje. Osnovna je ipak bila lakša, gimnazija teža, a fakultet ubedljivo najteži. Samim tim je moje loše mišljenje o školovanju najviše pod utiskom fakulteta.Sigurno su te zlostavljali u školi!
Ne poznajem nikoga ko par decenija nakon završene škole ne misli da je to bilo super doba![]()

Imao sam ja neki kontakt, pogledacu ako nadjem. Pa cemo je smaratiTreba Milančeta pritisnuti da je zivka!
Ima onaj vic o madjionicaru i brodu, tj "močugi" i broduGrudi u vis, haljina na pod, da se ljulja brod.
Samo nemojte da ga potopite od turbulencija, da poginete u vodu.![]()
Mrnjauuuu mac mac greb greb ksssss ksssssss grrrrr grrrrr griiic griiiicKhm khm dobro jutro![]()

samo split, samo mediteran, nebriga, šporkica i leđeroSada se kod kuće i na poslu zabavljam većinu vremena, ovo je zlatno doba![]()
Nisu to bakanalije nego razmena nežnosti09h sati ujutru već krenule bakanalije![]()

I'm all earsIma onaj vic o madjionicaru i brodu, tj "močugi" i brodu![]()

Ne znam, ja imam super sjećanja i na gimnaziju i na fakultet. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz školeZlostavljanja je nekad i bilo u osnovnoj, ali to nema nekog uticaja na celokupan utisak, već učenje. Osnovna je ipak bila lakša, gimnazija teža, a fakultet ubedljivo najteži. Samim tim je moje loše mišljenje o školovanju najviše pod utiskom fakulteta.
Ovo sada je super dobaNa poslu već duže vreme nema učenja, i odradim posao za manjinu radnog vremena jer sam brz u poslu. Nema nošenja posla kući. Tokom školovanja je bilo dosađivanja na nastavi, a kod kuće još i domaći i spremanje ispita. Sada se kod kuće i na poslu zabavljam većinu vremena, ovo je zlatno doba
![]()

Zar ne delujem mirno?smiri se
Kiss Kiss KissMrnjauuuu mac mac greb greb ksssss ksssssss grrrrr grrrrr griiic griiiic![]()

neZar ne delujem mirno?![]()

. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz škole![]()

Zornjaci u toku09h sati ujutru već krenule bakanalije![]()