Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 11.644
Jes vala šta fali tri somu.Ja sam mislio da si devojka modernih shvatanja, sto bi reko Djenka![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes vala šta fali tri somu.Ja sam mislio da si devojka modernih shvatanja, sto bi reko Djenka![]()

Ma oba puta tata kriv, prvi put jer je rekao direktorici škole da su debili jer su ga pozvali na razgovor jer sam opsovala učiteljici mater, a nisam, stvarno, učili lijepo izražavanje i bio test, bilo pitanje šta su ružne riječi i ja napisala: Ružne riječi su: Ebem Vam mater! I posvađao se pa ga "zamolili" da me prepiše u drugu školu. A drugi put isto ja nisam kriva, na času muzičkog nastavnica nam rekla da smo super uvježbali horsko pjevanje i kao odlično djeco, idemo još samo jednom, svi bez Emine (mene) i ja se rasplakala, istrčala iz učionice i škole, trčala do tate na njegov posao i on me za ruku i u školu i zvizne nastavnici šamar. Opet ga "zamolili" da me prepišeGimnazija je bila još i OK, tu je bilo bolje društvo nego u osnovnoj. I na fakultetu sam upoznao neke od svojih drugova. Fakultet je ostao u lošem sećanju zbog mnogo učenja, to je bila Pirova pobeda. Neke od tih godina su bile lošije od sadašnjih i zbog zdravstvenih problema.
Sadašnje vreme je toliko bolje od početnog dela studija, da je to neuporedivo. Pošto je posao trenutno zanemarljiv u poređenju sa gimnazijom, jasno je da je sadašnje vreme mnogo bolje i od gimnazije, pa čak i osnovne. Ponekad se našalim kad idem na posao i mami kažem da idem u predškolsko
Zašto su te izbacivali iz škole?Čudno da diša Dišu izbaci
![]()

Pa posle da im prokišnjava. Da ih prska stalno.Bolje da bacis nekom mladozenji bombu na krov nego sito![]()
Ostala bi gladna još bi kmečao da ga nahraniš. I onda tiganj o glavu.
Zapratite me za više vanbračnih saveta.![]()

Da je onda zovemo Kristina?Ja sam mislio da si devojka modernih shvatanja, sto bi reko Djenka![]()
U stilu roze forumaI onda tiganj o glavu.

Ih mene su na koljenima molili da se udam!!!Bolje da bacis nekom mladozenji bombu na krov nego sito![]()

Hajde mala da pravimo lom, što da neeeeeEto, ti i @Kćerka Direktora Cirkusa ste baš dobar par, zajedno bi cirkus pravili![]()

Zlostavljanja je nekad i bilo u osnovnoj, ali to nema nekog uticaja na celokupan utisak, već učenje. Osnovna je ipak bila lakša, gimnazija teža, a fakultet ubedljivo najteži. Samim tim je moje loše mišljenje o školovanju najviše pod utiskom fakulteta.
Ovo sada je super dobaNa poslu već duže vreme nema učenja, i odradim posao za manjinu radnog vremena jer sam brz u poslu. Nema nošenja posla kući. Tokom školovanja je bilo dosađivanja na nastavi, a kod kuće još i domaći i spremanje ispita. Sada se kod kuće i na poslu zabavljam većinu vremena, ovo je zlatno doba
![]()
Tesko nama bez nje, tesko vama s njomIh mene su na koljenima molili da se udam!!!
Moji roditelji, doduše![]()
Od mene davno digli ruke, više i ne mole.Ih mene su na koljenima molili da se udam!!!

Hteli da te se rešeIh mene su na koljenima molili da se udam!!!
Jes vala, kažu dok jednom ne smrkne, drugima ne svane.Hteli da te se reše![]()
Možda im se uskoro ispuni željaIh mene su na koljenima molili da se udam!!!
Eto, ti i @Kćerka Direktora Cirkusa ste baš dobar par, zajedno bi cirkus pravili![]()

Slabo ti se diže, zar i tebi, ccc.@Kćerka Direktora Cirkusa dal da kuvas jos po jednu? Ova me nije probudila
Nisam ja zaradila mjesečnu platu za jednu noć kao ti@Kćerka Direktora Cirkusa dal da kuvas jos po jednu? Ova me nije probudila

Klekni Pobedničeeeeee, vadi gaaa!Možda im se uskoro ispuni želja![]()

Aaaa, mora prvo da uvatis na tudjoj svadbi bidermajer...pa te tu strine tetke snime pa onda preporuka...joj sto sam videla lepo dete na svadbi uvati bidermajer a cula sam da radi u distribuciji na salteru. Mogo bi da ostavis te igrice, dignes dupe i da nosis ovaj racun za struju kao na reklamaciju, da ako te ozenimo krmkaOd mene davno digli ruke, više i ne mole.
Mene pokušavali i da podmite.
Paaa....Ja sam mislila da je Senna žensko
eto me ko Snow![]()
Spavam na stomaku pa gravitacija odradi sveSlabo ti se diže, zar i tebi, ccc.