Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.150
užasi promiskuitetaZornjaci u toku![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
užasi promiskuitetaZornjaci u toku![]()
Usne vrele kao žaaaar

Meni domar dao diplomu o zavrsenoj skoli. Direktor dao njemu da mi je preda kad donesem staklo koje sam polomio a nisam kupioNe znam, ja imam super sjećanja i na gimnaziju i na fakultet. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz škole![]()
Ja bih garant u trojci lizala čeloUsne vrele kao žaaaar
Pravićemo dar maaaar
Utrojeeeee ujtrojeeee![]()
Eto nije ti ni trebalaMeni domar dao diplomu o zavrsenoj skoli. Direktor dao njemu da mi je preda kad donesem staklo koje sam polomio a nisam kupio
Đe se kupaš, đe pljoske skupljaššta je to? kineska poslovica?
đe je?

Eto, ti i @Kćerka Direktora Cirkusa ste baš dobar par, zajedno bi cirkus praviliMeni domar dao diplomu o zavrsenoj skoli. Direktor dao njemu da mi je preda kad donesem staklo koje sam polomio a nisam kupio
Šta fali lizanju?

Dobro, jeste mi vrijeme da uđem u brakEto, ti i @Kćerka Direktora Cirkusa ste baš dobar par, zajedno bi cirkus pravili![]()
ali ne tuđi bona 
Rekla bih da osuđuje naše pisanije

A stegao mi ruku ko lopatu i rekaoEto nije ti ni trebala![]()

Dresirali buveEto, ti i @Kćerka Direktora Cirkusa ste baš dobar par, zajedno bi cirkus pravili![]()
Oženjen ebga. Taman sam mislila da te udomimoDobro, jeste mi vrijeme da uđem u brakali ne tuđi bona
![]()
I buve bi pobegle od vas ccc.Dresirali buve![]()
Aaaa ako s eon bude pitao sigurno se ne udajemOženjen ebga. Taman sam mislila da te udomimo![]()
Udomi ne kupujOženjen ebga. Taman sam mislila da te udomimo![]()
Gimnazija je bila još i OK, tu je bilo bolje društvo nego u osnovnoj. I na fakultetu sam upoznao neke od svojih drugova. Fakultet je ostao u lošem sećanju zbog mnogo učenja, to je bila Pirova pobeda. Neke od tih godina su bile lošije od sadašnjih i zbog zdravstvenih problema.Ne znam, ja imam super sjećanja i na gimnaziju i na fakultet. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz škole![]()

Čudno da diša Dišu izbaci
Đe se kupaš, đe pljoske skupljaš
Možda i pljojke naopako![]()

Ostala bi gladna još bi kmečao da ga nahraniš. I onda tiganj o glavu.Kako me mrzi da pravim doručak sebi sad, a vidim spominjete brak, jedini validan razlog za ulazak u isti bi bio da mi neko pravi doručak kad sam ovako lijena![]()

Ja sam mislio da si devojka modernih shvatanja, sto bi reko DjenkaDobro, jeste mi vrijeme da uđem u brakali ne tuđi bona
![]()
Bolje da bacis nekom mladozenji bombu na krov nego sito