Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, ja imam super sjećanja i na gimnaziju i na fakultet. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz škole :)
Meni domar dao diplomu o zavrsenoj skoli. Direktor dao njemu da mi je preda kad donesem staklo koje sam polomio a nisam kupio

Usne vrele kao žaaaar :zper:

Pravićemo dar maaaar :rotf:

Utrojeeeee ujtrojeeee :sampanjac:
Ja bih garant u trojci lizala čelo :D nečije
1755674365115.png

Ne znam, ja imam super sjećanja i na gimnaziju i na fakultet. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz škole :)
Gimnazija je bila još i OK, tu je bilo bolje društvo nego u osnovnoj. I na fakultetu sam upoznao neke od svojih drugova. Fakultet je ostao u lošem sećanju zbog mnogo učenja, to je bila Pirova pobeda. Neke od tih godina su bile lošije od sadašnjih i zbog zdravstvenih problema.
Sadašnje vreme je toliko bolje od početnog dela studija, da je to neuporedivo. Pošto je posao trenutno zanemarljiv u poređenju sa gimnazijom, jasno je da je sadašnje vreme mnogo bolje i od gimnazije, pa čak i osnovne. Ponekad se našalim kad idem na posao i mami kažem da idem u predškolsko:hahaha:
Zašto su te izbacivali iz škole?:think:Čudno da diša Dišu izbaci:hahaha:

Kako me mrzi da pravim doručak sebi sad, a vidim spominjete brak, jedini validan razlog za ulazak u isti bi bio da mi neko pravi doručak kad sam ovako lijena :sampanjac:
Ostala bi gladna još bi kmečao da ga nahraniš. I onda tiganj o glavu.

Zapratite me za više vanbračnih saveta. :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back