Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaa nije baš spomenik, kafić se zove Tesla, pa eto tako, u prirodnoj veličini sjedi tu, zamišljen, svima drag. Turisti se obavezno slikaju pored TesleKako je lep spomenik!
Uživaj u kafi, neće se pominjati nikakve gadosti.![]()
Ali ona je na kafi nece da cita. Znaci mozemo. Kako izdrzati, sta si nam sad to zadala, uuuugh.Kako je lep spomenik!
Uživaj u kafi, neće se pominjati nikakve gadosti.![]()
Pa nista onda kupus potapamo. Inspiracija ce preci na prakticno. Ko ce da bude kupus.
Ne kaže se takoMnogo mi je žao![]()
Ovde je samo Heroju kupus odvratan. Kupus nije ni prići dlakama.Pa nista onda kupus potapamo. Inspiracija ce preci na prakticno. Ko ce da bude kupus.
Ne bavim se time
Kuvani kupusOvde je samo Heroju kupus odvratan.
Gde je žurba, tek je 19 i 500.Pošašoljite još jednom Žardinjerine dinje pred polazak![]()
Paaa nije baš spomenik, kafić se zove Tesla, pa eto tako, u prirodnoj veličini sjedi tu, zamišljen, svima drag. Turisti se obavezno slikaju pored Tesle![]()
Pa Herojko me požurujeGde je žurba, tek je 19 i 500.
Kiseli može?Kuvani kupus![]()
Taj sat ti se čudno ponaša.Gde je žurba, tek je 19 i 500.
Jevtinije im je bilo da su staviliPaaa nije baš spomenik, kafić se zove Tesla, pa eto tako, u prirodnoj veličini sjedi tu, zamišljen, svima drag. Turisti se obavezno slikaju pored Tesle![]()
Jbt, ja u fazonu, polako, još 500 postova... kad ono kad pogledam, ovde se piše u proseku dnevno preko 700 postovaPa Herojko me požuruje
Mogu i sutra temu da otvorim, više mi odgovara jer će bit Venerin dan.
Dogovorite se.