Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.173
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šicDaj tiganj da ti razbijem koje jaje i da te podsetim
Kakav amater. Trebao si u gaće. Flašu pored kreveta. Prozor.'bem ti lubenicu, morao u 02h da idem u jedinicu toaletnog tipa, posle do 03h nisam zaspao

NaopakoZnači da nas prangijaju. Mislim oklagijaju. Mmmmmm

Od cega odmor.!.
Na odmoru sam

Dodži dodži, ne plaši se kajgane, neću biti nežna.

Eto kakav si, ti bi tako pitao i pred mojim poslodavcimaOd cega odmor

Odmor od neodmora?Od cega odmor

to sam ranije praktikovao dok mi se soba nije počela osećati na podzemni prolaz kod vukovog spomenikaFlašu pored kreveta.
Pa vala ja jedva čekam posao da odmorimOdmor od neodmora?

Pa idi radi ondaPa vala ja jedva čekam posao da odmorim

Ako budu uopste imali skolu. Bojim se da ne.još 10tak dana pa vreme da se piše sastav: kako sam proveo/la letnji raspust
Izdrzito sam ranije praktikovao dok mi se soba nije počela osećati na podzemni prolaz kod vukovog spomenika
Nemam pojma, samo sam otvorio oci, pogledao na sat kad ono 8...nisam mogao da verujemEto kakav si, ti bi tako pitao i pred mojim poslodavcima
Što si to ti budan?

Nekad smo se videli uživoKako ti znaš da je on blizu 190?

zašto ne? hoću da gledam patnju dece i roditeljaAko budu uopste imali skolu. Bojim se da ne.
Bože, tek sam prije nekoliko godina saznala da pogrešno pjevamo na dernecima, mi pjevali Paukov spomenikto sam ranije praktikovao dok mi se soba nije počela osećati na podzemni prolaz kod vukovog spomenika

Neka si se probudio, poželjen si da znašNemam pojma, samo sam otvorio oci, pogledao na sat kad ono 8...nisam mogao da verujem

Jes pa da mi se rastegne u mog čoveka. Bešika.Izdrzi
Bože, tek sam prije nekoliko godina saznala da pogrešno pjevamo na dernecima, mi pjevali Paukov spomenik