Poziv Srbima iz Hrvatske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koji nema? :thumbdown:

Kako je ono jednom inagadadavida reko:
Protestirali su protiv Sanadera u Beogradu, a svakom iz džepa košulje viri putovnica za zlatnom šahovnicom na koricama!
:hahaha::hahaha::hahaha:
:hahaha::hahaha:ziva istina:hahaha::hahaha:
Koliko je tebi provokacija kada tvoji sugradjani nose srpski dres, toliko je i njima kada ti nosis hrvatski. A ti u Vukovaru nisi nista vise "domaci" nego oni.

A mene bi licno bol'o tuki da pored mene na ulici prodje tip u hrvatskom dresu. Inace, jedan od vodja nekih studentskih protesta koji se ovih dana odrzavaju po BG-u je nosio majcu na kojoj pise "Zagreb Pride" (bio covek), niko ga tak'o nije.
uz jednu bitnu razliku...sto je Vukovar Hrvatska a ne Srbija.

Kad se malo preokrenu stvari svraticu ja!
znaci nikad..i bolje..

Ovim si sve rekao......ali i sve receno potvrdio.
a sta je rekao??cekaj cekaj..znaci po tebi,onaj koji dodje,moze da pljuje po hrvatskoj,naziva je NDH i Hrvate zove Ustasama????Jel to jedan od kritterija da se Srbi vrate???Totalno nepostivanje drzave di zive???Mnogo si vi uzimate za pravo bome..i slazem se sto posto i vise sa markom01,ti koji nisu spremni da postuju Hrvatsku kao drzavu u kojoj zive,i zele da rade ono gore navedeno i bolje da ne dolaze
gresis...to nije u Srbiji proovokacija..nekako nas bas zabole koju majicu nosite.....ali ovde po forumu pisete provokacije..to je fakat...pa sad nekog i uspete da navucete na tanak led.a neko obuje klizaljke pa se naklize do mile volje:mrgreen:
jooj jooj jooj,kako si nerealna zivote moj..mozda nije tebi,mozda nije Jopi,ali da ja dodjem u NS recimo,o prosetam trgom pa do Spensa,u moru onih ljudi neko bi me vec zavaljao nekom bocom ili sakom,i prozvao me provokatorom,sto bi ja i bio da to napravim..ajde da se nelazemo

СМЕНШНА ПРИЧА КАДА СРЈ ИГРАШЕ СА ХРВАТСКОМ У ЗАГРЕБУ ФУДБАЛ
МОЈ ПРИЈАТЕЉ ИДУЋИ КРОЗ ОСЈЕК ТАЈ ДАН СВЕ ПОЗДРАВЉАШЕ СА ТРИ ПРСТА И УЗВИКОМ СРБИЈА А ОН СВИ ГРОХОТОМ СМЕЈАШЕ СЕ И ОДГОВАРАШЕ СРБИЈА
НИСУ МОГЛИ ВЕРОВАТИ ДА ИХ СРБИН ЗАЕБАВА НЕГО МИСЛИЛИ ДА СЕ ЊИОВ СПРДА

Pa dobro, čovjek je riskirao i dobro prošao.
Da je sreo nekoga sa PTSP-om, mislim da bi umjesto 3 prsta dizao samo ruku do lakta, jer ostalo ne bi imao! :hahaha:

:hahaha::hahaha:ziva istina:hahaha::hahaha:
uz jednu bitnu razliku...sto je Vukovar Hrvatska a ne Srbija.

znaci nikad..i bolje..

a sta je rekao??cekaj cekaj..znaci po tebi,onaj koji dodje,moze da pljuje po hrvatskoj,naziva je NDH i Hrvate zove Ustasama????Jel to jedan od kritterija da se Srbi vrate???Totalno nepostivanje drzave di zive???Mnogo si vi uzimate za pravo bome..i slazem se sto posto i vise sa markom01,ti koji nisu spremni da postuju Hrvatsku kao drzavu u kojoj zive,i zele da rade ono gore navedeno i bolje da ne dolaze

jooj jooj jooj,kako si nerealna zivote moj..mozda nije tebi,mozda nije Jopi,ali da ja dodjem u NS recimo,o prosetam trgom pa do Spensa,u moru onih ljudi neko bi me vec zavaljao nekom bocom ili sakom,i prozvao me provokatorom,sto bi ja i bio da to napravim..ajde da se nelazemo
...dakle ti pricas o predrasudama daleko odavde...a ja sa stanovista onih koji zive ovde
to ako je u HR normalno da je provokacija u SR to nije normalno.....e vidish tu je razlika izmdjeu SR i HR

ma lupas bre gluposti.......u NS su godinama stajali bilbordi sa reklamom Ronhill cigareta da niko nista nije nasvrljao..i 90-tih kad je rat besneo u centru grada restoran Zagreb...nije menjao ime..............dakle nemas pojma............niti je ikad razbijen ijedan auto hr tablice............dakle ja iz NS tvrdim da je tako....moze da se proseta sa HR majicom da ga nece ni pogledati

Citat
--------------------------------------------------------------------------------------
Ma ne ,nije trebao da kaze sta misli uopste.Dodje trenutak kad istina ispliva na povrsinu uvek.
Nije stvar u postovanju drzave od strane gradjanina,vec o postovanju gradjanina i njegovog prava i vlasnistva od strane drzave! Imao je kucu i treba da je ima ponovo,a kako ,o tome neka misli onaj ko je stvorio uslove da je izgubi ,ne svojom voljom.Vazi za sve i svuda i va vijeke vjekov !

Ne znam, bajo, prosetaj se sa sve hrvatskim dresom po nekom srpskom selu u Lici ili delu Vukovara naseljenom pretezno Srbima, pa ih pitaj.

Nemo' mi se pravis glup...

Ok, izvoli pa ga pronosaj po nekom srpskom kraju istog, pa kad krenu da ti broje rebra pitaj ih sto se osecaju isprovocirano.

Izvini ali kakve su ti to glupe usporedbe>>??Ja nikad nebi isao kroz neko Srpsko selo u Hrv selu jer riskiram batine,normalno da stitim svoje dupe,ali u Vukovaru..uvijek bi to napravio i to nije nikakva provokacija.Sorry shvacam ja sta zelis reci ali ovim primjerom si se malo pogubio

...dakle ti pricas o predrasudama daleko odavde...a ja sa stanovista onih koji zive ovde
to ako je u HR normalno da je provokacija u SR to nije normalno.....e vidish tu je razlika izmdjeu SR i HR

ma lupas bre gluposti.......u NS su godinama stajali bilbordi sa reklamom Ronhill cigareta da niko nista nije nasvrljao..i 90-tih kad je rat besneo u centru grada restoran Zagreb...nije menjao ime..............dakle nemas pojma............niti je ikad razbijen ijedan auto hr tablice............dakle ja iz NS tvrdim da je tako....moze da se proseta sa HR majicom da ga nece ni pogledati

ne nelupam ja gluposti,nego je to jednostavno tako,koliko god ti to nezelis vidjeti.Ali nema veze,ako je tebi tako lakse da mislis,samo daj:ok:

ne nelupam ja gluposti,nego je to jednostavno tako,koliko god ti to nezelis vidjeti.Ali nema veze,ako je tebi tako lakse da mislis,samo daj:ok:

ja to ne zelim videti?.pa sta je bre tebi covece,,,,nemas pojma o cemu govoris.....ali definitivno nemas pojma....probaj pa ces videti..........evo svi sa foruma iz ns cemo ti biti telesna garda......:mrgreen:..bez sve sale..nece ti dlaka faliti sa glave.....ali cete zato boleti glava od alkohola breeeeee..Srbija je ovo brate....to kod nas nemaaaaaaa....zapamti

Izvini ali kakve su ti to glupe usporedbe>>??Ja nikad nebi isao kroz neko Srpsko selo u Hrv selu jer riskiram batine,normalno da stitim svoje dupe,ali u Vukovaru..uvijek bi to napravio i to nije nikakva provokacija.Sorry shvacam ja sta zelis reci ali ovim primjerom si se malo pogubio
U Vukovaru isto tako ima krajeva grada u kojima zive uglavnom Srbi. Grad nije bas podeljen k'o Mostar ili Kosovska Mitrovica, ali nije ni daleko. E sad, Srbe generalno provocira sahovnica, a Hrvate, opet generalno provocira srpska trobojka ili ocila. To sto se neko nalazi u ovoj ili onoj zemlji nema blage veze ni sa cim.

Zasto je to tako, svima nam je jasno, ali ako ti tvrdis da je provokacija da tvoji sugradjani nose srpski dres, a da nije kada ti nosis hrvatski, e, tu se ja pogubim.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:smijesan si bagudina,nemozes ocekivati da netko kroz hrv ide i tri prsta pokazuje hrvatima..znaci opet nepostivanje,kao sto bi i meni neko odsekao 2 prsta da ih dizem u srbiji..i ova prica ide stalno u krug:roll:

Kada vidimo 2 prsta u Srbiji ne mislimo odmah na ustase,Srbija nije etnicki ocistila svoje gradjane i sasvim je normalno vidjeti i ljude na ulici da se npr, poljube dva put,pa zbog toga niko ne pravi problem.To sto ste naucili da sjecete prste ljudima,govori o vama,sasvim dovoljno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back