G

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

 • Evo ,malo...
  Imao sam tezu nesrecu na poslu, pad sa 6m visine.Sad lezim ,imam potres mozga i mnogo bolova.
  To me polako prolazi a doktori me zovu "kameni" jer ne mogu da veruju da nisam slomio nista.
  Zezanje je sad, pa im kazem da za potres mozga nije vazno ,ionako ga i dosad nisam koristio.
  Umal da ostane Krsta bez jedine buudale.
  Crtam a kad nacrtam saljem ti .Stos je u nabavci besplatne prasine iz uljare,to je kaloricno do bola,samo mnogo cadji. Saberi oduzmi mislim da se isplati.
  Vidimo se.
  Inace briket se ne sece vec se lomi na mestima gde je kraj ciklusa sabijanja . Nekad ispadaju komadi po 30 cm dugacki a nekad 10cm.
  Znaci nema secenja.
  Ustvari pogledaj na skici sam nacrtao i shlic i stegu tj kako sve sklopljeno izgleda.Probacu da slikam pa da ti posaljem mailom.
  Konus je minimalan onoliko koliko mozes da stegnes cevkoja je shlicovana na ustima nekih 25 cm duzine sa nekih 5 mm koliko brusilica prosece,Poslacu ti skicu tamo na temi. Pozdrav.
  Dve godine se grejemo na briket i zadovoljni smo jer cena grejanja je stvarno vise nego povoljna.
  Pobali smo i sa mlevenjem sojine slame i tu smo i dobili najbolje rezultate.Ipak mislim da je najbolja varijanta da se povezes sa nekom pilanom koja ne zna sta ce sa otpadom a toga ima kolko oces.
  Pozdrav.
  Rado cu ti reci sve sto budem umeo da kazem.
  Moja iskustva bas i nisu iz prve ruke jer glavni majstor je moj surak i tast .Posto oni ne koriste internet eto pisem ti ja.

  Tebi preporucujem da radis sa cistom piljevinom jer je tako najjednostavnije .Samo u kolica za betoniranje sipas piljevinu i rucno je izmesas dok je istovremeno rasprsivacem za orosavanje cveca vlazis .
  Idealno bi bilo da se to radi uz pomoc nekih vlagomera i slicno ali i mi smo amateri.
  Takvu masu ubacis u bure u kom imas vreteno koje dozira potrebnu kolicinu piljevine za jedno sabijanje cirka dva tri obrtaja, reseno mikroprekidacem.Hod klipa je negde oko 25 -30 cm od cega je polovina otvor u koji ulazi piljevina a polovina hoda klipa je u zatvorenoj cevi i takav jedan ciklus upresuje oko 5 cm briketa na ustima izlazne cevi. Voleo bih da mogu da ti obecam da ti sve to pokazem uzivo ali o tom mozda kasnije.
  Dotle rado odgovaram na svako tvoje pitanje.
  Ауто се увози преко Немачке, преправке и хомологација се раде тамо па се ауто оданде увози. Скупа и несигурна варијанта, мани је се, првенствено зато што се исти модел који се продаје у САД и овде разликују каонебо и земља.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top