Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
нико
гарантују им само ишчекивање новог егзодуса
гарантују им само ишчекивање новог егзодуса
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta to od uslova uopste i postoji,ja bih pitala tebe.obzirom da tvrdis da je sve tako bajno i sjajno,navedi argumente,pa cemo ili sporiti ili podrzati.I nema razloga ni za zajedljivost niti za pristrasnost,bilo s koje strane. Sta je to sto je drzava Hrvatska do sada uradila konkretno,da omoguci normalan povratak prognanih?
Pitanje je koliko je iskrena zvanicna politika Zagreba u povratku prognanih lica, a i kakvo je raspolozenje u Hrvatskoj da se vrati veliki broj Srba i ko bi im garantovao bezbednost ?

neodgovaraj protupitanjem,vec odgovori.ja ti evo mogu reci ono sto znam,jer zivim u podrucju di ima dosta srba.
Isli smo zajedno u skolu,izlazili na ista mjesta,druzili se,nikad nikome nije pala dlaka sa glave,a sta ti isti srbi rade??? Setaju se po gradu sa Srpskim dresovima,napadaju djecu nozevima ili ispisuju grafite kao kod ucenickog doma u Borovu..i onda se netko pobuni protiv toga i eto ti ga na..nema uslova za Srbe,Hrvati ovo,Hrvati ovo..pa ****** mater ako zivis u Hrv nemozes se tako ponasati,provocirati ITD.ko je normalan njemu nista nije i nista mu nefali,pa samim time zasto se povratnici nebi vrattili??nek postuju zemlju di zive i sve pet

s obzirom da si im ti učiteljica ništa pametno ni ne mogu naučiti

neodgovaraj protupitanjem,vec odgovori.ja ti evo mogu reci ono sto znam,jer zivim u podrucju di ima dosta srba.
Isli smo zajedno u skolu,izlazili na ista mjesta,druzili se,nikad nikome nije pala dlaka sa glave,a sta ti isti srbi rade??? Setaju se po gradu sa Srpskim dresovima,napadaju djecu nozevima ili ispisuju grafite kao kod ucenickog doma u Borovu..i onda se netko pobuni protiv toga i eto ti ga na..nema uslova za Srbe,Hrvati ovo,Hrvati ovo..pa ****** mater ako zivis u Hrv nemozes se tako ponasati,provocirati ITD.ko je normalan njemu nista nije i nista mu nefali,pa samim time zasto se povratnici nebi vrattili??nek postuju zemlju di zive i sve pet
који си ти усташки гмаз
volitelj svega srpskog sigurno nije osoba koja se tu razmece nekim jadnim izrazima,tj karakteriziras hrvate ustasama itd..koliko ti je godina??15,16,ili 30 i kusur...mnogo si ti primitivna za te godine koliko si ih nakupila
Znam da cu zazaliti sto ovo pitam, ali tebi je nosenje srpskog dresa provokacija?neodgovaraj protupitanjem,vec odgovori.ja ti evo mogu reci ono sto znam,jer zivim u podrucju di ima dosta srba.
Koliko sam razumela,ovde nije rec o onima koji zive u Hr,vec o onima koji bi trebali da se vrate na svoja ognjista.Sto se tice protupitanja,kako kazes,pitam ,sta je od uslova za povratak u drzavnoj i zakonodavnoj politici Hr do sada uradjeno da bi se ti uslovi stvorili?
A ,sto se tice ostalog,meni ne bi bila provokacija i nije mi provokacija kad neko nosi dres sa oznakom zemlje koja mu je domicilna,ili je voli kao prapostojbinu,sve dok mene licno fizicki ne ugrozava.Sto se tice grafita,zar ne pisu i hrvati grafite,cak i po bozijim hramovima? A nozevi i palice su u rukama budala i sa jedne i sa druge strane,ne poznaju ni veru ni naciju.Ne treba generalizovati,ali ni parcijalno optuzivati.
Jos mi kucu ne daju nazad,kako bi se i vratio,ukoliko bih htio.
Eee, da : U NDH NIKAKO!!!!!!!!!!!!!!
a ti wannabe pjesnik i jedan od najvecih sljamova ovdje.iz tebe prsti mrznja,pa i nemozes biti racionalan,glumis tu neku patriJotu a bijedan si do maksimuma..sreca da je u srbiji sve manje takvih kao ti
i to privatni koji moze da ti se posveti za dobru kintu. Pa ako Bog da srece da pocnes da vidis i nesto pozitivno, a ne samo negativno.Pa,upravo je o tome rec.Mislim da trenutno ne postoji potrebna doza iskrenosti u zvanicnoj politici niti postoje uslovi ,ni zakonski ni uslovno receno materijalni,a o raspolozenju da se vrati veliki broj,nisam sigurna.Sporadicni slucajevi mozda,ali neka organizovana akcija povratka velikog broja,nisam sigurna bas.Sto se bezbednosti tice,dosla su vremena kad nikome nije garantovana ni ovako,a vec u tom slucaju ...![]()
Znam da cu zazaliti sto ovo pitam, ali tebi je nosenje srpskog dresa provokacija?
..pa ***** mu nedavno je tu bio rat izmedju nasa dva naroda..pa iako ni jedan srpski grad nije gorio,smijem li ja da dodjem u srbiju u hrv dresu??pa kako nije???aj da ja dodjem u Uzice recimo sa Hrvatskim???Pa ubili bi me,ili recimo u Miletovu Klisu..pa ***** mu nedavno je tu bio rat izmedju nasa dva naroda..pa iako ni jedan srpski grad nije gorio,smijem li ja da dodjem u srbiju u hrv dresu??
Tebi se i dalje prividja mrznja....ccccc, pa to je zaista zabrinjavajuce... mozda zato lupetas i agresivno vredjas svoje sagovornike. Pravac psihitji to privatni koji moze da ti se posveti za dobru kintu. Pa ako Bog da srece da pocnes da vidis i nesto pozitivno, a ne samo negativno.

a ti wannabe pjesnik i jedan od najvecih sljamova ovdje.iz tebe prsti mrznja,pa i nemozes biti racionalan,glumis tu neku patriJotu a bijedan si do maksimuma..sreca da je u srbiji sve manje takvih kao ti
Znam da cu zazaliti sto ovo pitam, ali tebi je nosenje srpskog dresa provokacija?
Mda. Nego, posto predpostavljam da je o Vukovaru rec, a posto je po tebi provokacija kada lokalni Srbi nose srpske dresove, reci ti meni sta je kada ti u tom istom Vukovaru nosis hrvatski dres? Sta mislis, da li je to njima provokacija, ili te zabole?pa kako nije???aj da ja dodjem u Uzice recimo sa Hrvatskim???Pa ubili bi me,ili recimo u Miletovu Klisu..pa ***** mu nedavno je tu bio rat izmedju nasa dva naroda..pa iako ni jedan srpski grad nije gorio,smijem li ja da dodjem u srbiju u hrv dresu??
ХВАЛА НА КОМПЛИМЕНТУ СВАКОМ ЧОВЕКУ КАД МУ УСТАША КАЖЕ ДА ЈЕ ШЉАМ ТО ДОЂЕ КО ОРДЕН

Vecina tih ljudi se integrisala u novu sredinu i ne verujem da ce se u vecem broju vracati ali svakako ostaje imovinsko pitanje nereseno
no ako podrzavas Pinkija koji voli Slobu,svaka druga rijec mu je Ustasa,psuje ko kocijas na sve Hrv,te mu je zao sto nismo istrebljeni,ti bi trebala psihijatru dok jos nije kasno![]()
Ti sto nose srpske dresove nisu Valjevcani nego Vukovarci k'o i on.Jel bi bila provokacija nošenje hrvatskog dresa u Valjevu, Rumi, Zemunu, Kragujevcu, Užicu, ...?