Poziv Srbima iz Hrvatske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta to od uslova uopste i postoji,ja bih pitala tebe.obzirom da tvrdis da je sve tako bajno i sjajno,navedi argumente,pa cemo ili sporiti ili podrzati.I nema razloga ni za zajedljivost niti za pristrasnost,bilo s koje strane. Sta je to sto je drzava Hrvatska do sada uradila konkretno,da omoguci normalan povratak prognanih?

neodgovaraj protupitanjem,vec odgovori.ja ti evo mogu reci ono sto znam,jer zivim u podrucju di ima dosta srba.
Isli smo zajedno u skolu,izlazili na ista mjesta,druzili se,nikad nikome nije pala dlaka sa glave,a sta ti isti srbi rade??? Setaju se po gradu sa Srpskim dresovima,napadaju djecu nozevima ili ispisuju grafite kao kod ucenickog doma u Borovu..i onda se netko pobuni protiv toga i eto ti ga na..nema uslova za Srbe,Hrvati ovo,Hrvati ovo..pa ****** mater ako zivis u Hrv nemozes se tako ponasati,provocirati ITD.ko je normalan njemu nista nije i nista mu nefali,pa samim time zasto se povratnici nebi vrattili??nek postuju zemlju di zive i sve pet

Pitanje je koliko je iskrena zvanicna politika Zagreba u povratku prognanih lica, a i kakvo je raspolozenje u Hrvatskoj da se vrati veliki broj Srba i ko bi im garantovao bezbednost ?

Pa,upravo je o tome rec.Mislim da trenutno ne postoji potrebna doza iskrenosti u zvanicnoj politici niti postoje uslovi ,ni zakonski ni uslovno receno materijalni,a o raspolozenju da se vrati veliki broj,nisam sigurna.Sporadicni slucajevi mozda,ali neka organizovana akcija povratka velikog broja,nisam sigurna bas.Sto se bezbednosti tice,dosla su vremena kad nikome nije garantovana ni ovako,a vec u tom slucaju ...:think:

neodgovaraj protupitanjem,vec odgovori.ja ti evo mogu reci ono sto znam,jer zivim u podrucju di ima dosta srba.
Isli smo zajedno u skolu,izlazili na ista mjesta,druzili se,nikad nikome nije pala dlaka sa glave,a sta ti isti srbi rade??? Setaju se po gradu sa Srpskim dresovima,napadaju djecu nozevima ili ispisuju grafite kao kod ucenickog doma u Borovu..i onda se netko pobuni protiv toga i eto ti ga na..nema uslova za Srbe,Hrvati ovo,Hrvati ovo..pa ****** mater ako zivis u Hrv nemozes se tako ponasati,provocirati ITD.ko je normalan njemu nista nije i nista mu nefali,pa samim time zasto se povratnici nebi vrattili??nek postuju zemlju di zive i sve pet

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
који си ти усташки гмаз

Koliko sam razumela,ovde nije rec o onima koji zive u Hr,vec o onima koji bi trebali da se vrate na svoja ognjista.Sto se tice protupitanja,kako kazes,pitam ,sta je od uslova za povratak u drzavnoj i zakonodavnoj politici Hr do sada uradjeno da bi se ti uslovi stvorili?
A ,sto se tice ostalog,meni ne bi bila provokacija i nije mi provokacija kad neko nosi dres sa oznakom zemlje koja mu je domicilna,ili je voli kao prapostojbinu,sve dok mene licno fizicki ne ugrozava.Sto se tice grafita,zar ne pisu i hrvati grafite,cak i po bozijim hramovima? A nozevi i palice su u rukama budala i sa jedne i sa druge strane,ne poznaju ni veru ni naciju.Ne treba generalizovati,ali ni parcijalno optuzivati.

volitelj svega srpskog sigurno nije osoba koja se tu razmece nekim jadnim izrazima,tj karakteriziras hrvate ustasama itd..koliko ti je godina??15,16,ili 30 i kusur...mnogo si ti primitivna za te godine koliko si ih nakupila

A sad se kao svi vi jadni fini rvati tresete na pomen tako jakog termina:roll: kao sto je ustasa? Ma daj, tupi o tom nekom drugom. I nista ti ne znaci to sto pokusavas da me proglasis nezrelom. Vec je postalo jasno na forumu da je ta igra samo fora kojom nadomestas sopstveni manjak polemickog stava i nedostatak vokabulara jednostavnim i besmislenim okretanjem teme na licne podatke o forumashu sagovorniku.
Racunaj da imam u vr' glave tri godine i dva meseca (starija jaslena grupa) pa pokusaj da me nadmudris verbalno, a ne prostachki kako si se poneo na prethodnim stranama.

Znam da cu zazaliti sto ovo pitam, ali tebi je nosenje srpskog dresa provokacija?

Koliko sam razumela,ovde nije rec o onima koji zive u Hr,vec o onima koji bi trebali da se vrate na svoja ognjista.Sto se tice protupitanja,kako kazes,pitam ,sta je od uslova za povratak u drzavnoj i zakonodavnoj politici Hr do sada uradjeno da bi se ti uslovi stvorili?
A ,sto se tice ostalog,meni ne bi bila provokacija i nije mi provokacija kad neko nosi dres sa oznakom zemlje koja mu je domicilna,ili je voli kao prapostojbinu,sve dok mene licno fizicki ne ugrozava.Sto se tice grafita,zar ne pisu i hrvati grafite,cak i po bozijim hramovima? A nozevi i palice su u rukama budala i sa jedne i sa druge strane,ne poznaju ni veru ni naciju.Ne treba generalizovati,ali ni parcijalno optuzivati.

pa da,ovo je tema o onima koji bi trebali..a ja ti samo dajem primjer kako je onima koji su tu..

A za dres..ajde ajde..steko sam dojam da si realna osoba...pa nemozes ti u hrv nositi dres od zvezde i partizana..jednostavno nemozes,kao ni u srbiji dinama i hajduka..o cemu mi tu pricamo..da odem u srbiju sa dresom hrvatske,ne bi ziv izasao,nemoj o tome molim te jer nema smisla..

Ti mene pitas sta je ostvareno,a ja tebe a sta vi ocekujete???zbilja sta??samo kukate ovo ono,nista vam nevalja,pa kojeb kur..bi htjeli,kojeg??

Jos mi kucu ne daju nazad,kako bi se i vratio,ukoliko bih htio.

Eee, da : U NDH NIKAKO!!!!!!!!!!!!!!

Bill Gates, osnivač Microsofta i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, u Hrvatskoj je te je danas bio u posjetu Skradinu i Nacionalnom parku Krka .Bogataš, koji se posljednjih godina posvetio uživanju i humanitarnu radu, u Skradinu je bio i prije četiri godine.

Vidiš,Bill se opet vratio...

http://www.tportal.hr/showtime/estrada/26411/Bill-Gates-posjetio-Skradin-i-Nacionalni-park-Krka.html

a ti wannabe pjesnik i jedan od najvecih sljamova ovdje.iz tebe prsti mrznja,pa i nemozes biti racionalan,glumis tu neku patriJotu a bijedan si do maksimuma..sreca da je u srbiji sve manje takvih kao ti

Tebi se i dalje prividja mrznja....ccccc, pa to je zaista zabrinjavajuce... mozda zato lupetas i agresivno vredjas svoje sagovornike. Pravac psihitj:rtfm: i to privatni koji moze da ti se posveti za dobru kintu. Pa ako Bog da srece da pocnes da vidis i nesto pozitivno, a ne samo negativno.

Pa,upravo je o tome rec.Mislim da trenutno ne postoji potrebna doza iskrenosti u zvanicnoj politici niti postoje uslovi ,ni zakonski ni uslovno receno materijalni,a o raspolozenju da se vrati veliki broj,nisam sigurna.Sporadicni slucajevi mozda,ali neka organizovana akcija povratka velikog broja,nisam sigurna bas.Sto se bezbednosti tice,dosla su vremena kad nikome nije garantovana ni ovako,a vec u tom slucaju ...:think:

Moje misljenje je da politika zvanicnog Zagreba igra na kartu da je proslo dosta vremena od '95., i da se vecina prognanika snasla u Srbiji te da odziv veceg broja Srba na povratak nece ni bit. A ovako propagirajuci javan poziv predsednika Mesica Hrvatska se prikazuje svetu kao postovalac osnovnih ljudskih prava jer treb uci u EU.

Tebi se i dalje prividja mrznja....ccccc, pa to je zaista zabrinjavajuce... mozda zato lupetas i agresivno vredjas svoje sagovornike. Pravac psihitj:rtfm: i to privatni koji moze da ti se posveti za dobru kintu. Pa ako Bog da srece da pocnes da vidis i nesto pozitivno, a ne samo negativno.

no ako podrzavas Pinkija koji voli Slobu,svaka druga rijec mu je Ustasa,psuje ko kocijas na sve Hrv,te mu je zao sto nismo istrebljeni,ti bi trebala psihijatru dok jos nije kasno:hahaha::hahaha:

pa kako nije???aj da ja dodjem u Uzice recimo sa Hrvatskim???Pa ubili bi me,ili recimo u Miletovu Klisu:hahaha:..pa ***** mu nedavno je tu bio rat izmedju nasa dva naroda..pa iako ni jedan srpski grad nije gorio,smijem li ja da dodjem u srbiju u hrv dresu??
Mda. Nego, posto predpostavljam da je o Vukovaru rec, a posto je po tebi provokacija kada lokalni Srbi nose srpske dresove, reci ti meni sta je kada ti u tom istom Vukovaru nosis hrvatski dres? Sta mislis, da li je to njima provokacija, ili te zabole?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back