A koji nema?
Kako je ono jednom inagadadavida reko:
Protestirali su protiv Sanadera u Beogradu, a svakom iz džepa košulje viri putovnica za zlatnom šahovnicom na koricama!

ziva istina
ziva istina

uz jednu bitnu razliku...sto je Vukovar Hrvatska a ne Srbija.Koliko je tebi provokacija kada tvoji sugradjani nose srpski dres, toliko je i njima kada ti nosis hrvatski. A ti u Vukovaru nisi nista vise "domaci" nego oni.
A mene bi licno bol'o tuki da pored mene na ulici prodje tip u hrvatskom dresu. Inace, jedan od vodja nekih studentskih protesta koji se ovih dana odrzavaju po BG-u je nosio majcu na kojoj pise "Zagreb Pride" (bio covek), niko ga tak'o nije.
znaci nikad..i bolje..Kad se malo preokrenu stvari svraticu ja!
a sta je rekao??cekaj cekaj..znaci po tebi,onaj koji dodje,moze da pljuje po hrvatskoj,naziva je NDH i Hrvate zove Ustasama????Jel to jedan od kritterija da se Srbi vrate???Totalno nepostivanje drzave di zive???Mnogo si vi uzimate za pravo bome..i slazem se sto posto i vise sa markom01,ti koji nisu spremni da postuju Hrvatsku kao drzavu u kojoj zive,i zele da rade ono gore navedeno i bolje da ne dolazeOvim si sve rekao......ali i sve receno potvrdio.
jooj jooj jooj,kako si nerealna zivote moj..mozda nije tebi,mozda nije Jopi,ali da ja dodjem u NS recimo,o prosetam trgom pa do Spensa,u moru onih ljudi neko bi me vec zavaljao nekom bocom ili sakom,i prozvao me provokatorom,sto bi ja i bio da to napravim..ajde da se nelazemogresis...to nije u Srbiji proovokacija..nekako nas bas zabole koju majicu nosite.....ali ovde po forumu pisete provokacije..to je fakat...pa sad nekog i uspete da navucete na tanak led.a neko obuje klizaljke pa se naklize do mile volje