gost 151384

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

 • Шта радиш,да ли ти је кренуло писање?
  Видим да те нема на форуму па предпостављам да имаш друга посла.
  Пуно поздрава
  Svet je naravno beskrajno mali,moja baba po majci je rodom iz Kovilja a udala se u Šajkaš.
  Komšinice !!!!!!!!!!!
  Iz kog kraja Vojvodine su tvoji,znaš da u Bačkoj postoji selo koje se zove Zmajevo?
  Javiću ti se kasnije na e-mail
  Poslao sam ti neke fotografije sa snimanja.
  To su ,uglavnom ljudi iz tog kraja,a jedina glumica je bila Ivana koja igra Srebrnu kraljicu,sve ostalo su naturščici.Zlatna kraljica je ,na primer karatistikinja ,crni pojas.
  Hoćeš reći da je sve proradilo?
  Hoćeš da ti pošaljem jednu legendu u vidu knjige snimanja (adna verzija ) koju sam primeriao za serijal "Srbija od Legendi),pa mi nisu dali da radim,kažu šta će to na javnom servisu
  Šta misliš ,da li bitrebalo otvarati temu ovde o uzrocima nedostatka domaće epske fantastike i njenog tretmana.
  Za mene je uvek bila tajna kako su Srbi izgubili taj segment stvaralaštva koji je jasno vidljiv i razvijen u našoj prošlosti.Narodno stvaralaštvo ima toliko likova ,događaja ,topnima itd.a onda to naglo prestane u poslednjih nekoliko vekova da bude inspirativno.Ako je u evropskoj i američkoj literaturi i umetnosti uopšte šezdesetih i sedamdesetih bio bum revitalizacija ovog podžanra fantastične umetnosti,kako se gotovo ništa,ili samo sporadično i stidljivo pojavljuje u domaćem stvaralaštvu.
  kreten,poslao sam poruku sam sebi.
  Pa znaš za šta se ovaj zalaže i kada priča ozbiljno,a ne samo kada ovako provocira.Moraju da dokazuju da nisu mikro pojava.
  Inače ovom ludilu izgleda nema kraja,vidiš i ovo sa Zukorlićem.Hoće makar kroz predizbornu kampanju da nam stave do znanja šta nas čeka.
  Hahaa,meni se desilo isto.To je od nestrpljenja.ne znam datum ,ali treba bude uskoro.Nadam se d aće da bude neka promocija čim se pojavi u radnjama.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top