Najveći broj naloga dolazi iz Hrvatske

anajade

Elita
Poruka
22.942
Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara u Subotici povodom objave Ilona Maska o nalozima koje su Ukrajinci kreirali u Velikoj Britaniji, "kako Srbija ne može da otkrije ko stoji iza "blokaderskih lažnih naloga koji su kreirani u Hrvatskoj", kazao da je Mask pokazao da se geopolitički sukob odvija bez obzira na granice.

Čini mi se da je Mask želeo da pokaže kako se geopolitički sukob odvija bez obzira na granice i kako se interesno povezuju zemlje, pa ste zato mogli da pronađete veliki deo ukrajinskih naloga u Britaniji, a mi smo mogli da vidimo da najveći deo naloga političkih protivnika dolazi iz Hrvatske i jednim delom iz drugih zapadnih zemalja - kazao je Vučić.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...hrvatske-vucic-gle-cuda-madjarske-gotovo-nema

Na ove hrvatske naloge nisu caci naseli to su pametnice nasela beogradska elita haha

seks-patrik-macek-pixssel_i620x350.jpg

Od početka je bilo sumnjivo da imamo toliko Srba koji mrze sve srpsko.A vidimo da se saznalo da nisu Srbi nego Hrvati.Sad je sve jasno.

Од двадесете до тридесете Срби су јако критични (благо говорећи) према себи и својим коренима.
Зато су касније свесни себе и јаки као брушени дијамант.

Знају ко су, колико могу, и колико им заиста треба.
Не отимају другима, не издају пријатеље и разумеју свет око себе.

Taj čovjek je jedan od rijetkih (mislim da ih je svega 11 ili 12), na čiju je adresu stiglo latinično izdanje veličanstvenog opusa "Rimokatolički zločinački projekat veštačke hrvatske nacije".
Svi odreda iz Hrvatske.
Tražio sam po antikvarijatima, ali mrka kapa. Ono malo izdanja koja postoje na hrvatskom tržištu, sve su odreda ćirilična.
Mislim da to Šeks čuva u sefu kao suho zlato, poput neke poštanske markice koja je negdje 1874. godine odštampana s motivom Cookovog otočja u krivoj boji.

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara u Subotici povodom objave Ilona Maska o nalozima koje su Ukrajinci kreirali u Velikoj Britaniji, "kako Srbija ne može da otkrije ko stoji iza "blokaderskih lažnih naloga koji su kreirani u Hrvatskoj", kazao da je Mask pokazao da se geopolitički sukob odvija bez obzira na granice.

Čini mi se da je Mask želeo da pokaže kako se geopolitički sukob odvija bez obzira na granice i kako se interesno povezuju zemlje, pa ste zato mogli da pronađete veliki deo ukrajinskih naloga u Britaniji, a mi smo mogli da vidimo da najveći deo naloga političkih protivnika dolazi iz Hrvatske i jednim delom iz drugih zapadnih zemalja - kazao je Vučić.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...hrvatske-vucic-gle-cuda-madjarske-gotovo-nema

Na ove hrvatske naloge nisu caci naseli to su pametnice nasela beogradska elita haha

Срамно да је наша тајна служба неспособна да ''провали'' ко стоји иза тих налога.

п.с. Тема сигурно већ постоји. Ботовање можда ускоро постане кажњиво..

Jel lAVzljivac odgovorio zasto je i pola mu Glavnog Odbora SNSekte povezano preko Hrvatske?

P.S.
Da @Jugoslav Čvarak ...novi nadimak mu dodajem u paletu nadimaka...
lAVžljivac

...

Od početka je bilo sumnjivo da imamo toliko Srba koji mrze sve srpsko.A vidimo da se saznalo da nisu Srbi nego Hrvati.Sad je sve jasno.

Par SNSektaskih X naloga povezanih preko Hrvatske:

Toma Mona
Onda one dve iz Glavnog odbora SNS jel bese Petrovic i Djuric se prezivaju...

Zatim...jos par "prijatelja kluba":

Milorad Dodik...
Pink Žeksatanista

Itd

Svi oni preko Hrvata povezani..

A Vesic preko Amera...
A Luka Kebara preko Mi6 Hong Konga...

...

Back