Poziv Srbima iz Hrvatske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mda. Nego, posto predpostavljam da je o Vukovaru rec, a posto je po tebi provokacija kada lokalni Srbi nose srpske dresove, reci ti meni sta je kada ti u tom istom Vukovaru nosis hrvatski dres? Sta mislis, da li je to njima provokacija, ili te zabole?

zasto bi bila provokacija da nosim Hrv dres u mojoj zemlji,u Hrvatskoj??:dontunderstand::dontunderstand: Ali da u Srbiji obucem Hrv dres,e to bi vec bila provokacija

ХВАЛА НА КОМПЛИМЕНТУ СВАКОМ ЧОВЕКУ КАД МУ УСТАША КАЖЕ ДА ЈЕ ШЉАМ ТО ДОЂЕ КО ОРДЕН

samo sto..bez obzira tko ti to kaze...ti to zbilja i jesi:(

јел мож то некако да ми пошаљеш званично?
мислим оно као документ са сликом твоје ближе и дање породице све онако у црним униформама,па да свима могу да се хвалим шта усташе мисле о мени.

pa da,ovo je tema o onima koji bi trebali..a ja ti samo dajem primjer kako je onima koji su tu..

A za dres..ajde ajde..steko sam dojam da si realna osoba...pa nemozes ti u hrv nositi dres od zvezde i partizana..jednostavno nemozes,kao ni u srbiji dinama i hajduka..o cemu mi tu pricamo..da odem u srbiju sa dresom hrvatske,ne bi ziv izasao,nemoj o tome molim te jer nema smisla..

Ti mene pitas sta je ostvareno,a ja tebe a sta vi ocekujete???zbilja sta??samo kukate ovo ono,nista vam nevalja,pa kojeb kur..bi htjeli,kojeg??

Kako je onima koji su tu znaju oni sami,a ima i onih kojima je dobro,zavisi samo u kojoj sredini se nalaze.Zasto se ne moze nositi dres Zvezde ili Partizana i s druge strane Dinama i Hajduka je tema za sebe,ali dovoljno govori i o jednima i o drugima.U ovom konkretnom slucaju je pitanje za tebe i tvoje,jer tvrdis da je to provokacija.Isto bih pitala i da je slucaj obrnut.
Ako vec ne znas da mi kazes,sta je ostvareno,reci cu ti onda sta ja ocekujem.Ocekujem da drzava Hrvatska pocne da konkretizuje stvari na nacin da zakonskom regulativom omoguci ljudima da se vrate,a ne da svakim novim zakonom i njegovim odredbama to onemogucava.Ako je tebi jasno o cemu ja govorim i ako jeste,molim te da mi das primer kojim moju tvrdnju opovrgavas.

zasto bi bila provokacija da nosim Hrv dres u mojoj zemlji,u Hrvatskoj??:dontunderstand::dontunderstand: Ali da u Srbiji obucem Hrv dres,e to bi vec bila provokacija
Koliko je tebi provokacija kada tvoji sugradjani nose srpski dres, toliko je i njima kada ti nosis hrvatski. A ti u Vukovaru nisi nista vise "domaci" nego oni.

A mene bi licno bol'o tuki da pored mene na ulici prodje tip u hrvatskom dresu. Inace, jedan od vodja nekih studentskih protesta koji se ovih dana odrzavaju po BG-u je nosio majcu na kojoj pise "Zagreb Pride" (bio covek), niko ga tak'o nije.

СМЕНШНА ПРИЧА КАДА СРЈ ИГРАШЕ СА ХРВАТСКОМ У ЗАГРЕБУ ФУДБАЛ
МОЈ ПРИЈАТЕЉ ИДУЋИ КРОЗ ОСЈЕК ТАЈ ДАН СВЕ ПОЗДРАВЉАШЕ СА ТРИ ПРСТА И УЗВИКОМ СРБИЈА А ОН СВИ ГРОХОТОМ СМЕЈАШЕ СЕ И ОДГОВАРАШЕ СРБИЈА
НИСУ МОГЛИ ВЕРОВАТИ ДА ИХ СРБИН ЗАЕБАВА НЕГО МИСЛИЛИ ДА СЕ ЊИОВ СПРДА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back