piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.601
ХВАЛА НА КОМПЛИМЕНТУ СВАКОМ ЧОВЕКУ КАД МУ УСТАША КАЖЕ ДА ЈЕ ШЉАМ ТО ДОЂЕ КО ОРДЕН
Velika slova nisu potrebna!!!!!!!!
Odredi se već jednom jesi li ustaša ili šljam..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ХВАЛА НА КОМПЛИМЕНТУ СВАКОМ ЧОВЕКУ КАД МУ УСТАША КАЖЕ ДА ЈЕ ШЉАМ ТО ДОЂЕ КО ОРДЕН

Mda. Nego, posto predpostavljam da je o Vukovaru rec, a posto je po tebi provokacija kada lokalni Srbi nose srpske dresove, reci ti meni sta je kada ti u tom istom Vukovaru nosis hrvatski dres? Sta mislis, da li je to njima provokacija, ili te zabole?

Ali da u Srbiji obucem Hrv dres,e to bi vec bila provokacijaPa ti koji Hrvatsku nazivaš NDH i ne treba da se vraćaš! Bolje ti je!
A **** bi ja mater onome ko bi tebi kuću dao u Hrvatskoj!![]()

??ХВАЛА НА КОМПЛИМЕНТУ СВАКОМ ЧОВЕКУ КАД МУ УСТАША КАЖЕ ДА ЈЕ ШЉАМ ТО ДОЂЕ КО ОРДЕН
samo sto..bez obzira tko ti to kaze...ti to zbilja i jesi![]()
pa da,ovo je tema o onima koji bi trebali..a ja ti samo dajem primjer kako je onima koji su tu..
A za dres..ajde ajde..steko sam dojam da si realna osoba...pa nemozes ti u hrv nositi dres od zvezde i partizana..jednostavno nemozes,kao ni u srbiji dinama i hajduka..o cemu mi tu pricamo..da odem u srbiju sa dresom hrvatske,ne bi ziv izasao,nemoj o tome molim te jer nema smisla..
Ti mene pitas sta je ostvareno,a ja tebe a sta vi ocekujete???zbilja sta??samo kukate ovo ono,nista vam nevalja,pa kojeb kur..bi htjeli,kojeg??
ПА НАРАВНО ДА СВАКИ ПОШТЕН ХРВАТ КАО И СВАКИ ДРУГИ ЧОВЕК ЖЕЛИ ДА ИСТРЕБИ УСТАШЕ
пс ја не псујем
Velika slova nisu potrebna!!!!!!!!
Odredi se već jednom jesi li ustaša ili šljam..![]()
jel to onaj sto ima dvojno drzavljanstvo??

Koliko je tebi provokacija kada tvoji sugradjani nose srpski dres, toliko je i njima kada ti nosis hrvatski. A ti u Vukovaru nisi nista vise "domaci" nego oni.zasto bi bila provokacija da nosim Hrv dres u mojoj zemlji,u Hrvatskoj??Ali da u Srbiji obucem Hrv dres,e to bi vec bila provokacija
i sta sad rec na ovaj govor mrznje??????
Pa ti koji Hrvatsku nazivaš NDH i ne treba da se vraćaš! Bolje ti je!
A ti se opredeli ,jesi li za temu ili za spam !?
Ovim si sve rekao......ali i sve receno potvrdio.
zasto bi bila provokacija da nosim Hrv dres u mojoj zemlji,u Hrvatskoj??Ali da u Srbiji obucem Hrv dres,e to bi vec bila provokacija

Ti sto nose srpske dresove nisu Valjevcani nego Vukovarci k'o i on.
gresis...to nije u Srbiji proovokacija..nekako nas bas zabole koju majicu nosite.....ali ovde po forumu pisete provokacije..to je fakat...pa sad nekog i uspete da navucete na tanak led.a neko obuje klizaljke pa se naklize do mile volje![]()
Tebe nešto muči??
Ne znam, bajo, prosetaj se sa sve hrvatskim dresom po nekom srpskom selu u Lici ili delu Vukovara naseljenom pretezno Srbima, pa ih pitaj.Pa Vukovar je u Hrvatskoj, koliko je meni poznato.
Kako može hrvatski dres biti provokacija u Hrvatskoj?
Ovim si sve rekao......ali i sve receno potvrdio.
Ne znam, bajo, prosetaj se sa sve hrvatskim dresom po nekom srpskom selu u Lici ili delu Vukovara naseljenom pretezno Srbima, pa ih pitaj.
Nemo' mi se pravis glup...
Naravno. Šta će u zemlji koju ne poštuje?