gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Svashta, a kako se utvrdjuje da li je dechko imaginaran ili ne?
Zapravo jako lako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svashta, a kako se utvrdjuje da li je dechko imaginaran ili ne?

Pa postavljač teme je to primetio, samim tim, to se prihvata kao istinit i neoboriv fakat.![]()
I svi ostali mu slepo veruju 
I ja sam.Bio sam ironičan...![]()

Nisam.Da li ste primetili da ima puno cura koje super izgledaju, ali nemaju decka i stalno se nude? Nude se da to izgleda kao neobavezni flert (a podrapale bi se ko prasice) i stalno pricaju pricu kako su presretne sa svojim imaginarnim deckom.
Nije mi jasno zasto to rade kad im to smanjuje mogucnost da ih neko ozbiljno ponudi izlaskom?
Sad si me kao zeznuo, bravo![]()
Pa kada pitas tako bzvzz... Ali ajde da ti udovoljim... Ono "imkam decka" pada u vodu kada znas devojku i NIKAD je nisi video sa deckom mada je znas dugo i sve to... Znaci imam decka = setaj frajeru nemas ti dovoljno kesha za mene.
Mislim, jedan prijateljski savet: manite se zene izgovora, bilo kakvog, nemate pojma koliko ste providne muskarcima...
Kad smo vec pocheli sa savetima reci cu ti da si verovatno opterecen nedostatkom kesha pa tako i trazhish izgovore za neuspele pokushaje.
Samo nemoralana osoba sumnja u moralnost druge osobe, razmisli o tome![]()

Ma koliko god bila lepa ako kaze da je sama nekako bzv, on ce pomisliti 'nesto joj fali'
tako lepa a nema nikoga,pa sto bi je onda on?![]()

normalno da joj neshto fali
zna to i sama pa zato i laze
ako je lepa i pametna mora onda da je lujka

Da li ste primetili da ima puno cura koje super izgledaju, ali nemaju decka i stalno se nude? Nude se da to izgleda kao neobavezni flert (a podrapale bi se ko prasice) i stalno pricaju pricu kako su presretne sa svojim imaginarnim deckom.
Nije mi jasno zasto to rade kad im to smanjuje mogucnost da ih neko ozbiljno ponudi izlaskom?

Da li ste primetili da ima puno cura koje super izgledaju, ali nemaju decka i stalno se nude? Nude se da to izgleda kao neobavezni flert (a podrapale bi se ko prasice) i stalno pricaju pricu kako su presretne sa svojim imaginarnim deckom.
...pa valjda dizzu sebi cenu, kao imaju dechka i ondak ti odma mislish, aaaaaa ona ima dechka znachi sigurno vredi nechemu, i tako se primish i zaljubish se i to traje i traje a ti nikako da je stratujesh jer stvarno verujesh da ona ima dechka, i ondak se odjednom osvestish i shvatish da ona ne postoji i eto...Da li ste primetili da ima puno cura koje super izgledaju, ali nemaju decka i stalno se nude? Nude se da to izgleda kao neobavezni flert (a podrapale bi se ko prasice) i stalno pricaju pricu kako su presretne sa svojim imaginarnim deckom.
))

Pa da nije lezbijka, Bože me oprosti.... Ma ima svašta danas...