MUSKE STOKE NE IZIVNLJENE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vesela,i ja sam bila njenih godina...i ja sam razocaravana...ali nikada nisam imala takve "izlive besa"....da mislim da su stoka,da mislim da sam predmet njihovog izivljavanja,verovatno bih presla u lezbo-fazu.....Ovako,ponavljam,sasvim mi je lepo sa tom "stokom neizivljenom"...posto ja uopste ne cenim sebe i mislim da sam jako ruzna,glupa i isfolirana...tako da...bash i zasluzujem stoku pored sebe.... :roll: :roll:

Lepa umetnica:
Vesela,i ja sam bila njenih godina...i ja sam razocaravana...ali nikada nisam imala takve "izlive besa"....da mislim da su stoka,da mislim da sam predmet njihovog izivljavanja,verovatno bih presla u lezbo-fazu.....:

Ja sam imala tu fazu kad sam bila mladja....A znam moju drugaricu koja je moje godiste a jos uvek je u toj fazi....sto prelazi vec granice normale...ali kako i ne bi kad je imam 4 tipa u celom zivotu i sve se lose zavrsilo.....

Nevena123:
Sto mi nesto morbidan tvoj avatar. Sve mi u glavi hodajuce mumije i bubuce koje ih vec odavno pojele:D Ne znam da li znas ali taj Akhenaton je bio u istorijskom smislu malo bezveze lik, ali nema veze;)

Nije Akhenaton bio bezvezan lik, nego je bio ispred svog vremena. A i avatar nije morbidan, naravno za one koji poznaju egipatsku simboliku. Ta bubica je Sveti Skarabej - Khepheru - simbol ponovnog radjanja, reinkarnacije. A onaj drugi simbol je Ankh - simbol večnog života.

Vesela_zena_beogradska:
E *******, sve ste vi taktichne, odmerene, hladnokrvne kad prodjete kroz neko razocharanje sa mushkarcem - pa vam sad ovaj Anin izliv besa neshto shto nikad niste dozivele, osetile, pomislile, a Anu shaljete kod doktora i ubrajate joj ponashanje u nezrelost. Aman, zene, setimo se svojih misli i postupaka pre nego shto repliciramo.

Ja, bre, Anu sasvim razumem iako sam ih imala oho-ho (kad se vec pozivate na zrelost i iskustvo), istina je da shto ih vishe upoznajem sve sam razocharanija u mushki rod, i bolje je da ovde stanem jer cu reci neshto mnogo gore od devojchice Ane :)

Manastir nije reshenje jer postoji neshto shto se zove zov prirode i osudjeni smo jedni na druge.

Hvala, exectly my thoughts. Osudjeni smo jedni na druge i ko je rako da ce biti lako?

Ja nisam Don Huan (niti imam zelju), no koliko god truda da ulozis vredno je. I ne ocekuj nista jer sta si dao dao si od srca i kao poklon, a tu nema trgovine.
Sta si dao dao si i ne mora biti uzvraceno.

Lepa umetnica:
Vesela,i ja sam bila njenih godina...i ja sam razocaravana...ali nikada nisam imala takve "izlive besa"....da mislim da su stoka,da mislim da sam predmet njihovog izivljavanja,verovatno bih presla u lezbo-fazu.....Ovako,ponavljam,sasvim mi je lepo sa tom "stokom neizivljenom"...posto ja uopste ne cenim sebe i mislim da sam jako ruzna,glupa i isfolirana...tako da...bash i zasluzujem stoku pored sebe.... :roll: :roll:

A ko ti onda dade nick - kada "...mislim da sam jako ruzna..."? :)

Samo da nisi shtrokava - to je najvaznije...

@tema - zato postoji ona barijera punoletstva...

Ivo Afrikanac:
Da, zaceprkase ga posthumno, i izbrisase gumicom. A i nas ce ako nastavimo ovde...

Nego vidis i on je imao problema sa zenama, to je vec na temu. Pitam se dali su i njemu (posto se odrekao bozanske prirode) govorile da je stoka?

hehehe.......ako je i tada bilo sličnih Ana, vrlo moguće...

Da nas ne bi brisali, da se mi manemo Akhe-a na ovoj temi...A ako je neko raspoložan za dalju diskusiju neka svrati na podforum istorija, otvori novu temu ili svrati na "Pijani Brod" da raspredemo priču uz kaficu i sabrana dela.....

i ja sam bila njenih godina...i ja sam razocaravana...ali nikada nisam imala takve "izlive besa"...

E, pa, razlikujemo se izmedju ostalog i po temperamentu. A zatim i uzrok tom 'besu' nije kod svakoga jednako dozivljen, nismo svi jednako povredljivi, nemamo svi isti 'prag bola', nemamo svi jednako ispoljavanje nezadovoljstva, neko guta u sebi, neko plane itd. Samo treba da imamo malo vishe 'sluha' za druge, i u ovom Aninom sluchaju a i na ostalim temama.

Necu iz inata...Zasto da menjam kad ga jos uvek volim...

Ne treba mi niko...Ja cu da se ponasam kako mi se ponasa

"Bolje da me mrze,zbog onoga sto jesam,nego da me vole zbog onoga sto nisam"

Muski misle da cemo mi da ih jurimo ceo zivot,pa kad im kazes u oci sta mislis,onda napadaju...

Sto rece neko "NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA"(vazi za sve)

ManjaAtina:
A kako bi ti se svidelo ZENSKO SI, PA MARS U KUHINJU I CUTI? Bas se TI ponasas kao stoka jedna neizivljena.
Jel se Ti to merni obracash?mogla bi da nauchish da oslovish onog kome se obracash...A ne znam stvarno shta sam ja to rekao da zasluzim taj epitet?ARGUMENTOVANO MOLIM!Jer u rasprave bazirane na plitkim lichnim komentarima-uvredama ne da ne volim...I ako nastavi rasprava BEZ ARGUMENATA- ja odo' iz rasprave,jer ne vidim smisao-sve shto bi ja rekao,ona ce da pobije sa jednom istom istom rechenicom_"stoka mushka neizivljena"

Vesela_zena_beogradska:
E, pa, razlikujemo se izmedju ostalog i po temperamentu. A zatim i uzrok tom 'besu' nije kod svakoga jednako dozivljen, nismo svi jednako povredljivi, nemamo svi isti 'prag bola', nemamo svi jednako ispoljavanje nezadovoljstva, neko guta u sebi, neko plane itd. Samo treba da imamo malo vishe 'sluha' za druge, i u ovom Aninom sluchaju a i na ostalim temama.
Jeste i zbog takvog ponashanja-"meni se jednostavno NECE da budem kulturan ,tolerantan-nego kako mi se digne tako se i ponasham bez obzira na okolinu"-se i deshavaju kriminal,konflikti,da ne kazem i gore stvari..."odrastao sam drushtvu gde su me,loopam Romi matretirali-pa cu ja da mrzim SVE ROME...!!" ili nebitno na nacionalnost...i more slichnih situacija...po toj teoriji Hitler je bio skroz u pravu-gledam SVOJ interes a druge gazi...Bitan sam JA i MOJE emocije i interesi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back