MUSKE STOKE NE IZIVNLJENE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzmi najodurniju zensku osobu koju znas,pa zamisli da te neko stavi u isti kos sa njom.Nevalja! Nepojmljivu gadost sam dozivela,ali opet ne zelim sebi reci,sve je izgubljeno.Ja sam ti naletela na takvu kosmicku gresku , pa opet kazem nisu svi isti.TO BI BILO POGUBNO!!

Vesela_zena_beogradska:
Imam i zrelost i iskustvo i prilichno bih se slozila sa AnomBG ...

Statistichki gledano, na ovom mom uzorku koji nije zanemarljiv, malo je bilo onih za koje ne mogu da kazem da je gad.

Vesela...kad sam ja bila zloća, oni su bili melem...da ih na ranu priviješ, što bi rekla moja baka... :lol:

Poslednji put sam ja bila mLogo fina i pažljiva i...ostalo je istorija :confused:

Naravoučenije : biti zloća, a ubediti ih da oni i sami to obožavaju i rešen problem... :wink: :lol:

AnaBg:):
Svi muskarci su isti...Nema sile da me neko ubedi u suprotnu...Maloumni kreteni,koji glume tvrde orahe,a kuci se ubijaju od placa...

MRZIM VAS STOKE JEDNE NE IZIVLJENE
Ovo je vrhunac nekulture i bezbrazluka,tj,ne ne vrhunac-OVO JE DNO!...za jedno dete od 16 godina...koja sebi daje za pravo da svrstava sve shto ne razume u jedan kosh...kad mushkarac kaze "sve su zene kuchke"-shto ne odobravam da se razumemo-odmah biva mushki shovinista,ban mu ne bi ginuo za ovo GARANTUJEM!...A Ti balavice,kad tako moram reci ali ne zbog Tvojih godina nego shto se ponashash zaista jako nezrelo,tj bash kao DETE ako vec prolazish nekaznjeno,Ok nemam nishta protiv ali bi mogla da malo nauchish o kulturi i josh ponekim stvarima...Mogao bih i ja shtoshta da kazem za zene/pojedine dodushe/iz lichnog iskustva,da ne govorim o generacijama tipa Tvog godishta i sl.ali...koga zanima MOJE LICHNO mishljenje u shirokoj javnosti?nikoga ...I ne treba pa ga ni ne iznosim...svashta bih rekao vec sam jednom pisao vecheras pa mi pukao NET pa moradoh ponovo,imash srece...Samo da znash da Ti takav stav nece doneti NISHTA DOBRO ,MRZNJA RADJA MRZNJU!Malo vishe tolerancije i malo manje iskljuchivosti i generalizacije i sve ce da bidne OK...E a ako si u svoju glavicu vec utuvila da su svi STOKE I ISTI...Pa i bice takvi-kako da ochekujesh lepo ako ga necesh prepoznati kad se pojavi,jer sve vidish ruzno...?

....Nego Ti udahni duboko malo pameti u glavicu, malko biraj,naici ce i poneki normalan,pa ce to sve biti OK...ajd; uzdravlje

Sto mi nesto morbidan tvoj avatar. Sve mi u glavi hodajuce mumije i bubuce koje ih vec odavno pojele:D Ne znam da li znas ali taj Akhenaton je bio u istorijskom smislu malo bezveze lik, ali nema veze;)
@Samantha ne zaboravi prvo razocarenje je najgore.........treba je podrzati:)

AnaBg:):
Svi muskarci su isti...Nema sile da me neko ubedi u suprotnu...Maloumni kreteni,koji glume tvrde orahe,a kuci se ubijaju od placa...

MRZIM VAS STOKE JEDNE NE IZIVLJENE
Pa, ti devojčice imaš tek 16 godinica, a već si utripovala da mrziš muškarce?! Kada prođeš malo više njih od tog "jadnog Marka", samo će ti se kazti...

E *******, sve ste vi taktichne, odmerene, hladnokrvne kad prodjete kroz neko razocharanje sa mushkarcem - pa vam sad ovaj Anin izliv besa neshto shto nikad niste dozivele, osetile, pomislile, a Anu shaljete kod doktora i ubrajate joj ponashanje u nezrelost. Aman, zene, setimo se svojih misli i postupaka pre nego shto repliciramo.

Ja, bre, Anu sasvim razumem iako sam ih imala oho-ho (kad se vec pozivate na zrelost i iskustvo), istina je da shto ih vishe upoznajem sve sam razocharanija u mushki rod, i bolje je da ovde stanem jer cu reci neshto mnogo gore od devojchice Ane :)

Manastir nije reshenje jer postoji neshto shto se zove zov prirode i osudjeni smo jedni na druge.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back