Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Zene su qurve,muskarci su stoka...izgleda da bas zasluzujemo jedni druge!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si se pod hitno smirila i da prestane$ da vredja$ mu$ki rod droljetino jedna glupaAnaBg:):Svi muskarci su isti...Nema sile da me neko ubedi u suprotnu...Maloumni kreteni,koji glume tvrde orahe,a kuci se ubijaju od placa...
MRZIM VAS STOKE JEDNE NE IZIVLJENE

Vesela_zena_beogradska:Imam i zrelost i iskustvo i prilichno bih se slozila sa AnomBG ...
Statistichki gledano, na ovom mom uzorku koji nije zanemarljiv, malo je bilo onih za koje ne mogu da kazem da je gad.

Ovo je vrhunac nekulture i bezbrazluka,tj,ne ne vrhunac-OVO JE DNO!...za jedno dete od 16 godina...koja sebi daje za pravo da svrstava sve shto ne razume u jedan kosh...kad mushkarac kaze "sve su zene kuchke"-shto ne odobravam da se razumemo-odmah biva mushki shovinista,ban mu ne bi ginuo za ovo GARANTUJEM!...A Ti balavice,kad tako moram reci ali ne zbog Tvojih godina nego shto se ponashash zaista jako nezrelo,tj bash kao DETE ako vec prolazish nekaznjeno,Ok nemam nishta protiv ali bi mogla da malo nauchish o kulturi i josh ponekim stvarima...Mogao bih i ja shtoshta da kazem za zene/pojedine dodushe/iz lichnog iskustva,da ne govorim o generacijama tipa Tvog godishta i sl.ali...koga zanima MOJE LICHNO mishljenje u shirokoj javnosti?nikoga ...I ne treba pa ga ni ne iznosim...svashta bih rekao vec sam jednom pisao vecheras pa mi pukao NET pa moradoh ponovo,imash srece...Samo da znash da Ti takav stav nece doneti NISHTA DOBRO ,MRZNJA RADJA MRZNJU!Malo vishe tolerancije i malo manje iskljuchivosti i generalizacije i sve ce da bidne OK...E a ako si u svoju glavicu vec utuvila da su svi STOKE I ISTI...Pa i bice takvi-kako da ochekujesh lepo ako ga necesh prepoznati kad se pojavi,jer sve vidish ruzno...?AnaBg:):Svi muskarci su isti...Nema sile da me neko ubedi u suprotnu...Maloumni kreteni,koji glume tvrde orahe,a kuci se ubijaju od placa...
Ti bash KAD LUPISH-LUPISH!A i obozavam takve ko Ti shto ih niko nishta ne pita a svuda se trpaju...Kad_LupimLupim:Ana, ovaj mora da se prepoznao u tvojoj tvrdnji... nisam citao, al' cim se toliko raspisao, nema sta drugo da bude.

Nego Ti udahni duboko malo pameti u glavicu, malko biraj,naici ce i poneki normalan,pa ce to sve biti OK...
Chovek je i sam izneo kljuchnu istinu o muskom rodu ... poneki, tu i tamo, bude i normalan 
AnaBg:).:MRZIM VAS STOKE JEDNE NE IZIVLJENE

Pa, ti devojčice imaš tek 16 godinica, a već si utripovala da mrziš muškarce?! Kada prođeš malo više njih od tog "jadnog Marka", samo će ti se kazti...AnaBg:):Svi muskarci su isti...Nema sile da me neko ubedi u suprotnu...Maloumni kreteni,koji glume tvrde orahe,a kuci se ubijaju od placa...