MUSKE STOKE NE IZIVNLJENE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AKHENATON:
clap2.gif
clap2.gif
clap2.gif
clap2.gif

Hvala Hvala .....:lol: :lol: Kiss kiss kiss kiss :lol:

Nevena123:
S obzirom da to studiram znam simboliku i suvise dobro .........Ankh simbol vecnog zivota :roll: Izgleda da si ti ispred svog vremena pa citas i heroglife i dajes sopstvena znacenja......nemam nista protiv samo mi je probudilo osecanje i temu o zagrobnom zivotu pa me malo stuzilo :| (iako me uzasno svrbi da te pitam po cemu je to bio ispred svog vrmena :shock: hehe;) izvini ima da ukinu temu zbog ovoga ali ajd :-? )

ankh.jpg

Pored naravno još niz značenja....
Za ostalo, dodji na istoriju da pričamo.....O Egiptu znam malo više nego što misliš, a btw studiram istoriju....

Definitivno drzim stranu muskim stokama neizivljenim....cak stavise,pridruzujem se udruzenju :) A shto se tice onoga shto je vesela beogradska zenica rekla....da bi trebalo da svi imamo malo sluha za Anu....previshe cenim sebe da bih imala sluha za nekoga ko ne ume da razgovara...a inteligencija mi ne dozvoljava da imam sluha za nekoga moze da postavi temu sa ovakvim nazivom,i ovakvim sadrzajem...toliko od mene o ovoj temi...svaka dalja polemika o tome je vec spustanje na neki nivo kome ne pripadam....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back