MUSKE STOKE NE IZIVNLJENE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AnaBg:):
Necu iz inata...Zasto da menjam kad ga jos uvek volim...

Ne treba mi niko...Ja cu da se ponasam kako mi se ponasa

"Bolje da me mrze,zbog onoga sto jesam,nego da me vole zbog onoga sto nisam"

Muski misle da cemo mi da ih jurimo ceo zivot,pa kad im kazes u oci sta mislis,onda napadaju...

Sto rece neko "NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA"(vazi za sve)

Hebote :shock: A da se ti ne zoves mozda Dragana?????? Jbt ovo me podseca na moju drugaricu...Ona je stalno u ovakvim tirpovima!!! :shock:
TAKO JE!! TERAJ SAMO PO SVOM! GLAVU KROZ ZID PA CES DA VIDIS KAKO CES PROCI

CcCCCCC deca :roll:

ghost in the shell:
Jel se Ti to merni obracash?mogla bi da nauchish da oslovish onog kome se obracash...A ne znam stvarno shta sam ja to rekao da zasluzim taj epitet?ARGUMENTOVANO MOLIM!Jer u rasprave bazirane na plitkim lichnim komentarima-uvredama ne da ne volim...I ako nastavi rasprava BEZ ARGUMENATA- ja odo' iz rasprave,jer ne vidim smisao-sve shto bi ja rekao,ona ce da pobije sa jednom istom istom rechenicom_"stoka mushka neizivljena"
Ne bre, ovo je komentar na postavljacicino "musko si, pa trpi". Mislila sam da ce post odmah posle njenog, kad ono, pretekli me

AnaBg:):
Mogu da vam anbrojim milion primera optimisticnih ljudi koji su to bad zavrsili
Slushaj-kad igrash LOTO,jel ochekujesh da cesh dobiti ili necesh?Ja da HOCU!Kad muvash devojku/tipa,jel kontash da cesh uspeti ili ne?Da DA,naravno!Bez nade...NISHT'!Kad idesh na razgovor na posao ako zrachish pozitivno-vece shanse da ga i dobijesh...ako se ubedish da ne vredi...pa onda i ne vredi

Samantha Jouns:
Ne mogu vise da zabavljam ovakve iskompleksirane i emotivne lude koje se razocaraju i razocaraju i stalno su pesimisti i izvlace pozitivnu energiju iz drugih ljudi............Dosta mi je takvih!!!
ZABOLE ME SAMA JE KRIVA STO JE TAKVA!!!

clap2.gif
clap2.gif
clap2.gif
clap2.gif

AKHENATON:
Nije Akhenaton bio bezvezan lik, nego je bio ispred svog vremena. A i avatar nije morbidan, naravno za one koji poznaju egipatsku simboliku. Ta bubica je Sveti Skarabej - Khepheru - simbol ponovnog radjanja, reinkarnacije. A onaj drugi simbol je Ankh - simbol večnog života.
S obzirom da to studiram znam simboliku i suvise dobro .........Ankh simbol vecnog zivota :roll: Izgleda da si ti ispred svog vremena pa citas i heroglife i dajes sopstvena znacenja......nemam nista protiv samo mi je probudilo osecanje i temu o zagrobnom zivotu pa me malo stuzilo :| (iako me uzasno svrbi da te pitam po cemu je to bio ispred svog vrmena :shock: hehe;) izvini ima da ukinu temu zbog ovoga ali ajd :-? )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back