Zašto ne varaju?

Ja to gledam ovako.. Na svadbi su mi bili svi najbitniji i najdraži ljudi. Pred njima sam dao reč. U crkvi pred Bogom. Kako bi svi ljudi mene gledali ili ja njih ako sam najbliže oko sebe izdao!? Koju vrednost bi moja reč imala ako sam već datu, pred najbitnijima u životu pogazio...

aj dok sam inspirisana ide još jedna
za drugaricu pitam
zašto muškarci ne varaju?
mnogo puta smo pričali o tome zašto varaju, al aj da vidimo zašto ne varaju
neću da dajem nikakve smernice, pišite sve što vam padne na pamet, pa da vidimo gde će to da nas odvede
i aj može i zašto žene ne varaju, mada me to baš i ne interesuje previše, al eto da tema bude unisex

i ne mogu da se setim ko mi je ono beše ispravljao početno slovo u nazivu teme, al da kažem da sam naučena pameti i sad sama mećem veliko slovo
Jer neće da ga peru dva puta na dan. Od toga se tanji kožica i dolazi do transparentnosti.

Od 100 muskarca 15 njih imaju zene kraj sebe od njih 15 njih 7,8 vara

Od 100 zena njih 90 moze da ima momke da bira i svaka od tih moze da vara ako hoce

Vidis kolika je to razlika,zena bira, muskarac ne moze da bira,cak i ovih 15 muskarca ta manjina i oni su opet birani,a da bi dosli muskarci do zenskih otvora treba da prodju ogroman put i kroz pakao da prodju emotivni korpe,odbijanja,nevidljivost,usamljenost itd pa na kraju stignu posle patnje do zenskih oblina a mnogi muskarci nemaju ni kontakt sa zenom a kamoli vezu neku itd to im je misaona imenica
Cuj ovo, muskarac ne moze da bira? :D Sta ja ovde sve necu procitati, ne znam koliko moras biti nesiguran sam u sebe da izjavis ovako nesto. Nikad se sa zenama nisam igrao daj-sta das, vec iskljucivo sto sam hteo i izabrao. Mislim, mozes da flertujes ili se dopisujes pa da ne vrsis neku selekciju, ali za odnos selekcija je uvek postojala.

1768298146051.png

aj dok sam inspirisana ide još jedna
za drugaricu pitam
zašto muškarci ne varaju?
mnogo puta smo pričali o tome zašto varaju, al aj da vidimo zašto ne varaju
neću da dajem nikakve smernice, pišite sve što vam padne na pamet, pa da vidimo gde će to da nas odvede
i aj može i zašto žene ne varaju, mada me to baš i ne interesuje previše, al eto da tema bude unisex

i ne mogu da se setim ko mi je ono beše ispravljao početno slovo u nazivu teme, al da kažem da sam naučena pameti i sad sama mećem veliko slovo
Razlika izmedju muškaraca koji varaju i onih koji ne varaju je,ovi prvi su uhvaćeni u prevari i za njih se zna. Ovi drugi još uvek nisu uhvaćeni u prevari.

Back