MUSKE STOKE NE IZIVNLJENE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jbt raskinula je sa deckom i sad kao to su stoke,svi su isti maloumni kreteni....pa i ja sam raskinula sa likom pa sad ne mrzim ni njega a ni ostale muskarce....ovo je tako ne zrelo....jbt gde ti je tu trevezno razmisljanje...ccc kuda ide ovaj svet :roll:za mesec ili vise ili manje ce naci novog decka pa ce onda postaviti novu temu u stilu Zar nije ljubav bozanstvena,a muskarci najdivnija stvorenja koja hodaju na dve noge!!!!Misim ovo ono mala 8)

AnaBg:):
Nisu ima gadova,teskih gadova,i najgorih gadova...
A da li tako mislis i o svom tati, bratu..?
Sigurna sam da mozes u cugu nabrojati bar pet muskaraca kojima se divis i koje postujes...
Nijedan muskarac ne moze biti gad koliko to zene mogu...po prirodi smo sklonije izazivanju zla..

..zmija...Eva..jabuka..Adam: 'nemoj Evo...'
Eva: 'nema sanse da ne probam, ne ti Adame, vec ni Bog me nece spreciti da probam..."
Davno, davno su to ljudi ukapirali...

Nema to nikakve veze,ljubav ne zna za goine

Sta svi pominju tu zrezlost koj *****???Onda su muskarci ne zreli...

Mislim da umesto zrelost treba da se stavi iskustvo...
ali to je zaista ne zrelo sa tvoje strane na neki nacin,ima naravno i ne zrelih muskaraca ali oni to ispoljavaju na neke druge nacine
cico ne mozes tako da se ponasas,jbt jednostavno ne prilici tvom dostojanstvu niti bilo kojoj drugoj devojci da se tako sroza posle raskida...glavu gore i ponosno napred,veruj mi to im najvise smeta....ovako ce ti se samo smejati i podjebavati te....
shvatis sve ovo posle par dobrih promasaja...

Nije nego brzo kucam na tastaturi...Brzo kucanje nema veze sa pismenoscu...

Ima...jedno slovo ili slicno je jedno, ali nacin na koji ti sklapas recenicu je nesto sasvim drugo...zato sam te pitala...no, ne vazno...nisu svi ovde iz Bg-a, mada ni to nema veze sa pismenoscu... :lol:

Momci generalno ne gotive nepismene devojke...to sam htela da ti kazem..! :lol:

Ana;) ja isto tako reagujem kad se s nekim raskantam i veruj mi mislim da je to mnogo zdravije nego da se ko poslednja pacenica zabijes u rupu i mirnodobski mu zelis sve najbolje u zivotu!! FUJ KAKAVA ZENSKA FOLIRAZA!! To jadnicko benavljenje i femkanje koje pali samo kod onij jednako praznoglavih muskaraca kao sto su i one same. I zene su kucke i folirantkinje i nemoj da svaljujes sve na muskarce iako su stvarno odredjeni primerci niza bica i tesko je da odrzis optimizam ali moras zbog sebe!

Last Samurai:
A ja eto bas obozavam nepismene ribe, posebno plavuse (u stvari to mu isto dodje).
Najveca greska koju su muskarci napravili jeste sto su pustili zene da uce da pisu!

Eto, rekoh, a sad bezim :D

Pa evo taman...ona razočarana, a ti gotiviš nepismene...šta ćeš bolju kombinaciju :lol:

Čisto sumnjam da Ana ima 16 godina...bežim i ja sa ove teme... :lol:

Slobodno meni ne smeta,ja sam retka od devojka(mozda jedina)koja priznaje da smo i mi kucke...Ali sve po zasuzi...Oni su nas naucili da budemo takve?
prvi decko osim sto je bio kriminalac je bio u isto vreme sa josh desetak devojaka pored mene...ja sam bila 16-godisnjakinja i mlatila sam se sa debilom 5meseci idiotizama....
....drugi decko dusha od choveka 4-godine veze,smuvali se mesec dana nakon raskida sa stokom....za treceg nameravam da se udam ako ostane ovako kako je 1,5godina veze,smuvali se dan nakon raskida sa drugim.......
Draga moja....na greskama se uci....one se ne ponavljaju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back