Zašto ne varaju?

Oprostite vozvisena gospodzo etiko nudistiko 😜
moja golotinja na plazi na kojoj je to predvidjeno ne govori o tome da li sam sklona prevarama ili ne,to sto sam "slobodniji tip",volim da se zezam,i sto bi rekla jedna moja bivsa ljubav odavde-koketiram ne znaci da bilo sta i radim.Kada sam u vezi sva moja paznja i vreme su posveceni samo jednoj osobi,nista manje ni ne ocekujem zauzvrat

moja golotinja na plazi na kojoj je to predvidjeno ne govori o tome da li sam sklona prevarama ili ne,to sto sam "slobodniji tip",volim da se zezam,i sto bi rekla jedna moja bivsa ljubav odavde-koketiram ne znaci da bilo sta i radim.Kada sam u vezi sva moja paznja i vreme su posveceni samo jednoj osobi,nista manje ni ne ocekujem zauzvrat
I ja sam vredan, radan, radoznao, timski igrac, dobar kolega, lojalan i posvecen.

Prosečan muškarac je imo seks sa svega par žena u životu,prvi put je yepo kad ga je saplela žena na petom dejtu sa 25 godina.....

Nije yepo.ništa doo se nije oženio..... Posle je takav mlohavi istoj toj ženi napravio troje dece,više mu se ni ne diže kobasica....

To su ti što ne varaju....

Zauzeti sa necim drugim.

Svalerke trose energiju.

Najgore je kada treba da se krijes i od zene, i od svalerke.

Mnogo tu energije treba.
Bolje da igraš plejstejšn, pecaš, ideš na fudbal, zezaš se nekim poslom u radionici/garaži, pročitaš knjigu, odgledaš neki sport, film ili seriju nego da juriš preko leba pogače.

Poslednja izmena:

Back