teresa
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
Mislim da je tacno i jedno i drugo...Uspesne zene ( mislim samo na posao i zaradu ) zele uglavnom uspesne muskarce...Nekog ko moze da ide sa njima na safari i sl...Zanesu se i vrednuju coveka samo na osn plate i posla...Sa druge strane mnogi muskarci ne mogu da podnesu da im zena zaradjuje mnoooogo vise od njih i da pri tom mnogo radi, putuje i sl...dekart1973:Meni ovde još uvek nije jasno. Da li je problem u ovakvim devojkama, u tome što suviše očekuju, imaju previsoke kriterijume, ili se plaše da će biti odbijene (pa žele da izbegnu neuspeh), ili jednostavno čekaju "baju sa jahtom".............. ili je problem u muškarcima koji se plaše da priđu ovakvim devojkama, smatraju da nisu "dovoljno dobri", plaše se odbijanja, ili smatraju da je ženi "mesto u kuhinji" i ne žele da žena bude uspešnija od njih???![]()
Po mom iskustvu dosta muskaraca bi da se primakne i odmakne ( od stola na kome je tanjir sveze zute supe )...
A opet takve devojke nisu spremne na rizik zvani " on me nece " pa zauzimaju stav zvani " ja sam nedodirljiva " iz straha da ih taj neko ne odbije zbog frizerke napr...To ne prija sujeti...

)