- Poruka
- 5.394
Tacno, to sam i napisao.Ljubav je prolazna. To smo odavno zaključili.
Ljubav prema roditeljima i djeci je jedina stvarna ljubav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno, to sam i napisao.Ljubav je prolazna. To smo odavno zaključili.
Crkva je tu odavno počela da popušta. Prilagođava se vremenu ili pridobija vjernike. Ne znam. Znam samo da nisu više onako kruti u pogledu vanbračne djece i razvoda.ali moze nacin pravljenja dece po crkvenim normama bez obzira na medjusobna osecanja partnera.
I losi i dobri ljudi prave decu. Sta mislis cija ce deca biti bolja?da li onda lose ljude prave roditelji?
opet generalizujes.I losi i dobri ljudi prave decu. Sta mislis cija ce deca biti bolja?
Ceo život se bore sa nesigurnošću i ne nauče da uživaju u ljubavi i da žive opušteno. Na primer deca iz bogatih porodica uglavnom odrastu bez ljubavi jer su roditelji zauzeti sticanjem novca, sutra su kao neki roboti kojim partneri lako manipulišu.Nije pravilo. Manje više djeca koja nisu imala sretno djetinjstvo, svojom borbenošću trudom i radom ostvare dobre porodice i dobre uslove za iste.
Daleko od toga, samo sam imao prilike da vidim to u kraju u kome sam nekada ziveo. To je tako verovao ili ne. Ta deca su ne svojom krivicom zavrsila u popravnim domovima a kasnije i u zatvorimaopet generalizujes.
da li je?Ljubav je prolazna. To smo odavno zaključili.
Polazim od sebe. Nekada smo se mnogo voleli, onda dosla i deca pa smo se jos vise voleli. Deca odrasla i svako svojim putem. E sad se tek zaista volimoda li je?
prvo ide zaljubljenost
ona vremenom evoluira u ljubav.
da li je onda prava ljubav prolazna?
mozda mislis na zaljubljenost koja jeste prolazna.
I losi i dobri ljudi prave decu. Sta mislis cija ce deca biti bolja?
Nesiguran u sebe je onaj koji sebe ne voli. Djeca sa određenom dozom samoljublja i egoizma će se ,,izvući,, bez obzira na podršku porodice.Ceo život se bore sa nesigurnošću i ne nauče da uživaju u ljubavi i da žive opušteno. Na primer deca iz bogatih porodica uglavnom odrastu bez ljubavi jer su roditelji zauzeti sticanjem novca, sutra su kao neki roboti kojim partneri lako manipulišu.
Gresis. I te kako drustvo utice. Posebno ako nema nekoga da ti ukaze da li je to ispravno ili ne.Nesiguran u sebe je onaj koji sebe ne voli. Djeca sa određenom dozom samoljublja i egoizma će se ,,izvući,, bez obzira na podršku porodice.
Sve je više u samom djetetu i njegovim urođenim osobinama, nego na spoljnim uticajima, roditelja, društva...
Daleko od toga, samo sam imao prilike da vidim to u kraju u kome sam nekada ziveo. To je tako verovao ili ne. Ta deca su ne svojom krivicom zavrsila u popravnim domovima a kasnije i u zatvorima
Ja govorim o pravom osjećanju ljubavi. Nad kim brineš, strepiš, čije te boli bole, čiji te nestanak doživotno obilježi?da li je?
prvo ide zaljubljenost
ona vremenom evoluira u ljubav.
da li je onda prava ljubav prolazna?
mozda mislis na zaljubljenost koja jeste prolazna.
Procitaj sta sam prethodno napisao. Malo smo promasili temu. Takvi smo kakvi smo. Nismo znali bolje.Ja govorim o pravom osjećanju ljubavi. Nad kim brineš, strepiš, čije te boli bole, čiji te nestanak doživotno obilježi?
To, zaljubljenost, odljubljenost, patnja, čežnja...to su samo ukrasi života.
Meni to, što si opisao, liči na jedan siguran život, koji ne donosi nikakav izazov, već ustaljenost i mir. To nije ljubav. Ljubav je obično kratka. Ok, lijepo je to, ali dosadno. U životu se treba prepustiti izazovima. Dati sebi šansu da upoznaš sve strane života, a ne da ga proživiš u kutiji.Polazim od sebe. Nekada smo se mnogo voleli, onda dosla i deca pa smo se jos vise voleli. Deca odrasla i svako svojim putem. E sad se tek zaista volimo![]()
Kako ko?!
Evo mene je stvorio na svoju sliku i priliku. Jasnu, kvalitetnu i u visokoj rezoluciji.
Dosadno! Proputovali smo pola sveta. Ljubav je vecna ako si sa pravom osobom.Meni to, što si opisao, liči na jedan siguran život, koji ne donosi nikakav izazov, već ustaljenost i mir. To nije ljubav. Ljubav je obično kratka. Ok, lijepo je to, ali dosadno. U životu se treba prepustiti izazovima. Dati sebi šansu da upoznaš sve strane života, a ne da ga proživiš u kutiji.
Jesmo da. Ovakve filozofske teme često te odvuku dalje. Tab je filozof.Procitaj sta sam prethodno napisao. Malo smo promasili temu. Takvi smo kakvi smo. Nismo znali bolje.
To je trebala biti šala, a ne moj grijeh.Сујета гуши љубав, милосрђе, покајање и праштање, злурадо величајући похлепни его човека, стварајући трулежни и пропадљиви лик човекобога који траје ‘‘једва један дан,’‘
-Sveti Nektarije Eginski
Nisam znala da kada se polomiš u prevozu, spavaš na krevetima ko zna koga, mučiš s prtljagom, ne znaš jezik i nosiš mape gradova u džepu...ljubav!Dosadno! Proputovali smo pola sveta. Ljubav je vecna ako si sa pravom osobom.
Genije Darvin kaže da žirafe imaju gug vrat jer su su stalno pokušavale da brste lišće sa visokog drveća.imaš neke dokaze za to dan "nas je Bog stvorio"?!![]()
2.1.Da li smo mi onakvi kakvim nas je Bog stvorio 2. ili kakvim smo se sami napravili?
Roditelji su najbitniji za detetov razvoj.da li onda lose ljude prave roditelji?
Tacno tako...ako ne zivis u Srbiji npr i preko si eu moras se programirati kao oni da ne odudaras da bi opstao.To još zeznutije.Kakvim drustvo programira
Se zahebavas ili si ozbiljno lud?Imati decu a da nisu zaceta iz ljubavi je veliki greh. Ta deca tesko da kasnije u zivotu zaista postanu ljudi.
I šta mi budisti sada da radimo?ovo je forum religija i polazi se od te pretpostavke.
ako ne verujes u Boga molim te napusti forum religija.