- Poruka
- 126.020
Da li smo mi onakvi kakvim nas je Bog stvorio ili kakvim smo se sami napravili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš neke dokaze za to dan "nas je Bog stvorio"?!Da li smo mi onakvi kakvim nas je Bog stvorio ili kakvim smo se sami napravili?
ovo je forum religija i polazi se od te pretpostavke.imaš neke dokaze za to dan "nas je Bog stvorio"?!![]()
Iz greha smo i postali.Nijedna beba nije ništa loše uradila ali čovek vremenom postane sklon grehu a mnogima se on i usladi.
Ja ne bih čin pravljenja dece nazvao grehom. Deca se u velikom broju slučaja prave iz ljubavi. A ljubav nikako ne može biti greh.Iz greha smo i postali.
Sta je ovo? Picture of Dorian GrayKako ko?!
Evo mene je stvorio na svoju sliku i priliku. Jasnu, kvalitetnu i u visokoj rezoluciji.
Ali ne radjaju se sva deca iz ljubavi.Ja ne bih čin pravljenja dece nazvao grehom. Deca se u velikom broju slučaja prave iz ljubavi. A ljubav nikako ne može biti greh.
Pa ne rađaju se sva deca iz ljubavi ali se mnoga rađaju. Neki prave decu samo zbog obezbeđivanje potomstva a samo glume ljubav kako bi do toga došli. To jeste greh.Ali ne radjaju se sva deca iz ljubavi.
Imati decu a da nisu zaceta iz ljubavi je veliki greh. Ta deca tesko da kasnije u zivotu zaista postanu ljudi.Pa ne rađaju se sva deca iz ljubavi ali se mnoga rađaju. Neki prave decu samo zbog obezbeđivanje potomstva a samo glume ljubav kako bi do toga došli. To jeste greh.
Bolje rečeno muče se dalje kroz život.Imati decu a da nisu zaceta iz ljubavi je veliki greh. Ta deca tesko da kasnije u zivotu zaista postanu ljudi.
Tacno!Bolje rečeno muče se dalje kroz život.
Nije pravilo. Manje više djeca koja nisu imala sretno djetinjstvo, svojom borbenošću trudom i radom ostvare dobre porodice i dobre uslove za iste.Bolje rečeno muče se dalje kroz život.
Gde nema ljubavi...tesko.Nije pravilo. Manje više djeca koja nisu imala sretno djetinjstvo, svojom borbenošću trudom i radom ostvare dobre porodice i dobre uslove za iste.
ali moze nacin pravljenja dece po crkvenim normama bez obzira na medjusobna osecanja partnera.Ja ne bih čin pravljenja dece nazvao grehom. Deca se u velikom broju slučaja prave iz ljubavi. A ljubav nikako ne može biti greh.
ovo je napamet receno..neki da, neki ne..ne mozes izvlaciti ovakve zakljucke.Nije pravilo. Manje više djeca koja nisu imala sretno djetinjstvo, svojom borbenošću trudom i radom ostvare dobre porodice i dobre uslove za iste.
i ovo je napamet... mozda bas ceznu za ljubavlju i pruzice je u velikoj kolicini.. ne mozete generalizovati ove stvari.Gde nema ljubavi...tesko.
Nema pravila ali obicno nije tako.i ovo je napamet... mozda bas ceznu za ljubavlju i pruzice je u velikoj kolicini.. ne mozete generalizovati ove stvari.
Onakvi kakve nas je oblikovao zivot, takvi smo. I ne zanemarujem, naravno, genetiku, pa smo skup tih faktora.Da li smo mi onakvi kakvim nas je Bog stvorio ili kakvim smo se sami napravili?
Ljubav je prolazna. To smo odavno zaključili.Gde nema ljubavi...tesko.