pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.159
Slažem seNeodlucan moze biti kada nije direktan u svojim namerama.
Mada ja mislim da je u pitanju nezainteresovanost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem seNeodlucan moze biti kada nije direktan u svojim namerama.
Mada ja mislim da je u pitanju nezainteresovanost.
A dobro, kako god.Pa što. Na početku ima više opcija, neko ti se više svidi neko manje. Kako vreme prolazi izdvoji se neko po nečemu.
Ona je extra riba i svakom može biti "trofej", pa i neodoljivima.
Ne znam, meni to nije neki problem.Razumem ja tebe , ali tako bude. Ili bolje pitanje je : Kako neko uspe da potisne tu silinu dopadanja ?
Znači... ti si taj ?Ne znam, meni to nije neki problem.![]()

naravno. i to im daje osećaj da ne moraju da žure, ako propuste jedan primerak dobre ribe, ništa neće da im škodi.To sto je ona "extra riba", ne mora nista da znaci.
Ne znam mentalni sklop tog neodoljivog, ali meni to ne bi bilo dovoljno.
Ako je stvarno neodoljiv (a nije neko ko se samo tako predstavlja), onda se on vec dosta puta susretao sa "extra ribama".
Pa što. Na početku ima više opcija, neko ti se više svidi neko manje. Kako vreme prolazi izdvoji se neko po nečemu.
Pa no, šta bih trebao da radim ako mi se dopadne, da lomim čelični lanac, govorim aramejski i levitiram po sobi ne bi li me primetila.Znači... ti si taj ?![]()
Ne bih ja to nazvao uspehom, barem ne za njega.Poenta je bila ko je uspeo.
A žena se veže za nekoga sa kim joj je lepo. I posle i zaboravi na druge opcije, barem dok traje to lepo.
to se podrazumevaSmatram da bez tog početnog (primalnog) sviđanja, veza nema neke velike sanse.
To !govorim aramejski
Nekad i nije na prvu loptu to fatalno dopadanje, veruj.Meni ovo bode oči.
Nije ga izabrala u prvom krugu.
Drugi joj se vise zasvidjao.
A kasnije se opredelila za njega, jer je bio uporan.
Ne znam, meni to zvuci na ono englesko, "settle down".
potvrdjujemNekad i nije na prvu loptu to fatalno dopadanje, veruj.
mene cesto boli glavaViše za devojke/žene.
Da li više padate na muškarce koji vas jako žele ili na one distancirane i hladne?
Ili nešto treće? Kao neka kombinacija ova dva?
![]()
Saglasna sam.Ne bih ja to nazvao uspehom, barem ne za njega.
Slicnog sam misljenja kao @sir patula da će ga ostaviti, kad naidje drugi neodoljivi.
Smatram da bez tog početnog (primalnog) sviđanja, veza nema neke velike sanse.
Ovako, izbor u drugom krugu, mi izgleda bas mlako.
Kao pocasni pobednik.
Ali ok. Zabavljaće je dok su u vezi.
I francuski mi je dovoljan za rizz.

a bila je jedna koja je jednom rekla- nemam ti ja kad za piskaranje,pa su razmijenili 896 por nakon togaAli pazite. Imam drugaricu koja je lepa. I sad imala je 5-6 direktnih udvarača. Dvojica su joj se jako svidela, najlepši, ali jedan je, posle jedne večeri kada su se baš muvali posle bio prilično nezainteresovan. I nakon što mu je poslala jednom na insta poruku, on mlako odgovorio, i sad nije da više ona treba da piše, treba on, a on nije. Drugi je bio tu, ali se javljao na 5 dana. I sad, njoj je bilo jako krivo, ali jbg, osećala je da tu nešto nije u redu.
A bio je i jedan koji se na početku činio da nije neki izbor, no on je konstantno bio tu, pisao svaki da ali šale, zabavljao ju je, osetila je da mu je jako stalo, njemu je mogla da piše kako se oseća, zatim slao je sexy priče, klipove, sve više erotske priče.. i tako posle par nedelja ona reši da se ponovo vidi sa njim. I krene sa njim, a na ove ostale sasvim zaboravi. I oseća se fenomenalno što je željena. Da, čak mu je jednom rekla da nije zainteresovana, ali on je rekao ok, no nije prestajao da šalje te erotske sadržaje. I da bude tu kad god treba. mislim online.

Нисам жена, ал мислим да зависиViše za devojke/žene.
Da li više padate na muškarce koji vas jako žele ili na one distancirane i hladne?
Ili nešto treće? Kao neka kombinacija ova dva?
![]()
Nije snizila kriterijume, tako ja nisam razumela , nego je imala široku ponudu.Saglasna sam.
Snizila je kriterijume da bi bila sa nekime.
Zašto ljudi ne mogu biti sami dok ne dođe prava osoba? Otvoriću ovu temu, jer je to toliko pogtešno prema osobi sa kojom budeš i sniziš kriterijume.
ništa drugačije i ne tvrdimoaj sad ozbiljno...
ta fora o nezainteresovanom,hladnom,misterioznom....kao odbija vas pa vas to privlaci.....sta je bre sa vama???
zar nije bolje,zar ne bi bile srecnije da ste sa nekim ko se trudi oko vas,ko je otvoreno zainteresovan,ko vas zeli,nasmijava,pruza paznju....??
da znaju drugi, ovo piše za menea bila je jedna koja je jednom rekla- nemam ti ja kad za piskaranje,pa su razmijenili 896 por nakon toga![]()

eto drugi da znate-pisem o njojda znaju drugi, ovo piše za mene![]()
ali sad sam videla, oko 300 poruka.eto drugi da znate-pisem o njoj![]()