- Poruka
- 27.343
Što dovodi do apsurda, ali to je jedini način da ne zavolim nekog ako mi je lepo sa njim
Zašto ne bi nekog zavolela?
...mada je to druga tema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što dovodi do apsurda, ali to je jedini način da ne zavolim nekog ako mi je lepo sa njim
Broj muškaraca koji bi mogli da prođu samo za sex je nešto veću nego oni sa kojima bih reazumno želela da mi bude pravi partner. Jedini razlog.Zašto ne bi nekog zavolela?
...mada je to druga tema...
Dakle, u poruci pise datum, vreme i mesto.Može on meni da kaže da želi vezu koja se zasniva samo na seksu i da misli da to stvarmo želi ali ako mi pošalje poruku "Dobro jutro" ili "Laku noć" - sve pada u vodu.
Poslovni partner me ne budi sa "Dobro jutro".Dakle, u poruci pise datum, vreme i mesto.
Poslovni sastanak? Cak i sa poslovnim partnerima razmenimo, reci poput “Zdravo”, “Pozdrav” i sl...
Daj sebi šansu. Ponekad je potrebno samo pustiti mozak na otavu i prepustiti sve vremenu.Broj muškaraca koji bi mogli da prođu samo za sex je nešto veću nego oni sa kojima bih reazumno želela da mi bude pravi partner. Jedini razlog.
Medicinski svakako seks produžava život, leči ženske probleme i hormonski status, ne valja biti bez
Pa kad se saberu ta 2 razloga eto.
Ne znam o kakvom budjenju pises, bilo je reci o razmeni poruka, tamo gde sam komentarisala.Poslovni partner me ne budi sa "Dobro jutro".
Mnogo dumamo. Svi. Ti, ja, ti svi naši "muškarci"... Treba probati i opciju "ni brige ni pameti".Tako je.
Muškarci često svašta brkaju.
Ja sam zaključila da iako oni kažu da hoće samo sex podsvesno ili svesno oni žele da se ti zaljubiš jer su oni onda face a i prija
Ma....Poslovni partner me ne budi sa "Dobro jutro".
Mnogo dumamo. Svi. Ti, ja, ti svi naši "muškarci"... Treba probati i opciju "ni brige ni pameti".
Što se mene tiče može i to, samo što je ovo usluga 50 50, tj obe osobe imaju interesMožda na kraju samo izdati fiskalni.
Ok šalim se.
Ma....
Oni jednostavno ne shvataju da je to poziv za konekciju. A konekcija je veza .
Imam i ekstremnije primere, a nisam jedina. Recimo bio je dogovor samo sex, ali kad sam došla tamo držanje za ruku po celom gradu, grljenje cele noći, sex 8 puta, poljupci pored reke.. i posle tako par puta ja se zaljubim naravno i onda ide ono znaš previše si se emotivno primila, to je seks. Pa mislim....
Ako muškarac može i da se druži i da se grlimo i svršavano i spavamo zagrljeni a da se ne zaljubi, ja ne mogu. A kad mu kažem ovo iz teme, ali ako hoćeš da se ne zaljubim onda samo sex ko na filmu, nema intimiziranja. I onda se skoro nikom ne dopada ta ideja
Osobe koje žele samo seks su osobe koje već imaju nekoga.Meni je poprilično sve jasno i nije dumanje.
Na forumu želim da vidim da li će iko nešto napisati iz svog iskustva, da se ogledam u tome.
Jednostavno, mogu tako da rade sa nekom a onda sa nekom drugom npr. Ili da ne osećaju vezu. A žene ne mogu, govorim o većini po difoltu.Ili ne znaju razliku ili ne znaju šta žele.
Kao što sam gore napisala - ili ili.
zaista ste komplikovane, mozda posalje dobro jutro samo zato jer mu je bilo lepo
Pa ja sam to uvek imala sa slobodnima,јеr ne dejtujem zauzete, busući da ni ja nisam zauzeta, tu asimetriju ne volimU takvu vezu mogu da uđu samo osobe koje su istog statusa - zauzete, nemaju stalno prebivalište - uvek su na putu, bez slobodnog vremena... Ako je jedna strana slobodna (u svakom smislu) - od toga nema ništa.
E pa to!Pa ja sam to uvek imala sa slobodnima,јеr ne dejtujem zauzete, busući da ni ja nisam zauzeta, tu asimetriju ne volim
Ali da, to je najbolje kad su oboje već sa nekim drugim u vezi, onda im je to samo avantura i ništa drugo, imaju druge aspekte u životu
nena tu da se shvata ili ne, njemu je bilo zabavno, glumili ste par, ti se primila, on se zabavljao. I ja sam imao slicne situacije, kao zaljubi se, pa sta ti nije jasno, sprdamo se samoMa....
Oni jednostavno ne shvataju da je to poziv za konekciju. A konekcija je veza .
Imam i ekstremnije primere, a nisam jedina. Recimo bio je dogovor samo sex, ali kad sam došla tamo držanje za ruku po celom gradu, grljenje cele noći, sex 8 puta, poljupci pored reke.. i posle tako par puta ja se zaljubim naravno i onda ide ono znaš previše si se emotivno primila, to je seks. Pa mislim....
Ako muškarac može i da se druži i da se grlimo i svršavano i spavamo zagrljeni a da se ne zaljubi, ja ne mogu. A kad mu kažem ovo iz teme, ali ako hoćeš da se ne zaljubim onda samo sex ko na filmu, nema intimiziranja. I onda se skoro nikom ne dopada ta ideja