- Poruka
- 43.230
pa tako je. ne razumem stalna iskrivljavanja mimo rečenog heheNije snizila kriterijume, tako ja nisam razumela , nego je imala široku ponudu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa tako je. ne razumem stalna iskrivljavanja mimo rečenog heheNije snizila kriterijume, tako ja nisam razumela , nego je imala široku ponudu.![]()
ma ok,ne generalizujem....ima svega....ništa drugačije i ne tvrdimo
ne cepidlaciali sad sam videla, oko 300 poruka.
Paula mi lepi neku srcad po objavamaaj sad ozbiljno...
ta fora o nezainteresovanom,hladnom,misterioznom....kao odbija vas pa vas to privlaci.....sta je bre sa vama???
zar nije bolje,zar ne bi bile srecnije da ste sa nekim ko se trudi oko vas,ko je otvoreno zainteresovan,ko vas zeli,nasmijava,pruza paznju....??
ne budi bezobrazan.Paula mi lepi neku srcad po objavama![]()
Nisam ni mislio na fatalno dopadanje...Nekad i nije na prvu loptu to fatalno dopadanje, veruj.
Bila je samo zagrejanija za nekog drugog. Pa nije htela da se igra sa ovim, lepo mu je rekla.Nisam ni mislio na fatalno dopadanje...
Ali ako mu je na prvu rekla ne, to nesto govori...
Ne mora da znaci, ali u 95% slucajeva je tako...
Pa to i kazem.Bila je samo zagrejanija za nekog drugog. Pa nije htela da se igra sa ovim, lepo mu je rekla.
No posle se stvar promenila.
Više za devojke/žene.
Da li više padate na muškarce koji vas jako žele ili na one distancirane i hladne?
Ili nešto treće? Kao neka kombinacija ova dva?
![]()
Ne vazi to u barem u ovoj prici, da je neko od hladnih bio zainteresovan mogao bi ovaj da pise koliko hoce.Pa da, ali dok neki misle kako će biti neodoljivi što se prave hladni i igraju neke igre, sa devojkom ode onaj koji je bio zagrejan i uhvatio je za ruku i ode....
Zato i pitam na temi, ima žena koje se lože na prisutne i koje se lože na distancu. Sad, kojih ima više ne znam.
A što gejovi ne mogu da odgovore na temu?Više za devojke/žene.
Da li više padate na muškarce koji vas jako žele ili na one distancirane i hladne?
![]()

kombinacija ova dvaViše za devojke/žene.
![]()
A što gejovi ne mogu da odgovore na temu?![]()
Ne vidim ništa privlačno u hladnim i distanciranim osobama. Taj "špricer" stav mi je odbojan.Više za devojke/žene.
![]()
Jednom mu receno da nije zainteresovana, znaci pacenik.Neka me ona sama ispravi ako grešim , ovako ja vidim konstrukciju:
Dobri su i jedan i drugi , ne paćenici , dopadaš im se, ali je jedan direktan a drugi juri kišu oko KG.
?bolje od ovog nemože![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije to rekla.Jednom mu receno da nije zainteresovana, znaci pacenik.
Nije to rekla.
Pacenik.Da, čak mu je jednom rekla da nije zainteresovana, ali on je rekao ok, no nije prestajao da šalje te erotske sadržaje. I da bude tu kad god treba. mislim online.
autorka teme je pitala, ja sam odgovorila.pročitaj ponovo![]()
![]()
![]()
![]()