Hladan ili zagrejan?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
loženje na hladnoću je verovatno privlačnost prema osobama sa izbegavajućem stilom vezivanja, što je trauma i leči se. nema ništa lepše od osobe koja je zainteresovana za nas istim kvalitetom i u kontinuitetu
Da, izbegavajući stil vezivanja.
I sama imam želju da sam negde nezavisna i slobodna i plaši me neko ko je veoma zagrejan, uglavnom. I uvek slični muškarci, ako ne po svojoj ličnosti a ono po tome što se na neki način ne može ostvariti potpuna veza. Počinjem da mislim da mi to suštinski odgovara čim je tako stalno? I ja se tako ponašam prema njima, tj otimam se čim neko želi nešto normalno. I to nije svestan proces.

Manje mi ima smisla da igra igrice, jer što bi muškarac to igrao, ako mu se žena svidjela:

1) sigurno zna da žene vole pažnju - i važi ona "ebe uporan"
- a on je i morao osjetiti na njoj da ima prođu, zar ne?

2) da li bi iko ignorisao nekoga ko mu se sviđa i prva mu je opcija?
Ignorisaćeš drugu, treću, n-tu opciju, zarad prve opcije.
Možda mu se javila žena koja mu se više sviđa, npr.

A bio je i jedan koji se na početku činio da nije neki izbor, no on je konstantno bio tu, pisao svaki da ali šale, zabavljao ju je, osetila je da mu je jako stalo, njemu je mogla da piše kako se oseća, zatim slao je sexy priče, klipove, sve više erotske priče.. i tako posle par nedelja ona reši da se ponovo vidi sa njim. I krene sa njim, a na ove ostale sasvim zaboravi. I oseća se fenomenalno što je željena. Da, čak mu je jednom rekla da nije zainteresovana, ali on je rekao ok, no nije prestajao da šalje te erotske sadržaje. I da bude tu kad god treba. mislim online.
Iskapina škola,kur**** u inbox nikad ne omane💪

Back