Stranci ili prijatelji ?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, sada, kako da budem sigurna da taj nepoznati bez razgovora i zagrljaja nije rasadnik venericnih boljki ili davitelj zenskih vratova?

Mnogo mi to rizicno zvuci.

Radije bih da se nesretno zaljubim nego da me zadavi u nekom stanu bogu iza usiju, u stanu coveka kojeg niko nikada ne bi doveo u vezu sa mnom.
To je raj za onaj Madonin spot Bad girl...sve je okej dok ne naletim na manijaka.
U mojoj poslednjoj takvoj vezi prvi put je došao kod mene a imala sam strah da idem tamo pa mi je rekao da će mi dati svoj ključ.

Sad mi smešno kad se setim.
Relativno je mala vrv da se nešto loše desi osim loše energije dve osobe 😏

Ali da, kad idem prvi put mora biti neutralni teren, iznajmljen stan.

U mojoj poslednjoj takvoj vezi prvi put je došao kod mene a imala sam strah da idem tamo pa mi je rekao da će mi dati svoj ključ.

Sad mi smešno kad se setim.
Relativno je mala vrv da se nešto loše desi osim loše energije dve osobe 😏

Ali da, kad idem prvi put mora biti neutralni teren, iznajmljen stan.
Ima svega. Znam devojku koja je silovana tako. Sreli se kod hotela Jugoslavija, njemu kao nije bilo dobro, da li može da krene sa njim da mu skuva čaj, kod njega, blizu je. Ona naravno..i skuva mu čaj, dobije batine i...

ja imam svoje stavove od ovlaš odnosima koji su vise tradicionalni, ponasanje koje je ultra liberalno, al ovo zensko analiziranje u dubiozu me iskreno zbunjuje

Šta te tačno zbunjuje?

Neko želi seks za jedno veče. Nekima je to odbojno.

Neko želi seks bez obaveza, samo seks i ništa više ali sa istom osobom s vremena na vreme. Nekima je to odbojno.

Različite faze života, prilike... Pisali smo gore o tome... Sve ovo ne znači da su/smo različiti, smeliji, nego možda samo - proaktivni.

Poslednja izmena:
Ima svega. Znam devojku koja je silovana tako. Sreli se kod hotela Jugoslavija, njemu kao nije bilo dobro, da li može da krene sa njim da mu skuva čaj, kod njega, blizu je. Ona naravno..i skuva mu čaj, dobije batine i...
takvih prica ima na milion i skoro sve su istinite.

ali koliko skontavam ako se ima jedan ili dva kontakta sa nekim, valjda moze da se proceni sa kim imas posla.

Back