ДраганЖ
Domaćin
- Poruka
- 3.392
Нађи дефиницију...Da prepišem iz govora u S.Mitrovici?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нађи дефиницију...Da prepišem iz govora u S.Mitrovici?![]()
Rad je obustavljen u osnovnim školama „Jovan Popović“ i „Đorđe Natošević“, gde su kolektivi zaposlenih izglasali prekid nastave. U OŠ „Dositej Obradović“ gde je izglasana obustava nastave, neki profesori ipak drže časove po 30 ili 45 minuta, dok dobar deo kolektiva ne radi.Za potpunu obustavu rada glasali su i u školi „23. oktobar“, „Jožef Atila“, „Kosta Trifković“ i „Sveti Sava“ u Rumenki, do petka 31. januara. Nastava je prekinuta i u školi „Ljudovit Štur“ u Kisaču.Koja još OŠ nije primila u školu nijednog đaka od početka raspusta? Mislim na NS...uvek ostavljam mogućnost da mogu da pogrešim....pokušaću da postavim link ka informaciji, ali nisam sigurna da li ću uspeti....
bio u ckoli za very special kids.У међувремену је завршио још један![]()
Izvini, nisam ga pažljivo slušalaНађи дефиницију...
Neko ko studente naziva teroristima zaista ne zaslužuje više ni minut moje pažnje. Ne znam jesi li zaradio današnjim botovanjem al ja odustajem da ti dajem povoda da nastaviš sa tim.Prijatno veče želim.Ukratko, rekla sam isto, da su sve OŠ u nekoj vrsti obustave rada. U potpunoj obustavi, bez ikakvog nastavnog rada, gde nijedan đak nije ušao u školu od početka raspusta je OŠ " Đorđe Natošević". OŠ "Jovan Popović" je imao incident sa obešenim zecom, sada imaju problem sa parkiranjem i obezbeđenjem, nisam sigurna da nema nikakve nastave.....u OŠ "Đorđe Natošević" kolektiv je veoma složan, ne posustaju...Rad je obustavljen u osnovnim školama „Jovan Popović“ i „Đorđe Natošević“, gde su kolektivi zaposlenih izglasali prekid nastave. U OŠ „Dositej Obradović“ gde je izglasana obustava nastave, neki profesori ipak drže časove po 30 ili 45 minuta, dok dobar deo kolektiva ne radi.Za potpunu obustavu rada glasali su i u školi „23. oktobar“, „Jožef Atila“, „Kosta Trifković“ i „Sveti Sava“ u Rumenki, do petka 31. januara. Nastava je prekinuta i u školi „Ljudovit Štur“ u Kisaču.
Do daljnjeg neće raditi škole „Žarko Zrenjanin“, „Prva Vojvođanska brigada“ i „Sonja Marinković“.
Škole „Nikola Tesla“ i „Dušan Radović“, do 3. februara rade tako što su časovi skraćeni.
U OŠ „Svetozar Marković Toza“ nakon pritiska direktora da se profesori pismeno izjašnjavaju da li su za obustavu, od 105 koji su prošle nedelje bili za totalnu blokadu, za tu opciju glasalo je 25, dok je najviše, njih 40, bilo za skraćene časove od 30 minuta.
U srednjim školama totalna obustava do daljnjeg je u Gimnaziji Jovan Jovanović Zmaj, kao i u Elektrotehničkoj školi „Mihajlo Pupin“, Tehničkoj školi „Mileva Marić Ajnštajn“ i Medicinskoj školi „7. april“, koje trenutno blokiraju i maturanti ovih obrazovnih ustanova.
Informacije od pre pet dana govore da su sve OŠ u NS u nekom vidu obustave, samo jedna je u potpunoj obustavi. Moguće da se u prethodnim danima to promenilo, ipak ova deca koja nisu imala nikakav vid nastave su u velikom zaostatku u odnosu na drugu decu.
oni da nešto znaju radili bi u struciTreba otpustiti sve profesore i nastavnike, te onda skapirati da nema ko da ih menja, jer je zanimanje deficatrno
Takop je! Svi napolje. Ozbiljan je to broj ljudi. Ozbiljan je to broj ljudi i koji neće imati da kupe u MAXI-ju. Samim tim, Maxi će morati da samnji broj radne snageoni da nešto znaju radili bi u struci
nećeTakop je! Svi napolje. Ozbiljan je to broj ljudi. Ozbiljan je to broj ljudi i koji neće imati da kupe u MAXI-ju. Samim tim, Maxi će morati da samnji broj radne snage
Svaki pad prometa je osetanneće
kod nas kupuju roditelji čija deca nemaju školu
pa onda kupuju opštinari
pa policajci
pa doktori
pa penzioneri
pa privatnici
možemo bez nastavnika, neuništivi smo
konzorcijum nema primedbeSvaki pad prometa je osetan
Imaće. Tek je počelo. Inflacija + sranja u državi će da se osetekonzorcijum nema primedbe
ako nas nastavnici ne izvuku ne znam ko će?Imaće. Tek je počelo. Inflacija + sranja u državi će da se osete
e vidišMoja firma otpusti neke ljude zbog inflacije, no, mi u Srbiji smo dobro prošli. U Belgiji 2500 ljudi, naših kolega, ostade zbog posla, a u Nemačkoj i Italiji zatvoriše fabrike
MAXI magacini naplacuju storage i handling po paleti. Time plaćaju magacionere- Što manje paleta, to manje radnika. Tako funkcionise magacinsko poslovanjeako nas nastavnici ne izvuku ne znam ko će?
to je ono vaše petooktobarsko poslovanje na 5 strana i sa slajdovimaMAXI magacini naplacuju storage i handling po paleti. Time plaćaju magacionere- Što manje paleta, to manje radnika. Tako funkcionise magacinsko poslovanje
Samo handling i storage. Koliko paleta, toliko ljudito je ono vaše petooktobarsko poslovanje na 5 strana i sa slajdovima
ja sam učio iz malo debljih knjiga tu piše pored ostalog da su centralni magacini prehrane, auto delova i čminke neuništivi.
banujte me neću se ljutiti samo da ga ne slušamSamo handling i storage. Koliko paleta, toliko ljudi
Koliko magacin naplaćuje skladištenje po paleti dnevno, a koliko manipulaciju istom na dnevnom nivou? To su ti osnove magacinskog poslovanja. Od toga zavisi i broj ljudi koje držiš u magacinu. Pitaj ako te nešto zanima. Raumem se u logističke teme. Mogu da ti napišem neki projekat za unapređenje poslovanja, pa da postaneš šef. Javi ako te zanima. Ja volim da pomognem ljudimabanujte me neću se ljutiti samo da ga ne slušam
A da ti prvo pomogneš samom sebi? Šta ima Delez da sam sebi naplaćuje sopstvene palete u sopstvenom magacinu? Druže, mani me petooktobarskog poslovanja, ni fabriku brašna niste bili u stanju da vodite a hleb uvek treba. Toalet papir da proizvodite i tu bi bankrotirali.Koliko magacin naplaćuje skladištenje po paleti dnevno, a koliko manipulaciju istom na dnevnom nivou? To su ti osnove magacinskog poslovanja. Od toga zavisi i broj ljudi koje držiš u magacinu. Pitaj ako te nešto zanima. Raumem se u logističke teme. Mogu da ti napišem neki projekat za unapređenje poslovanja, pa da postaneš šef. Javi ako te zanima. Ja volim da pomognem ljudima