Млади Немци реагују на планове добровољног служења војног рока (Тешко иде Шваба у Војнике)

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
40.158
https://news.sky.com/story/young-germans-react-to-voluntary-military-service-plans-13479929

Према новим плановима, свим осамнаестогодишњацима биће послат упитник о њиховој способности и спремности да служе.

Немачки парламент је гласао за поновно увођење добровољне војне службе, али би привлачење регрута генерације З могло бити тешко.

Широм земље, студенти су се окупили да протестују против онога што страхују да ће бити повратак регрутације .

Генерације Z широм свете неће да гину

1765364128169.png
1765364206346.png
1765364113544.png

Млади у Србији се не секирају око служења војног рока.

Знају да је сваки програм ове власти пропао, па тако и служење војног рока које толико громогласно најављују, само за своје бираче који читају Информер.

Nije to samo u Nemačkoj. To je tako svuda u zapadnom svetu. Dolazi na naplatu cena lagodnog života. Industrija zabave, društvenih mreža, rijalitija i bleje je učinila svoje. Dobili smo generacije debila. Mladi ne samo da neće u vojsku, nego im je mrsko i da rade. Među mladima je sramota kad kažeš da imaš posao 9-17.

https://news.sky.com/story/young-germans-react-to-voluntary-military-service-plans-13479929

Према новим плановима, свим осамнаестогодишњацима биће послат упитник о њиховој способности и спремности да служе.

Немачки парламент је гласао за поновно увођење добровољне војне службе, али би привлачење регрута генерације З могло бити тешко.

Широм земље, студенти су се окупили да протестују против онога што страхују да ће бити повратак регрутације .

Генерације Z широм свете неће да гину

Pogledajte prilog 1830762Pogledajte prilog 1830763Pogledajte prilog 1830761
sine ko ce da gine za vojsku taj je teska budala...ja sam gledao godinama snimke u ukrajini gde samo doleti jeftin dron i pretvori coveka u petardu, vecina mladih to vide, nisu ludi da i oni postanu topovsko meso zarad ciljeva bogatih politicara koji nece nista izgubiti u ratu.

Vrlo se lako otrezne dezerter svog kajanja kada vidi bednog veterana bez ruke, noge i na invalidskoj na nivou 100 do 300e mesecno. Neki dezerteri su cak postali ministri gradjevine pa vi vidite

Saće švabe da begaju kod nas :per:
pa pazi...da nemamo vojni rok i da budemo neka turisticka zemlja sta bi im falilo?

Al mnogo se mi nadamo od ove budale vucica, covek vlada po direktivama iz brisela nema on slobode da bira

Nama samo treba obuka za komplikovanija oružja od pešadijskog.
Za pešadijsku obuku imamo četničke organizacije a i četničku filozofiju po kojoj svaka pristojna srpska kuća ima oružje, pa je normalno da očevi uče sinove kako da barataju istim.

Млади у Србији се не секирају око служења војног рока.

Знају да је сваки програм ове власти пропао, па тако и служење војног рока које толико громогласно најављују, само за своје бираче који читају Информер.

Ех да имам 18 .. о'ма биг се пријавила ма макар и за републиканаце ратофала

@aleksije radicevic

42521_princ-filip-karadordevic-1-foto-bloomberg-adria_f.jpeg

Za pešadijsku obuku imamo četničke organizacije a i četničku filozofiju po kojoj svaka pristojna srpska kuća ima oružje, pa je normalno da očevi uče sinove kako da barataju istim.

.... ти си права мужкарчина .. а не они тастатураши

@maybell

da nisi zaboravio da dobijes godine zatvora za nelegalno drzanje puske :hahaha::hahaha::hahaha: vucic razoruzao 10% srpskog naroda minimum zato i hara ovoliko

@aleksije radicevic

Aleksa imenjače, evo mesecima nešto napišeš i mene prozoveš sa tim majmunskim "A".
Ok, ali moraš da mi postaviš pitanje, da bih znao šta da odgovorim.
Znači rečenica sa nekom od upitnih reči "zašto, kako, kada, šta..." i sa upitnikom na kraju.

Aleksa imenjače, evo mesecima nešto napišeš i mene prozoveš sa tim majmunskim "A".
Ok, ali moraš da mi postaviš pitanje, da bih znao šta da odgovorim.
Znači rečenica sa nekom od upitnih reči "zašto, kako, kada, šta..." i sa upitnikom na kraju.

Само си део инсталације. Опуштено. Не питаш се низашта ...

instalacijecover.jpg

@aleksije radicevic

Филипов отац је завршио високе војне школе.

Александар се школовао у „Л Розеју“ (фр. Le Rosey), у Швајцарској; Војној академији Калвер (енгл. Culver Military Academy) у Индијани (САД); Гордонстону (енгл. Gordonstoun School) у Шкотској и Милфилду (енгл. Millfield) у Енглеској. Потом је ступио у Краљевску војну академију Уједињеног Краљевства. Од 1966. године, као официр британске војске у којој је напредовао до чина капетана, служио је у 16/5. пуку Краљевских Копљаника на Блиском истоку, у Италији и Западној Немачкој. Током 1972. године освојио је титулу шампиона британске војске у скијању. Војну службу је напустио 1972. године и посветио се пословној каријери.

Александар се школовао у „Л Розеју“ (фр. Le Rosey), у Швајцарској; Војној академији Калвер (енгл. Culver Military Academy) у Индијани (САД); Гордонстону (енгл. Gordonstoun School) у Шкотској и Милфилду (енгл. Millfield) у Енглеској. Потом је ступио у Краљевску војну академију Уједињеног Краљевства. Од 1966. године, као официр британске војске у којој је напредовао до чина капетана, служио је у 16/5. пуку Краљевских Копљаника на Блиском истоку, у Италији и Западној Немачкој. Током 1972. године освојио је титулу шампиона британске војске у скијању. Војну службу је напустио 1972. године и посветио се пословној каријери.

images

Da sam u pravu, dokazuje pisanije velikog Leopolda Rankea!
Di Serben varen gar niht krigeriš angerihtet. (@Jugoslav Čvarak @Enigma prevedite narodu moj fonetski nemački :D )
A ipak su izneli Prvi srpski ustanak (Di Serbiše revolucion) jer je svaka kuća bila i ratnički spremna.

Poslednja izmena:
Чак и људи плаве крви могу да имају мане.

Само ј ебио 'преке нарави'.. Није баш БРАТ Александар морао да га у лудницу стрпа ....

...

Болница, не лудница.

азилум.. санаторијум... вила...... данас интернет ...

Баш срамотно од Александра који је делило 'племенито' генетско наслеђе плахости ... а које је преднесено на подтомство

Poslednja izmena:
Nije to samo u Nemačkoj. To je tako svuda u zapadnom svetu. Dolazi na naplatu cena lagodnog života. Industrija zabave, društvenih mreža, rijalitija i bleje je učinila svoje. Dobili smo generacije debila. Mladi ne samo da neće u vojsku, nego im je mrsko i da rade. Među mladima je sramota kad kažeš da imaš posao 9-17.
Sve same kukavice, pi3de i mlakonje koje bi dale du.pe prvom ruskom, arapskom ili kineskom hordaskom osvajacu za 100 € i nesto komfora.

Nije ni cudo sto mnoge njihove devojke i zene idu da se muljaju sa turcima, arapima, crncima, ciganima , cetnicima, siptarima i slicnim sljamom.

А које војне школе је завршио Филип?

nema potrebe da svaba ide u vojnike.

migrantima ce se ponuditi prebivaliste/drzavljanstvo u zamenu za odlazak na istocni front protiv rusa.

na kratke staze bice to pametan potez nemaca. na duze staze naravno da ne. ali ko gleda na duze od mandata?

Da sam u pravu, dokazuje pisanije velikog Leopolda Rankea!
Di Serben varen gar niht krigeriš angerihtet. (@Jugoslav Čvarak @Enigma prevedite narodu moj fonetski nemački :D )
A ipak su izneli Prvi srpski ustanak (Di Serbiše revolucion) jer je svaka kuća bila i ratnički spremna.
Наоружао их је везир који је заповедио да свака кућа мора да прода краву, ако не може да купи дугу пушку. То је било због дахија, наравно.

Back