Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    70

snouden

Elita
Poruka
17.838
Katastrofa. Našoj deci prosvetni radinci ukinuli pravo na obrazovanje.

Po školama pravo na mišljenje o obustavi su imali samo profesori/nastavnici.
Učenici kroz nazovi plenume za koje niko ne zna čemu služe. Sad deca sede kući i čekaju što će im profesori javiti.

Imam kontak s jednom školom. Pola profesora je u štrajku a pola ne. Ovima koji ne štrajkuju deca uredno dolaze na časove.

Roditelje niko ništa nije pitao.

Izvolite upišite se.

Nije dozvoljena promena glasa.

Autorska.

Pa kako mislis da se profesionalac izjasni kad su skole prepune neprofesionalaca..

ja sam profesionalni vaspitac edukator...pa vise ne radim u skoli jer tamo sam bejbi siter vise sister...
Doslo vreme da moras da se fizicki obracunavas sa tzv kolegama ako hoces da ucis ili vaspitavas decu , koja to u startu ne zele, ali zele majku im kad vide da umes i hoces...

Inace ovde po forumu mi prebacuju da sam nerazumljiv, ali ovde su svi otisli u materinu po logici i svesti , jer ih drnda sam forum...
A u praksi je izuzetno vazno imati smisla da umes da postavis objasnjenje tako da bude jasno svima, tj vazan je tok predstavljuanja cinjenica, da bude i sistematski ali i logican onome ko razmislja preko stuktura ili bez struktura...

Ne bih ja ovo ni napisao da nisam sad malopre gledao uputstvu za jednu video igru , sine al ga je napisala korisnica...totalno bez smisla za pisanje uputstava, tacno se vidi da ne zna sta kojim redom i kako da natrpa....

Malo me podseca na neke profesore, koji to ipak bolje rade, ali i oni se pogube preko metodickih jedinica....to ih spasi malo da budu totalno u haosu , ali im prosiri ponavljanje pa su skripte uvek boljje resenje, a skripte su obicno dobre napisane od onih koji su do juce bili neznalice a sad su znalci, pa im je sveze kako su ukapirali...

Učenici kroz nazovi plenume za koje niko ne zna čemu služe. Sad deca sede kući i čekaju što će im profesori javiti.

Imam kontak s jednom školom. Pola profesora je u štrajku a pola ne. Ovima koji ne štrajkuju deca uredno dolaze na časove.

Izvolite upišite se.

Autorska.
Nemaš u anketnom pitanju opciju za dede !

Mnogi razvlace studiranje 10 godina i nema potrebe dizati famu oko ovog odlaganja ,koji treba da srusi zlo i donese toj istoj deci bolju buducnost,a ne da polusvet proda tu decu pod izgovorom da placa kiriju
u, al ti je argument. zlo se zlom ne može pobediti.

škole ne pripadaju niti profesorima niti sns-u već narodu i plaćaju ih zaposleni gradjani.

profesori su samo stručna lica. a sns drži trenutno vlast u srbiji. oboje dakle, privremeni glumci na društvenoj sceni srbije a zbog kojih naša deca trpe.

Podržavam, to je iznuđen način da se dođe do nekih promena i počnemo da živimo u uređenom društvu.

Da imamo slobodne institucije, medije i izbore, politička borba bi se tamo vodila. Ali pošto nemamo, mora ovako. Tako je Vučić hteo.
a jel.menjamo vlast tako što deca neće ići u školu dok ne sidju s vlasti.

a čemu služe izbori.

Poslednja izmena:

Izvolite upišite se.

Autorska.

Ti si nemacka prevrtacica baba.

Kad si se vratila u Srbiju?

Ako idu u školu, to jest debilanu, mogu da nauče svašta još od ovakvih nastavnika

GkE3O-AWYAABfUh

Back