rostiljdzija
Zainteresovan član
- Poruka
- 297
sta sve covek ovde ne moze da procita od priucenog sveta to je da se krsti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam roditelj a ti?sta sve covek ovde ne moze da procita od priucenog sveta to je da se krsti.
blje i to da predaje nego da predaje deci kako je kosovo srbija i kako smo ekonomski div zahvaljujuci odgovornoj vlastiOtvoriti svoju školu pa u njoj isklučivo predavati rodnu ideologiju i evropske vrednosti…
sta rekoh....Ja sam roditelj a ti?
Tako je i Tito regrutovao kurire ... lako deci isprati mozakTo su deca od 14 do 18 godina,dakle nije za njih bojkot.
A i Skojevce…Tako je i Tito regrutovao kurire ... lako deci isprati mozak
Eeee....Lako je kada je mama i tatu tu, posle će biti problem.
To mislim na gimnazijalce.Eeee....
DaTo mislim na gimnazijalce.
Има и таквих, природно обдарених.Ne mozes mucati i natucati engleski jezik a kao si ziveo i skolovao si se tamo.
To je NEMOGUCE.
Тај сам! Имао сам часове енглеског у обданишту, па у основној и средњој школи и то све у опремљеним кабинетима за то, па на факултету и опет не знам. Срећа да сам информатичар у пензији, па сам сакупио заиста велико пасивно знање због професије и читам без помагала, али када треба да проговорим сав сам мокар, буквално. Не вреди. Тако и географија. Тутумрак. Полагао сам учећи напамет и у зноју лица свог, па су ме професори пуштали због труда.Има и таквих, природно обдарених.![]()
kakvo god da je bilo, za ove radikalne idiote po partijskoj liniji koje kadriraju ikoji silom pokusavaju da izigravaju autoritete deci, to obrazovanje je bilo zakon.Тај сам! Имао сам часове енглеског у обданишту, па у основној и средњој школи и то све у опремљеним кабинетима за то, па на факултету и опет не знам. Срећа да сам информатичар у пензији, па сам сакупио заиста велико пасивно знање због професије и читам без помагала, али када треба да проговорим сав сам мокар, буквално. Не вреди. Тако и географија. Тутумрак. Полагао сам учећи напамет и у зноју лица свог, па су ме професори пуштали због труда.
Срећом, сви остали предмети су ми ишли као ладна вода и никада ништа нисам морао да учим напамет.
Otvoriti svoju školu pa u njoj isklučivo predavati rodnu ideologiju i evropske vrednosti…
Nije ona direktorka nego V.D. a to nije isto...
Може да буде какав год оће Ћаци. Народ је неће. Таквој жени није место у школи.
Sta ce da uradi diktator, je li poslao svoje mafijaske teroriste da resavaju?
Него где ? Она је цео живот у школи... Предавала је Енглески 25 година у грађевинској школи Београд. Затим је била ВД Грађевинске школе Жежељ... Дакле цела пословна каријера јој је у школи. За разлику од ње гимназијалци имају 15, 16 година и не знају ни дупе да обришу, нит су добили оцене у гиманзији а камоли шта је политика. Прошле школске године су пуштени поклоњене су им оцене, дакле нису уложили труд да би прошли у следећи разред ...
PUMPAJ!!!!![]()
Ма, јесте...ma samo da ti ih daju na 48h izbacio bi im ti iz glave zapad, demokratiju, djilasa i mariniku jel tako?
Лако је њему кад нема којекакве муфљузе у режиму, он је своју Владу сам бирао.da vidiš kako je Tramp u Americi fino smirio takve.