Peta beogradska gimnazija u blokadi, nema nastave: Oglasila se direktorka

Има и таквих, природно обдарених. ;)
Тај сам! Имао сам часове енглеског у обданишту, па у основној и средњој школи и то све у опремљеним кабинетима за то, па на факултету и опет не знам. Срећа да сам информатичар у пензији, па сам сакупио заиста велико пасивно знање због професије и читам без помагала, али када треба да проговорим сав сам мокар, буквално. Не вреди. Тако и географија. Тутумрак. Полагао сам учећи напамет и у зноју лица свог, па су ме професори пуштали због труда.
Срећом, сви остали предмети су ми ишли као ладна вода и никада ништа нисам морао да учим напамет.

Али занимљив је и однос неких професора у односу на знање и труд. Добио сам осмицу из предмета "Енглески за економисте" зато што сам уџбеник научио напамет и наравно био потпуно мокар док сам одговарао. Момак поред мене који је живео у Лондону добио је шестицу пошто га је мрзело чак и да прелиста уџбеник. Е сада, шта је ту право а шта криво, ко ће га знати?

Тај сам! Имао сам часове енглеског у обданишту, па у основној и средњој школи и то све у опремљеним кабинетима за то, па на факултету и опет не знам. Срећа да сам информатичар у пензији, па сам сакупио заиста велико пасивно знање због професије и читам без помагала, али када треба да проговорим сав сам мокар, буквално. Не вреди. Тако и географија. Тутумрак. Полагао сам учећи напамет и у зноју лица свог, па су ме професори пуштали због труда.
Срећом, сви остали предмети су ми ишли као ладна вода и никада ништа нисам морао да учим напамет.
kakvo god da je bilo, za ove radikalne idiote po partijskoj liniji koje kadriraju ikoji silom pokusavaju da izigravaju autoritete deci, to obrazovanje je bilo zakon.

u petoj su deca idiotu iz matematike koji ni matematiku ne zna koju "predaje" vec rezultate cita iz telefona pa idiot napise na tabli i munus nula, klinci su doneli sendvic, informer i skupili od svojih para novac i ostavili mu kao baksis.

tada je poceo teror i pretnje socijalnim sluzbama svoj deci cak i pocele pretnje dvojici decaka koji zive u domu da ce ih iz doma izbaciti, zabrana roditeljima da dolaze u skolu....to je nivo koji su nacisti sprovodili a i ovi nisu nista bolji vec i gori, jer mentalni teror nad decom je gori nego fizicki, a i oni to dobro znaju posto ce ta deca odrasti i u njima ce imati nepomirljive neprijatelje, a sve sto rade damas na vlasti rade da obezbede svojoj kretenskoj decurliji da ih zamene u politici i nastave izivljavanje koje su im i preci radili u srbiji jos od 1945. naovamo.

ko to ne razume, ne razume nista. ko razume a brani ih, isti je bolesnik.

Otvoriti svoju školu pa u njoj isklučivo predavati rodnu ideologiju i evropske vrednosti…
ana-brnabic.jpg

Него где ? Она је цео живот у школи... Предавала је Енглески 25 година у грађевинској школи Београд. Затим је била ВД Грађевинске школе Жежељ... Дакле цела пословна каријера јој је у школи. За разлику од ње гимназијалци имају 15, 16 година и не знају ни дупе да обришу, нит су добили оцене у гиманзији а камоли шта је политика. Прошле школске године су пуштени поклоњене су им оцене, дакле нису уложили труд да би прошли у следећи разред ...

Истина је наравно негде између.

Back