Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
to su socijalistički fazoni, amortizacija trte mrte, izmišljena radna mesta za društvenjake vatače zjala i abrova

nema to danas
odeš na sajt Djoka Evropa doo naručiš 300 euro paleta
i na sajtu Mika Plastika export import naručiš 600 čantri
interno zadužuješ maloprodajne objekte nabavnom cenom a oni se razdužuju

da ne treba i kamion za razvoz da knjižimo na dnevnom nivou?

Опрости ти и даље верујеш да се све ово дешава само од себе?
Зашто су ти исти који сада као траже правду претходне изборе "бојкотовали"? Зар није било лакше да су сви изашли на изборе и просто демократски сменили ове који краду и манипулишу?
Зашто је сад баш дошло до "револта и бунта" и то преко терористичких модела понашања?
da li shvataš koliko je ovo kontradiktorno?
demokratskim izborima smeniti one koji kradu i manipulišu na istim tim izborima

Jesu, deca koja ne idu u skolu pocinju da zaostaju, ali ja se jos uvek nadam da je to privremeni hendikep koji ce se brzo nadoknaditi.

Mene je prestravilo, zaista zateklo nespremnu, kada je danas stigao izvestaj sa Saveta roditelja.
Ukratko, nastava ce biti dan za danom, kada se kome i koliko mu se radi, ali rekreativna nastava ce se juna odrzati, uplatnice ce roditelji dobiti i dobice ponudu za ekskurzije na prolece.

Zabezeknuli smo se.
Zar nema osecaja, osnovnog osecaja da se gradivo nadoknadi? Da deca izadju iz skolske godine tako sto ce savladiti sta treba...

Takodje, matematicka takmicenja u organizaciji Drustva matematicara ce se odrzati.
Ja to nisam ocekivala, ali je logicno, to je komercijalna stvar.
Takve stvari meni nisu u redu.
Ako strajkujemo, onda strajkujemo.
Ili svi ili niko.
Ako strajkujemo svi zarad boljeg sutra, kakve rekreativne nakon ovoliko izgubljenih dana...
i ovo je vrsta manipulacije, stvaranje privida da je sve u redu
kao eto sve ide po planu, ovo je samo mali trenutni zastoj, što pre decu vratite u klupe, pa da nastavimo gde smo stali
i da ne moramo da radimo subotom i za vreme raspusta
i da možemo da zaradimo naše dnevnice za ekskurzije i rekreativne nastave
i onako smo jadni, nedovoljno plaćeni, maltertiraju nas ćaci, maltretiraju nas roditelji, nećete valjda i sve te divne slobodne dane da nam uzmete i tu crkavicu koju možemo da dobijemo preko plate

i ovo je vrsta manipulacije, stvaranje privida da je sve u redu
kao eto sve ide po planu, ovo je samo mali trenutni zastoj, što pre decu vratite u klupe, pa da nastavimo gde smo stali
i da ne moramo da radimo subotom i za vreme raspusta
i da možemo da zaradimo naše dnevnice za ekskurzije i rekreativne nastave
i onako smo jadni, nedovoljno plaćeni, maltertiraju nas ćaci, maltretiraju nas roditelji, nećete valjda i sve te divne slobodne dane da nam uzmete i tu crkavicu koju možemo da dobijemo preko plate
Sto nam je ovaj stil poznat? :think:

Ima dosta mladjih sa 8+ i 9 + prosekom .Rade u stranim i nasim firmama , 2,3,5 hiljadarki eura mesečno , kukaju samo na Vučića , a nijedan dan nisu izašli na proteste .Ali oni "podržavaju studente " .
Oni su završili školu pre nekolko godina , dobro zaposlili, i briga ih za ovu generaciju koja im je samo konkurencija .

Kakve ovo veze ima s ovom obustavom nastave deci koja to nicim nisu zasluzila?
Lud li si, glup, ili se samo pravis? Vec sam ti 3 puta pisao, ali OK - opet cu, zbog drugih, da obnovimo i utvrdimo gradivo.

RAZVALILI SMO DRZAVU, I SAD JE HAOS SVUDA, pa i u obrazovanju. Deca nisu nicim to zasluzila, ALI NJIHOVI RODITELJI JESU DOVELI DO TOGA bilo cutanjem i trpljenjem, bilo ucestvovanjem u razvaljivanju drzave.

Ponovicu ti jos jednom: SAD STE SE SETILI USTAVA I ZAKONA? A Savamala, a Jovanjica, Cvijan i Ivanovic, Briselski i ostali sporazumi, Beograd na vodi itd itd itd itd. Kad su te kriminalne radnje "prosle" kod naroda, dobijate HAOS u drzavi a time i HAOS svuda pa i u obrazovanju.

Hoces da ti skole rade a deca uce? SREDI CELU DRZAVU, nema drugog nacina. Ako to ne shvatas, jadna ti ta tvoja deca s kim zive.

eno i Brnaba, slučajni predsednik skupštine Srbije, kaže da ko ne radi ne treba da prima platu
kad je bila zadnja sednica skupštine? da li primaš platu iako ništa ne radiš?
A sta cemo sa Nepostojecim Mitskim Bicem, tzv. Zagorkom Dolovac? Da vrati sve plate u poslednjih X godina sa kamatom zbog nerada?

I kako to da sad Ustavni sud ekspresno resava predmet "Prosvetari u strajku" a godinama ne reaguje na recimo tuzbe protiv Vucica zbog DRZAVNOG UDARA? Valjda predmeti imaju PRIORITET i DATUMSKI SLED, pa se prvo rade najprioritetniji i oni koji su stariji?

Ili ce opet neko da mi objasnjava kako sam ja, kao inzenjer, glup da shvatim genijalne pravne sisteme i procedure?

Screenshot_20250220_171445_TikTok.jpg

RAZVALILI SMO DRZAVU, I SAD JE HAOS SVUDA, pa i u obrazovanju. Deca nisu nicim to zasluzila, ALI NJIHOVI RODITELJI JESU DOVELI DO TOGA bilo cutanjem i trpljenjem, bilo ucestvovanjem u razvaljivanju drzave.
I sta su deca tu kriva?
Ponovicu ti jos jednom: SAD STE SE SETILI USTAVA I ZAKONA? A Savamala, a Jovanjica, Cvijan i Ivanovic, Briselski i ostali sporazumi, Beograd na vodi itd itd itd itd. Kad su te kriminalne radnje "prosle" kod naroda, dobijate HAOS u drzavi a time i HAOS svuda pa i u obrazovanju.
ja samo trszim da profesori drze nastavu ili da lete s posla.
Hoces da ti skole rade a deca uce? SREDI CELU DRZAVU, nema drugog nacina. Ako to ne shvatas, jadna ti ta tvoja deca s kim zive.
Koji si ti genije. Da sredim celu drzavu da bi deca isla u skolu. Jel moze jos pride da sletim na Mars?

Dobro, sta to treba da uradim da bi se drzava sredila? Molim taksativno napisi.

Back