Kakve ovo veze ima s ovom obustavom nastave deci koja to nicim nisu zasluzila?Da li podrzavas/te da Predsednik republike, Premijer i ministri, predsednici opstina, tuzioci i sudije itd krse Ustav i zakone?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve ovo veze ima s ovom obustavom nastave deci koja to nicim nisu zasluzila?Da li podrzavas/te da Predsednik republike, Premijer i ministri, predsednici opstina, tuzioci i sudije itd krse Ustav i zakone?
Katastrofa. Našoj deci prosvetni radinci ukinuli pravo na obrazovanje.
Po školama pravo na mišljenje o obustavi su imali samo profesori/nastavnici.
Učenici kroz nazovi plenume za koje niko ne zna čemu služe. Sad deca sede kući i čekaju što će im profesori javiti.
Imam kontak s jednom školom. Pola profesora je u štrajku a pola ne. Ovima koji ne štrajkuju deca uredno dolaze na časove.
Roditelje niko ništa nije pitao.
Izvolite upišite se.
Nije dozvoljena promena glasa.
Autorska.
I osnovne škole.U većim gradovima praktično su sve srednje škole u blokadi.
Не баш, основне нису не знам проценте али многе раде...I osnovne škole.
To i nije baš tačno.U normalnoj državi bi samo studentski protest možda bio dovoljan ali u normalnoj državi niko ne uzurpira Ustav i zakon.
To kod nas očigledno nije dovoljno jer sve što se desilo desilo se pod pritiskom, da nije bilo pritiska ovo bi davno bila bivša tema.
Koliko znam, u većini škola koje su u obustavi rada nastavnici imaju podršku roditelja, zaista ne znam kako je kod tebe.

Zbog plata prosvetnih radnika? Dolovac i njoj slične rade volonterski ?Poslednji uzeti krediti su krpili budzetsku rupetinu. Šta misliš zbog čega je nastala?

I onda ovih oko 5% iz svakog razreda osnovne škole kada se skupe ispred škole bude 100njak roditelja i deluje kaoTo i nije baš tačno.
Kod nas su na odeljenskoj viber grupi ovako glasali roditelji.
5% blokada škole
5% normalan rad bez štrajka 45 minuta čas
10% kako učiteljica odluči
80% štrajk sa skraćenim časovima od 30 minuta.
Učiteljica ne dolazi na posao odlukom njenog sindikata ili čega već tako da je odeljenje u bojkotu, a i ostatak škole.
Deca nižih razreda osnovne škole onemogućena su da pohađaju nastavu.
Tačno ono što pišem već nekoliko puta. Mi smo vam podrška sve dok ne poremetite našu zonu komofra, čitaj, čuvajte nam decu jer ih nemamo gde. Neka hvala, ta vrsta podrške nam nije potrebna, veliko hvala svim roditeljima koji zaista razumeju razloge naše obustave.To i nije baš tačno.
Kod nas su na odeljenskoj viber grupi ovako glasali roditelji.
5% blokada škole
5% normalan rad bez štrajka 45 minuta čas
10% kako učiteljica odluči
80% štrajk sa skraćenim časovima od 30 minuta.
Učiteljica ne dolazi na posao odlukom njenog sindikata ili čega već tako da je odeljenje u bojkotu, a i ostatak škole.
Deca nižih razreda osnovne škole onemogućena su da pohađaju nastavu.
Nemaš prave informacije, ako te interesuje mogu ti postaviti podatke AŠŠ ( asocijacija škola u štrajku) .Не баш, основне нису не знам проценте али многе раде...
alo gospođo nisi ti bebi siterka da čuvaš nekom decu.Tačno ono što pišem već nekoliko puta. Mi smo vam podrška sve dok ne poremetite našu zonu komofra, čitaj, čuvajte nam decu jer ih nemamo gde. Neka hvala, ta vrsta podrške nam nije potrebna, veliko hvala svim roditeljima koji zaista razumeju razloge naše obustave.
Наравно постави овде да сви видимоNemaš prave informacije, ako te interesuje mogu ti postaviti podatke AŠŠ ( asocijacija škola u štrajku) .

Alo gospodine, vi ste nas napravili dadiljama, jer se tako i ponašate prema nama.Uskraćivanjem prava na iskazivanje nezadovljstva nam pokazujete vaše mišljenje o našem poslu.alo gospođo nisi ti bebi siterka da čuvaš nekom decu.
jel znaš ti uopšte čime se baviš?
He he heAlo gospodine, vi ste nas napravili dadiljama, jer se tako i ponašate prema nama.Uskraćivanjem prava na iskazivanje nezadovljstva nam pokazujete vaše mišljenje o našem poslu.
Наравно постави овде да сви видимо![]()
Нестао ти је пост али успео сам да бацим поглед. Једино нисам видео који је однос према укупном броју наставника, има сигурно оних који раде и 45 минута.Nemaš prave informacije, ako te interesuje mogu ti postaviti podatke AŠŠ ( asocijacija škola u štrajku) .
Žao mi je ako se ne vidi baš najbolje ali nisam imala načina da postavim drugačije. I ovo su samo podaci AŠŠ, ako dodaš i broj škola ostalih zajednica, onda možeš otprilike steći pravu sliku. Aktiv škola u obustavi Pančevo, Asocijacija škola i štrajku BG , Ujedinjeni Banat, Zaječar, Novi Sad, PULS osnovnih škola, PULS srednjih škola, Asocijacija škola u štrajku Užice, Forum beogradskih gimnazija.Наравно постави овде да сви видимо![]()
Kako nestao?Нестао ти је пост али успео сам да бацим поглед. Једино нисам видео који је однос према укупном броју наставника, има сигурно оних који раде и 45 минута.
Прво је био нестао где је био линк са екселовим фајлом, сад се види слика коју си поставилаKako nestao?
zamisli izace sve filozofe, istoricare, geografe, veroucitelje, gradjaniste i slicne sa budzeta, deci uvedu praksu da ciste ulice, usteda milijardu evra, ciscenje ulica sigurno jos toliko. I to deca da sortiraju smece, da se odmah moze reciklirati-Zbog plata prosvetnih radnika? Dolovac i njoj slične rade volonterski ?![]()
Da, link sam morala da sklonim, zbog mogućih malverzacija, naknadno se setila...i ima naravno i nastavnika koji rade 45 min ali ti si me pitao o broju nastavnika i škola u štrajku, ako uporediš ukupan broj škola i prosvetnih radnika, možeš steći neku sliku o masovnosti protesta.Прво је био нестао где је био линк са екселовим фајлом, сад се види слика коју си поставила
Zar ne reče prošli put da imaš 4 razreda? I šta bi sa onim takmičenjem iz matematike? A IT posao?iskrenio je glupost da bas mala deca ispastaju. prvi do petog razreda. Ja imam 5 razreda i sta mi fali. To je otprilike dovoljno za zivot.
Nije jedina, mogu i vama poslati podatke o broju osnovnih škola u obustavi u NS.Baka sam dečaku čija škola u NS je jedina u potpunoj obustavi, ne postoji nikakav nastavni rad...a dete je prvi razred osnovne...ništa mu nije jasno....
imam 5 razreda,nikad nisam rekao da imam cetiri. Pa za it posao ti ne treba skola. da li oces da naucim mog cacu sa 63 godine da programira. on je bas bez skole. Nema ni dana. sad kad sam popunjavao obrazovanje za invalidsku penziju nema nista.Zar ne reče prošli put da imaš 4 razreda? I šta bi sa onim takmičenjem iz matematike? A IT posao?![]()