Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Просветари требају да траже измене и допуне у закону,али да све школе обуставе рад то никако.
A ako ti kažem da ih tražimo godinama i da nas niko ne vidi na mapi, hoćeš li mi predložiti nekid drugi način, evo, prihvatićemo. Ne znam koliko vama nije jasno da sistem obrazovanja je u totalnom rasulu. Posledica totalnog bezakonja hteli vi to ili ne, se odražava direktno i na prosvetu. Sns direktori, ministarstvo operisano od prosvete, pojma nemaju ni kako izgleda učionica, deca vam ostaju nepismena ako se neko od nas ne usudi da menja samostalno planove da bi ta deca nešto znala, što uostalom i radimo. Pišemo jedno, radimo drugo. Kao što sam prošle godine pisala da će se prosveta urušiti ako nastavite da pljujete samo prosvetne radnike pa su me razapinjali ovde kako ja krivim samo roditelje. Nikako mi ne ide u glavu, da je nama bitnije šta će vam deca učiti nego vama samima, roditeljima. Zar ne vidite gluposti koje nam serviraju deci??? Šta je vama bitno u obrazovanju vašeg deteta, baš me interesuje?

Ti, ako zaista nisi član stranke, onda mi nije jasno da ti, mene, koja sa udžbenicima i izdavačima imam podugačko iskustvo, upućuješ na svoje proizvoljne teorije. Ja ti iznosim podatke a ti teorije. Ja obično verujem podacima i činjenicama ali očito ste vi, neki drugi, mnogo bolje upućeni u sve. Znam jednog takvog,koji sve zna i sve ume da radi, čak i ne spava :mrgreen:
Око уџбеника нисам износио никакве теорије већ оно што је чињенично, свако ко прегледа шта нам деца уче, ко су аутори и издавачи лако уочи чињенице... Притом имао сам прилику да уживо испратим како изгледају "семинари" које организују издавачи...

Око уџбеника нисам износио никакве теорије већ оно што је чињенично, свако ко прегледа шта нам деца уче, ко су аутори и издавачи лако уочи чињенице... Притом имао сам прилику да уживо испратим како изгледају "семинари" које организују издавачи...
Izdavače odobrava ministarstvo,ministarstvo pripada vladi, hoćemo li da igramo žmurke sada? Seminare organizuje i odobrava ministarstvo, hoćemo opet isto da utvrdimo gradivo? ;)

A ako ti kažem da ih tražimo godinama i da nas niko ne vidi na mapi, hoćeš li mi predložiti nekid drugi način, evo, prihvatićemo. Ne znam koliko vama nije jasno da sistem obrazovanja je u totalnom rasulu. Posledica totalnog bezakonja hteli vi to ili ne, se odražava direktno i na prosvetu. Sns direktori, ministarstvo operisano od prosvete, pojma nemaju ni kako izgleda učionica, deca vam ostaju nepismena ako se neko od nas ne usudi da menja samostalno planove da bi ta deca nešto znala, što usotalom i radimo. Pišemo jedno, radimo drugo. Kao što sam prošle godine pisala da će se prosveta urušiti ako nastavite da pljujete samo prosvetne radnike pa su me razapinjali ovde kako ja krivim samo roditelje. Nikako mi ne ide u glavu, da je nama bitnije šta će vam deca učiti nego vama samima, roditeljima. Zar ne vidite gluposti koje nam serviraju deci??? Šta je vama bitno u obrazovanu vađeg deteta, baš me interesuje?
Сви видимо то што се сервира деци да уче, и велика већина родитеља јесте против, али видимо да ове блокаде највише гурају управо они наставници који су се највише примили на приче разних НВО и CNN TV и то истих оних који намећу накарадне уџбенике...

Izdavače odobrava ministarstvo,ministarstvo pripada vladi, hoćemo li da igramo žmurke sada? Seminare organizuje i odobrava ministarstvo, hoćemo opet isto da utvrdimo gradivo? ;)
А онда провериш чињенице везане за министарства и установиш да многе битне фаце чине исти они који су напредовали захваљујући НВО које гурају накарадне уџбенике...

Сви видимо то што се сервира деци да уче, и велика већина родитеља јесте против, али видимо да ове блокаде највише гурају управо они наставници који су се највише примили на приче разних НВО и CNN TV и то истих оних који намећу накарадне уџбенике...
Samo da mi je znati tvoj način analize tih kolega, na osnovu čega prepoznaješ takve :mrgreen: i da opet ponovim, sve NVO i CNN priče smo reformom MORALI da usvojimo po zakonu ministarstva. Ajde opet da nastavimo utvrđivanje gradiva :mrgreen:

А онда провериш чињенице везане за министарства и установиш да многе битне фаце чине исти они који су напредовали захваљујући НВО које гурају накарадне уџбенике...
I još jednom, te NVO face su članovi vladajuće stranke bili, do juče uzdizani kao svetlo u tami zaostale Srbije :mrgreen:

I još jednom, te NVO face su članovi vladajuće stranke bili, do juče uzdizani kao svetlo u tami zaostale Srbije :mrgreen:
тачно тако, исто као и садашње вође протеста и блокада по школама... Данас им се многи клањају, а сутра кад схвате шта је стварно урађено има да их линчују...

тачно тако, исто као и садашње вође протеста и блокада по школама... Данас им се многи клањају, а сутра кад схвате шта је стварно урађено има да их линчују...
Objasni mi kako možeš uporediti nešto što je nametnuno kao imperativ jedinog kvaliteta od strane vladajućih i nešto što se rodilo iz potrebe revolta, bunta ????

Samo da mi je znati tvoj način analize tih kolega, na osnovu čega prepoznaješ takve :mrgreen: i da opet ponovim, sve NVO i CNN priče smo reformom MORALI da usvojimo po zakonu ministarstva. Ajde opet da nastavimo utvrđivanje gradiva :mrgreen:
Када видиш наставника да се крије иза министарства и избегава личну одговорност за оно што ради и при том сваки разговор води кроз шаблон CNN : ред лажних тврдњи, мало чињеница, па опет ред лажних тврдњи...

Objasni mi kako možeš uporediti nešto što je nametnuno kao imperativ jedinog kvaliteta od strane vladajućih i nešto što se rodilo iz potrebe revolta, bunta ????
Опрости ти и даље верујеш да се све ово дешава само од себе?
Зашто су ти исти који сада као траже правду претходне изборе "бојкотовали"? Зар није било лакше да су сви изашли на изборе и просто демократски сменили ове који краду и манипулишу?
Зашто је сад баш дошло до "револта и бунта" и то преко терористичких модела понашања?

Када видиш наставника да се крије иза министарства и избегава личну одговорност за оно што ради и при том сваки разговор води кроз шаблон CNN : ред лажних тврдњи, мало чињеница, па опет ред лажних тврдњи...
A da odeš po nova uputstva, kako se pljuju prosvetni radnici? ;)

Опрости ти и даље верујеш да се све ово дешава само од себе?
Зашто су ти исти који сада као траже правду претходне изборе "бојкотовали"? Зар није било лакше да су сви изашли на изборе и просто демократски сменили ове који краду и манипулишу?
Зашто је сад баш дошло до "револта и бунта" и то преко терористичких модела понашања?
A da ti shvatiš da mene ne zanimaju ni prošli ni sadašnji u političkom smislu, već da se samo i isključivo bavim prosvetom? Teroristički modeli ponašanja??? Au al ste providni bre, daj malo nađite nekoga da vam piše nešto smislenije :(

A da ti shvatiš da mene ne zanimaju ni prošli ni sadašnji u političkom smislu, već da se samo i isključivo bavim prosvetom? Teroristički modeli ponašanja??? Au al ste providni bre, daj malo nađite nekoga da vam piše nešto smislenije :(
Нађи дефиницију терористичког дела, па упореди са одређеним моделима понашања на овим блокадама...

Back