- Poruka
- 10.144
Pa toon ustvari hoce te instragramuse i sponzoruse a ne moze da priusti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa toon ustvari hoce te instragramuse i sponzoruse a ne moze da priusti![]()
ali lakse je da pljujes i mrzis nego da radis i zaradis

Upravo to a koristi se terminima riba, fuksa....džiberski brate a žene namirišu džibera na kilometar.on ustvari hoce te instragramuse i sponzoruse a ne moze da priusti![]()
sledece tema: imam pare ali opet ne mogu da nadjem devojkuUpravo to a koristi se terminima riba, fuksa....džiberski brate a žene namirišu džibera na kilometar.

Ko je ovaj bot?možda da dignemo kredit
Tako je bre! Bravo! Cestitam ti posle 2 dana si provalilaon ustvari hoce te instragramuse i sponzoruse a ne moze da priusti![]()
a sta fali nasim zenama od 55?!
Ne znam samo idakle taj stereotip da su samo nase zene lepe. Pogledajte po televizijama, internetu pa i mrtvom instagramu ili najbolje putujte malo, a ne da samo pumpamo ego nasim instagramusama
civilizacijska lešinaKo je ovaj bot?

zna gde smo tankiMa troluje bzv, ovo mu je već druga takva tema.

uvek neki izgovoripaa budu u fazonu uglavnom šta će okolina da kažee

uvek neki izgovori![]()

Tebe i Anđu ubuduće pitam za savet oko kućnih poslova i nema greškeNema na cemu, uvek.![]()

Dodji da očajavamo zajedno.Tebe i Anđu ubuduće pitam za savet oko kućnih poslova i nema greške![]()

Došao bih da imam šta da obučem..od jutros sam nešto tanak sa garderobomDodji da očajavamo zajedno.![]()

Navuci neki mantil preko...Došao bih da imam šta da obučem..od jutros sam nešto tanak sa garderobom![]()

odakle znaš za moj mantil? To su tračevi ovde po krajuNavuci neki mantil preko...![]()