Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 95.020
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A za nas sede ništaNe zezam,nema mi uopšte je..acku facu....Najpre za moj ukus fale plave oči,i mora da bude crn....kaki je ovo plavusan....

Ofarbacu i tebeA za nas sede ništa![]()
Ovo je Vaše Zločanstvo iz Sport Bilija
Brate... a osecam da se nadje pored tebe, frckala bi kosicu i kao neprimecivala ga..p i nisi neki, nemas plave oke/crnu kosuNe zezam,nema mi uopšte je..acku facu....Najpre za moj ukus fale plave oči,i mora da bude crn....kaki je ovo plavusan....
Lepa. Ima nesto u vezi nje.Ovo je Vaše Zločanstvo iz Sport Bilija
Nemaš ti pojma....dečko....nisam ja kao sve devojčice....Brate... a osecam da se nadje pored tebe, frckala bi kosicu i kao neprimecivala ga..p i nisi neki, nemas plave oke/crnu kosu![]()
Haha miss: crn, visok, plave oci, nisam ka sve.Nemaš ti pojma....dečko....nisam ja kao sve devojčice....
Pa ako imam ne znači i da dobijem to hahahha,obično sam imala sve suprotno,jedino je momak od skoro(dok sam ga imala)bio najlepše biće sa plavim očima,punim usnama, duga kosa,metalac aliii opet jedan minus nizakHaha miss: crn, visok, plave oci, nisam ka sve.
E ok je da imas sterotipan ukus, sve je u redu.
Aha, kapiram te skroz i moja bivsa bila savrsena plavusa, prirodna! Samo nije umela da vozi.Pa ako imam ne znači i da dobijem to hahahha,obično sam imala sve suprotno,jedino je momak od skoro(dok sam ga imala)bio najlepše biće sa plavim očima,punim usnama, duga kosa,metalac aliii opet jedan minus nizakznaci nikad ideala...
cmokDa Skeletor yebe Tilu iako su na razlicitoj strani dobra i zla?
Crtani se inače zove - HimenDa Skeletor yebe Tilu iako su na razlicitoj strani dobra i zla?