- Poruka
- 10.117
eto nace devojkuDobro, ti ćeš imati decu, one će završiti s mačkama i na kraju ćeš ih pobediti.
kad ti zensko kazeDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto nace devojkuDobro, ti ćeš imati decu, one će završiti s mačkama i na kraju ćeš ih pobediti.
kad ti zensko kazeAli cu i dalje dr..ti na klinke instagramuseDobro, ti ćeš imati decu, one će završiti s mačkama i na kraju ćeš ih pobediti.
da mi je ideti tcoj Instagram sve moguce si zaoratii priznajjjjAli cu i dalje dr..ti na klinke instagramuseBez zezanja mislim da mnogi ozenjeni i stariji muskarci to rade
![]()
Znači ni deca ne pomažu, instagramuše će zauvek ostati tvoje love 'n hate prokletstvoAli cu i dalje dr..ti na klinke instagramuseBez zezanja mislim da mnogi ozenjeni i stariji muskarci to rade
![]()
Nisamda mi je ideti tcoj Instagram sve moguce si zaoratii priznajjjj
eto nace devojkukad ti zensko kaze

Od takvog je bolja mačka.Bez zezanja mislim da mnogi ozenjeni i stariji muskarci to rade![]()
Pa dobro covek ne vara. Muska potreba kao i svaka drugaOd takvog je bolja mačka.
A tri mačke još bolje.
Nemoguce je da ti se svidja samo jedna osoba. Poligamija ce kad tad da zavlada. U svakim drugom braku su prevarePa dobro covek ne vara. Muska potreba kao i svaka druga
Ne bih da ulazim u ovu raspravu. Uglavnom, ne misle svi muškarci tako, ceniš prema sebi.Nemoguce je da ti se svidja samo jedna osoba. Poligamija ce kad tad da zavlada. U svakim drugom braku su prevare
Jel si ti muskarac ili zena?Ne bih da ulazim u ovu raspravu. Uglavnom, ne misle svi muškarci tako, ceniš prema sebi.
Ima i ono: dokon um đavolje igralište

Očajni, čim su vam dobre očajne domaćice...A sta je po tebi normalan? Da zaradjuje 2000e minimum, da ima stan,kola. Mi svi drugi koji se ne uklapamo smo nenormalni?
naćićeЕто наце девојку...![]()
Ne, uopšte nije da ti pišeš nerazumljivo nego sam ja gramar nacinaćićegrammarnazi

za sex ne verujemima takvih jaooo![]()

Evo zbog tebe cu da pazim na gramatiku ubuduce xDNe, uopšte nije da ti pišeš nerazumljivo nego sam ja gramar naci
![]()
Za početak, eto kvačice ne bi bile na odmetEvo zbog tebe cu da pazim na gramatiku ubuduce xD
Ne razmisljaj o tom, zivi, uzivaj, trosi se sa tetama,sve ostalo sta bude...Evo mene opetZanima me da se nadovežem na prošlu temu, da li je očaj početi juriti strankinje ili naše starije tete ini od 40 i nesto do 55 pid uslovom da lepo izgledaju osim malo borica, zbog tipa nizeg kriterijuma? Jer do ivih naših mladih i zgodnih devojaka se teško dolazi ako nemaš kintu. Iskreno i da imam mogućnost fa biram izmedju ova dva ne bih izabrao seksi instagram klinke, jer sa ovima mislim da je bolji i iskreniji seks
I sama ih omašuješZa početak, eto kvačice ne bi bile na odmet
Jes vala, štono kažu, kad se uđe u godine...I sama ih omašuješal to teško vec 100 godina kucam bez njih , znaš ono kad je na telefonima bila samo engleska tastatura, navika xD
A nema veze, podnošljiva je i ošišana.