Da li je muškarcima lakše

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo "buzdovan džukačko ponašanje" bi valjda spadalo pod "pristojno ponašajuće".

Kad neka lepuškasta ili lepa žena, koja vodi računa o higijeni i koja je fit, usred bela dana šeta gradom sa npr. jakom šminkom kao da je krenula u noćni izlazak to baš i ne izgleda kao "pristojno izgledajuće"?
Ništa ti ne razumeš i rušiš sve zadate kriterijume. I to namerno radiš, stidi se :lol:

..da nađu ribu samo za seks nego ženama?
Lakše je ženama da nađu, jer su muškarci zainteresovaniji :)
Da li je zaista veći broj lepih i privlačnih žena 👠 u odnosu na broj lepih i privlačnih muškaraca 💪? I zašto jeste ili nije, mislim na Srbiju.
Nije. Mnogo je više lepih i privlačnih muškaraca nego žena, samo iz razloga što muškarci manje gube na lepoti sa godinama :D

Ovo "buzdovan džukačko ponašanje" bi valjda spadalo pod "pristojno ponašajuće".

Kad neka lepuškasta ili lepa žena, koja vodi računa o higijeni i koja je fit, usred bela dana šeta gradom sa npr. jakom šminkom kao da je krenula u noćni izlazak to baš i ne izgleda kao "pristojno izgledajuće"?
Slažem se, kod nas se preteruje sa šminkom

I riba skrndelj ako daje lako neko ce je kresnuti,dobri fraeri nece naci ako su mutavi
Skndelj ako je jos nesigurna u sebe, nema samopouzdanja pri tom je i povodljiva, mnogi ce je "koristiti". Znao sam jednu, sto se posle opametila, i pitam je, ajd sad iskreno sa koliko si muskaraca bila, ona krene da uvija i zavija, ja kao ajde pljuni, ona kaze oko 200

Nije. Mnogo je više lepih i privlačnih muškaraca nego žena, samo iz razloga što muškarci manje gube na lepoti sa godinama :D
Generalno muskarci imaju prilicno niske kriterijume, tako da i ruzne devojke dobijaju dosta paznje, za razliku od prosecnog muskarca.
U svakom slucaju mislim da pravilo da 25% spava sa kojom hoce, mada bih ja spustio na 15 - 20 % je donekle tacno, ostali moraju da se pomuce jako.
Dok ke kod zena obrnuto. Ima i ona poslovica, zena spava s kim hoce, muskarac s kim moze.

Poslednja izmena:

Back