Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.957
Pa toon ustvari hoce te instragramuse i sponzoruse a ne moze da priusti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa toon ustvari hoce te instragramuse i sponzoruse a ne moze da priusti
ali lakse je da pljujes i mrzis nego da radis i zaradis
Upravo to a koristi se terminima riba, fuksa....džiberski brate a žene namirišu džibera na kilometar.on ustvari hoce te instragramuse i sponzoruse a ne moze da priusti
sledece tema: imam pare ali opet ne mogu da nadjem devojkuUpravo to a koristi se terminima riba, fuksa....džiberski brate a žene namirišu džibera na kilometar.
Ko je ovaj bot?možda da dignemo kredit
Tako je bre! Bravo! Cestitam ti posle 2 dana si provalilaon ustvari hoce te instragramuse i sponzoruse a ne moze da priusti
a sta fali nasim zenama od 55?!
Ne znam samo idakle taj stereotip da su samo nase zene lepe. Pogledajte po televizijama, internetu pa i mrtvom instagramu ili najbolje putujte malo, a ne da samo pumpamo ego nasim instagramusama
civilizacijska lešinaKo je ovaj bot?
zna gde smo tankiMa troluje bzv, ovo mu je već druga takva tema.
uvek neki izgovoripaa budu u fazonu uglavnom šta će okolina da kažee
uvek neki izgovori
Tebe i Anđu ubuduće pitam za savet oko kućnih poslova i nema greškeNema na cemu, uvek.
Dodji da očajavamo zajedno.Tebe i Anđu ubuduće pitam za savet oko kućnih poslova i nema greške
Došao bih da imam šta da obučem..od jutros sam nešto tanak sa garderobomDodji da očajavamo zajedno.
Navuci neki mantil preko...Došao bih da imam šta da obučem..od jutros sam nešto tanak sa garderobom
odakle znaš za moj mantil? To su tračevi ovde po krajuNavuci neki mantil preko...