Da li je očaj?

ne kenyayte, sve ste vi malo spustale kriterijume u zivotu. Nije mu neka plata/ zgodnoca, sta vec, al jbga- zagorela sam, moze. fin je ovako.
hej pa ako bi se svi držali zauvek za kriterijume tako rigidno verovatno bi proveli život sami kao psi.
nema idealne i savršene osobe. kriterijumi variraju u periodima života a ponekad se visoki kriterijumi nametnu iako ih ne očekuješ,
tvoje je samo da ih zagrliš.
prirodnije je očekivati spuštanje kriterijuma zar ne?

to pouzdano tvrdim posle dve veze koje su trajale decenijama, počele su kao savršenstvo sa izglanacnim kriterijumima a nisu se završile tako....

hej pa ako bi se svi držali zauvek za kriterijume tako rigidno verovatno bi proveli život sami kao psi.
nema idealne i savršene osobe. kriterijumi variraju u periodima života a ponekad se visoki kriterijumi nametnu iako ih ne očekuješ,
tvoje je samo da ih zagrliš.
prirodnije je očekivati spuštanje kriterijuma zar ne?

to pouzdano tvrdim posle dve veze koje su trajale decenijama, počele su kao savršenstvo sa izglanacnim kriterijumima a nisu se završile tako....
Ma kakvi kriterijumi. To je smesno. Coveku treba toliko zivotnog iskustva da bi ih u opste i izgradio. Prave kriterijume. Ne vestacke tipa trazim mladu , ili trazim vrednog , bla bla.
Ovo je covek, slusaj.

Evo mene opet 😀 Zanima me da se nadovežem na prošlu temu, da li je očaj početi juriti strankinje ili naše starije tete ini od 40 i nesto do 55 pid uslovom da lepo izgledaju osim malo borica, zbog tipa nizeg kriterijuma? Jer do ivih naših mladih i zgodnih devojaka se teško dolazi ako nemaš kintu. Iskreno i da imam mogućnost fa biram izmedju ova dva ne bih izabrao seksi instagram klinke, jer sa ovima mislim da je bolji i iskreniji seks
Ajde Ćiro, zadimi...
1728027945931.png

Ma kakvi kriterijumi. To je smesno. Coveku treba toliko zivotnog iskustva da bi ih u opste i izgradio. Prave kriterijume. Ne vestacke tipa trazim mladu , ili trazim vrednog , bla bla.
Ovo je covek, slusaj.
Da tačno tako.

ništa to ne znači
vredan mlad uporan tvrdoglav ambiciozan...
znaš i sam koliko veština treba da se sinhronizuje da se dobije balansiran čovek bez iskakanja iz koloseka na svaku sitnu provokaciju

Da tačno tako.

ništa to ne znači
vredan mlad uporan tvrdoglav ambiciozan...
znaš i sam koliko veština treba da se sinhronizuje da se dobije balansiran čovek bez iskakanja iz koloseka na svaku sitnu provokaciju
A esencija brate? Gde je to? Mozes da udaras glavom i da ona ocvrsne ali tada si samo ocvrsnuo. Oguglao. I onda shvatis da se izgubio nesto usput. Ako cemo o ljubavi, bolje je biti i isprovociran i cimati se, nego oguglao. Pa onda pita gugla sta je oguglao. Jer onda i shvatis da i ta osoba pored tebe ne trazi esekciju u tebi, vec gugla. A onda krece sado mazo kad kaze zagrli me, a ti osetis prazninu. Trazi kompletnog coveka, a ne kompletnog idiota podojenog zivotnim motoima.

A esencija brate? Gde je to? Mozes da udaras glavom i da ona ocvrsne ali tada si samo ocvrsnuo. Oguglao. I onda shvatis da se izgubio nesto usput. Ako cemo o ljubavi, bolje je biti i isprovociran i cimati se, nego oguglao. Pa onda pita gugla sta je oguglao. Jer onda i shvatis da i ta osoba pored tebe ne trazi esekciju u tebi, vec gugla. A onda krece sado mazo kad kaze zagrli me, a ti osetis prazninu. Trazi kompletnog coveka, a ne kompletnog idiota podojenog zivotnim motoima.
nekako sam dobijala kroz život baš ono što sam i zamišljala da treba da dobijem.
nisam nikada bila u neskladu sa svojim očekivanjima zaista
oslanjala sam se dosta na sreću a manje na instinkt i pamet
ali kad dođe vreme za kraj onda je uvek ružno

Back