No1lives4ever
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
meni zanimljivo pratim uz kaficua dobro. ajde. cek da me prodje i miris i ukus.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni zanimljivo pratim uz kaficua dobro. ajde. cek da me prodje i miris i ukus.
hej pa ako bi se svi držali zauvek za kriterijume tako rigidno verovatno bi proveli život sami kao psi.ne kenyayte, sve ste vi malo spustale kriterijume u zivotu. Nije mu neka plata/ zgodnoca, sta vec, al jbga- zagorela sam, moze. fin je ovako.
ma nekad treba glavicem u vatru. waaaa! waa! sha je bilo? taj sam, jurim milfare! lake su za saradnju i mekane!meni zanimljivo pratim uz kaficu
Nije frka, al brate losa mu je egzekucija ovo "ne daju mi mlade"ma nekad treba glavicem u vatru. waaaa! waa! sha je bilo? taj sam, jurim milfare! lake su za saradnju i mekane!
Ma kakvi kriterijumi. To je smesno. Coveku treba toliko zivotnog iskustva da bi ih u opste i izgradio. Prave kriterijume. Ne vestacke tipa trazim mladu , ili trazim vrednog , bla bla.hej pa ako bi se svi držali zauvek za kriterijume tako rigidno verovatno bi proveli život sami kao psi.
nema idealne i savršene osobe. kriterijumi variraju u periodima života a ponekad se visoki kriterijumi nametnu iako ih ne očekuješ,
tvoje je samo da ih zagrliš.
prirodnije je očekivati spuštanje kriterijuma zar ne?
to pouzdano tvrdim posle dve veze koje su trajale decenijama, počele su kao savršenstvo sa izglanacnim kriterijumima a nisu se završile tako....
Znam znam ali bas zato mi se svidja. Bilo bi dosadno da je afirmativno.Nije frka, al brate losa mu je egzekucija ovo "ne daju mi mlade"
Ajde Ćiro, zadimi...Evo mene opet Zanima me da se nadovežem na prošlu temu, da li je očaj početi juriti strankinje ili naše starije tete ini od 40 i nesto do 55 pid uslovom da lepo izgledaju osim malo borica, zbog tipa nizeg kriterijuma? Jer do ivih naših mladih i zgodnih devojaka se teško dolazi ako nemaš kintu. Iskreno i da imam mogućnost fa biram izmedju ova dva ne bih izabrao seksi instagram klinke, jer sa ovima mislim da je bolji i iskreniji seks
Da tačno tako.Ma kakvi kriterijumi. To je smesno. Coveku treba toliko zivotnog iskustva da bi ih u opste i izgradio. Prave kriterijume. Ne vestacke tipa trazim mladu , ili trazim vrednog , bla bla.
Ovo je covek, slusaj.
A zato ja volim velike gradove, viš ovo nisam znaoAjde Ćiro, zadimi...Pogledajte prilog 1620292
Imaš i žensku varijanta:A zato ja volim velike gradove, viš ovo nisam znao
A esencija brate? Gde je to? Mozes da udaras glavom i da ona ocvrsne ali tada si samo ocvrsnuo. Oguglao. I onda shvatis da se izgubio nesto usput. Ako cemo o ljubavi, bolje je biti i isprovociran i cimati se, nego oguglao. Pa onda pita gugla sta je oguglao. Jer onda i shvatis da i ta osoba pored tebe ne trazi esekciju u tebi, vec gugla. A onda krece sado mazo kad kaze zagrli me, a ti osetis prazninu. Trazi kompletnog coveka, a ne kompletnog idiota podojenog zivotnim motoima.Da tačno tako.
ništa to ne znači
vredan mlad uporan tvrdoglav ambiciozan...
znaš i sam koliko veština treba da se sinhronizuje da se dobije balansiran čovek bez iskakanja iz koloseka na svaku sitnu provokaciju
nekako sam dobijala kroz život baš ono što sam i zamišljala da treba da dobijem.A esencija brate? Gde je to? Mozes da udaras glavom i da ona ocvrsne ali tada si samo ocvrsnuo. Oguglao. I onda shvatis da se izgubio nesto usput. Ako cemo o ljubavi, bolje je biti i isprovociran i cimati se, nego oguglao. Pa onda pita gugla sta je oguglao. Jer onda i shvatis da i ta osoba pored tebe ne trazi esekciju u tebi, vec gugla. A onda krece sado mazo kad kaze zagrli me, a ti osetis prazninu. Trazi kompletnog coveka, a ne kompletnog idiota podojenog zivotnim motoima.
"Sve je u zivotu prolazno moj druze"nekako sam dobijala kroz život baš ono što sam i zamišljala da treba da dobijem.
nisam nikada bila u neskladu sa svojim očekivanjima zaista
oslanjala sam se dosta na sreću a manje na instinkt i pamet
ali kad dođe vreme za kraj onda je uvek ružno
uh pa ti si u modu tome zdravkovića"Sve je u zivotu prolazno moj druze"
Deriste, al mudro.nekako sam dobijala kroz život baš ono što sam i zamišljala da treba da dobijem.
nisam nikada bila u neskladu sa svojim očekivanjima zaista
oslanjala sam se dosta na sreću a manje na instinkt i pamet
ali kad dođe vreme za kraj onda je uvek ružno
Mislis da se dobro iskenjam pred dejt?@No1lives4ever jel ti se desava da natempiras odlazak u wc tik pred sastanak?
taj rad bro i ne samo to vec dnevna sinhronizacija. I pred poslovni i ostale. Cudna je psihosomatika.Mislis da se dobro iskenjam pred dejt?
Ima toga, mada ja najcesce odmah posle dorucka , milinataj rad bro i ne samo to vec dnevna sinhronizacija. I pred poslovni i ostale. Cudna je psihosomatika.
probo i reko fala lepo...samo do 360 meseci, digo malo granicu, ranije je bila do 300 a digo jer su teska vremena pred svima nama.jesi probao?
Sa 30 je kao Indija - topla i misteriozna
Pisu ovde izgleda vecinom fizicki nratraktivni ljudi koje nema pas za sta fa ujede. Usedelice, samci a mozda i homici. Lecite komplekse na drugom mestu. Pozdrav!