Autorska tema: Da ste javna ličnost ili preduzetnik kako biste se odnosili prema ovoj vlasti?

Lovac Misterija

Zainteresovan član
Poruka
297
Sećam se davno da je javnost kritikovala patrijarha Pavla jer se sastao sa Miloševićem koji je tada smatran komunistom i zakletim neprijateljem SPC.
Patrijarh Pavle je odgovorio da je otišao na prijem ne kod vođe partije već kod predsednika Srbije i da ga kao takvog poštuje, ali mu ne pruža podršku.
Kasnije, 5.oktobra 2000.god SPC i patrijarh Pavle su podržali DOS i opštenarodni bunt.

Slična situacija se dogodila sa Đokovićem koji je javno podržao studentski pokret
Dakle da li biste bili disident i ljuti politički protivnik ovog režima poput autoprevoznika Jaćimović pa i na svoju štetu se borili protiv režima ili biste pokušali nekako da opstanete i usaglasite se sa istim?

Ja lično ne znam šta bi uradio. Iako sam na rečima beskompromisan kada je Vučić u pitanju ne bih mnogo voleo da se bavim političkom borbom na ličnom planu te kada bih bio javna ličnost mislim da bih "mudro ćutao" ako je to uopšte mudro.

Kakav biste vi imali stav?

Када видим те свињске главе осетим врло јако гађење.

Да сам у Србији било би ми врло тешко, врло мучно, врло психолошки скупо да им се додворавам. То би била безизлазна ситуација.

Ne znam kako izgleda. Kandidati za najviše državne funkcije se kriju, politika koju bi vodili se krije, program se krije. Ne mogu da se izjašnjavam o ljudima bez imena.

Sve stranke, bilo da su stranke vlasti ili opozicicije tek po početku izborne kampanje predstavljaju svoj program i kandidate za odbornike, gradske odbornike, narodne poslanike.

Izbori još nisu raspisani, tako da ni studenti nisu u obavezi da otkrivaju imena ljudi koji se nalaze na listi. Kad se raspišu izbori i krene kampanja predstaviće svoj program i svoje kandidate.

Normalan čovek uopšte ne razmišlja o biznisu i porodici u ovakvoj državi.
Моји и многи други на Косову су правили децу и кад су им меци зујали око ушију, а ти си се јадан укакио од премршавелог Ђуке Бизона и Левијатана.
Мада пре је шанса да те неће ниједна па сам себе овако тешиш.

Sećam se davno da je javnost kritikovala patrijarha Pavla jer se sastao sa Miloševićem koji je tada smatran komunistom i zakletim neprijateljem SPC.
Patrijarh Pavle je odgovorio da je otišao na prijem ne kod vođe partije već kod predsednika Srbije i da ga kao takvog poštuje, ali mu ne pruža podršku.
Kasnije, 5.oktobra 2000.god SPC i patrijarh Pavle su podržali DOS i opštenarodni bunt.

Slična situacija se dogodila sa Đokovićem koji je javno podržao studentski pokret
Dakle da li biste bili disident i ljuti politički protivnik ovog režima poput autoprevoznika Jaćimović pa i na svoju štetu se borili protiv režima ili biste pokušali nekako da opstanete i usaglasite se sa istim?

Ja lično ne znam šta bi uradio. Iako sam na rečima beskompromisan kada je Vučić u pitanju ne bih mnogo voleo da se bavim političkom borbom na ličnom planu te kada bih bio javna ličnost mislim da bih "mudro ćutao" ako je to uopšte mudro.

Да сам јавна личност или неки јачи предузетник љубио бих гузицу и давао "донације", а потајно мислио свашта.
Не бих ишао против ове власти ако ме директно не угрожава.
Био бих њен условни савезник јер чак и ова СНС Србија из мог угла уопште није тако лоша.
Али то је само моје субјективно лично искуство.

Да сам јавна личност или неки јачи предузетник љубио бих гузицу и давао "донације", а потајно мислио свашта.
Не бих ишао против ове власти ако ме директно не угрожава.
Био бих њен условни савезник јер чак и ова СНС Србија из мог угла уопште није тако лоша.
Али то је само моје субјективно лично искуство.
Sns je smrtni neprijatelj svakom razumnom biću.

Ne znam kako izgleda. Kandidati za najviše državne funkcije se kriju, politika koju bi vodili se krije, program se krije. Ne mogu da se izjašnjavam o ljudima bez imena.
Ал би гласао за програм Вучића који све што има у том програму ради контра? Од издаје Косова, до распродате земље и задуживања до криминала и свега осталог.. јеси стварно толико глуп или шта?

S druge strane, vidiš naprednjačke državne funkcionere, politiku koju vode i program koji imaju (nemaju), kao i rezultate njihove vladavine, što je sasvim dovoljno da zaključiš da je svaka alternativa bolja.

S druge strane, vidiš naprednjačke državne funkcionere, politiku koju vode i program koji imaju (nemaju), kao i rezultate njihove vladavine, što je sasvim dovoljno da zaključiš da je svaka alternativa bolja.
Imam dovoljno godina i pamćenje me odlično služi, tako da znam kako je bilo pre ove vlasti i NIJE svaka alternativa bolja.

Imam dovoljno godina i pamćenje me odlično služi, tako da znam kako je bilo pre ove vlasti i NIJE svaka alternativa bolja.
Iako se nimalo ne slažem s vrlo ustaljenom tvrdnjom kako je "za vreme žutih" bilo gore nego danas i što je isključivo njihova krivica i zasluga, ko govori o prošlosti i kako to svaka alternativa automatski asocira na prethodnike?

A sta ako nista i ne govoris ni za ni protiv. Za njih to znaci da si protiv ali nemas mud-asca da to kazes. Sta ako onda dodju i daju ti ultimatum ili ces nas javno podrzati ili krece tvoj sunovrat

A sta ako nista i ne govoris ni za ni protiv. Za njih to znaci da si protiv ali nemas mud-asca da to kazes. Sta ako onda dodju i daju ti ultimatum ili ces nas javno podrzati ili krece tvoj sunovrat
Rekao bih da sam apolitičan. Da ih ne podržavam, ali da nisam ni protiv njih.
I da sa ultimatumima mogu samo da me oteraju u suprotni tabor.

Back