Kupovina poklona za praznike

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
91.216
Bliži se ono doba godine kada htjeli ili ne najčešće kupujemo poklone onima koje volimo. Meni svake godine stvara najveći izazov upravo kupovina poklona za one nejbliže (one kojima svake godine kupujem poklone (za rođendane, imendane, praznike) i kada je stvarno teško pronaći nešto "novo" a da već nisam kupila prije nekog vremena. Kako rješavate takve dileme? Kako odabrati poklon da nije nešto što će biti forme radi nego baš onako ok?
Iskreno, stvarno više ne znam...

Bliži se ono doba godine kada htjeli ili ne najčešće kupujemo poklone onima koje volimo. Meni svake godine stvara najveći izazov upravo kupovina poklona za one nejbliže (one kojima svake godine kupujem poklone (za rođendane, imendane, praznike) i kada je stvarno teško pronaći nešto "novo" a da već nisam kupila prije nekog vremena. Kako rješavate takve dileme? Kako odabrati poklon da nije nešto što će biti forme radi nego baš onako ok?
Pošalji poštom rukom napisanu čestitku. To danas skoro niko ne radi. z:mrgreen:

vec godinama poklanjam samo vaucer od raznih firmi u koje zalaze moji prijatelji, familija, kolege.............sto ja da lupam glavu.

lako je pokloniti bilo kome s kime se i ne viđamo tako često ali konkretno ovdje se radi o mami. Stalno se nešto tijekom godine kupuje. AKo poklonim neki kupon za trgovinu žena ode u dućan i kupi za nsa obje. Parfema ne znam kakvih nema, knjiga isto, stvarno nisam pametna što kupiti a da nije neka glupost ili nešto što već nisam poklonila. Obično volim pokloniti nešto "potrošno" tipa kozmetika ili neka košara raznih specijalitata ali sve je to već viđeno... što je najbolje 7 dana nakon Božića i Ng joj je rođendan tak da je stvarno teško u tako kratkom vremenu odabrati adekvatne poklone.

A čestitke, često putujem i kad god sam u prilici pošaljem razglednicu, znam koliko je to veseli :zkez:

lako je pokloniti bilo kome s kime se i ne viđamo tako često ali konkretno ovdje se radi o mami. Stalno se nešto tijekom godine kupuje. AKo poklonim neki kupon za trgovinu žena ode u dućan i kupi za nsa obje. Parfema ne znam kakvih nema, knjiga isto, stvarno nisam pametna što kupiti a da nije neka glupost ili nešto što već nisam poklonila. Obično volim pokloniti nešto "potrošno" tipa kozmetika ili neka košara raznih specijalitata ali sve je to već viđeno... što je najbolje 7 dana nakon Božića i Ng joj je rođendan tak da je stvarno teško u tako kratkom vremenu odabrati adekvatne poklone.

A čestitke, često putujem i kad god sam u prilici pošaljem razglednicu, znam koliko je to veseli :zkez:
Možeš za rođendan nešto u ovom fazonu

Ako ima više ili manje od 60, prilagodi, ideja je tu!

1765661529252.png

Kako odabrati poklon da nije nešto što će biti forme radi nego baš onako ok?

Нешто корисно ?
То само свом детету, ево скоро видим треба му нова пиџама и купим.

Дакле раздвојио бих поклон ради поклона и куповина корисног укућану.

1. Поклон ради поклона треба да буде што глупљи, непотребнији ...
Рецимо скупоцен букет цвећа.

Зашто ?
Па тако показујемо колико смо спремни улудо да потрошимо пара због некога - а то је права, луда љубав.

2. Куповина нечег корисног није поклон, то је практична куповина.

Поклон је кад "бациш" паре на некога !

Potrosacko drustvo mi za vreme praznika daje ankcioznost i pocinjem da mrzim praznike zbog tih ocekivanja.
Pokloni su za decu, a matorci mogu da ocekuju nesto eventualno za dekadu, u protivnom da odyebu i unormale se.

Back