Da li je očaj?

Evo mene opet 😀 Zanima me da se nadovežem na prošlu temu, da li je očaj početi juriti strankinje ili naše starije tete ini od 40 i nesto do 55 pid uslovom da lepo izgledaju osim malo borica, zbog tipa nizeg kriterijuma? Jer do ivih naših mladih i zgodnih devojaka se teško dolazi ako nemaš kintu. Iskreno i da imam mogućnost fa biram izmedju ova dva ne bih izabrao seksi instagram klinke, jer sa ovima mislim da je bolji i iskreniji seks
Očajne tetke šire očaj na klinke, koje su svesne da nisu u istoj kategoriji, pa dižu kriterijume čime bacaju u očaj svoje vršnjake, tako da je najbolje uklopiti očajne sa očajnima, a klinke ostavite normalnima.

i one te provale brate. mene uvek provale, kad god sam u fazonu da me zasvrbi tuki i u fazonu sam, a jbga, jeste ovako praznjikava al moze da se isrpaznim, zagoreo, i ona onda bodlje izbaci. waaaa, aj pali! i onda skapiras jbga, mora enerdzi. to ti je ko kad bi da uzjases magare. odmah iskezi one klavirske zubve i ujede te za doope, ne ide bajo. A taj insta ti je ko muzej tupavih . znaci ne idi tamo, lose ces se osecati.

Back