Da li je očaj?

@Kćerka Direktora Cirkusa ti je sve rekla direktno i u facu.
Ja bih ssmo dodao da sto vise filozofiras vise tones u ambis, trgni se malo.
Nije zena bauk, ja zapravo mislim da si ti stidljiv, i da zbog toga trazis koje kakve linije manjeg otpora.
al ni to nije problem, dooadne ti se, kazes joj lepo zelim da pricam sa tobom al mi je neprijatno. I sta? Naceo si
Al ne lakse je folozofirati
A ti drize, jel si ozenjen imas curu? I sto nemas??

Bila je tema isto momak otvorio da ne izgleda ruzno, da nije bedan, a razmislja o albankama. Na putu sam i ja da pocnem da ucin jezik i da idem odavde. I da nadjem i sve bude ful znacu da je sa mnom zbog spustanja kriterijuma a to mi ne treba. Prvi gubitak posla, nesto sto joj nije po volji verovatno ce da raskine. Kod strankinja je uvek ali uvek na prvi pogled, svidis joj se tajni signali odmah, a ne kao ovde pa gde radis, sta vozis itd, onda da li da budem sa njim ili sa ovim

Ne na škart, nego normalne momke. Lovaneri najvise vole ove do 30. Voli i dobre starije ali on mize da bira, ovima vec voz prolazi. Tipa pre ce da kupi audi 2020 nego 2005
Ako ljude posmatras kao robu,onda je to mozda tako.Ali (neki)ljudi su i vise od toga.
A vidim,doduse na brzinu,nisam se zadubljivala u tvoj lik i djelo,da ti je samo novac i finansije pred ocima i da mislis da je samo neimanje istog uzrok tvog ili necijeg neuspjeha sa zenama.
U principu se zalis da sve zene vole lovatore (bez ikakvih drugih kvaliteta),a zapravi ti volis i vidis samo takve zene
Ima i onih drugih,ali ti neces takve.

Bila je tema isto momak otvorio da ne izgleda ruzno, da nije bedan, a razmislja o albankama. Na putu sam i ja da pocnem da ucin jezik i da idem odavde. I da nadjem i sve bude ful znacu da je sa mnom zbog spustanja kriterijuma a to mi ne treba. Prvi gubitak posla, nesto sto joj nije po volji verovatno ce da raskine. Kod strankinja je uvek ali uvek na prvi pogled, svidis joj se tajni signali odmah, a ne kao ovde pa gde radis, sta vozis itd, onda da li da budem sa njim ili sa ovim
Strankinja je sirok pojam.Niti su sve zene iste,niti sve strankinje.
Mnogo kukas,a zene ne vole one koji kukumacu.

Ako ljude posmatras kao robu,onda je to mozda tako.Ali (neki)ljudi su i vise od toga.
A vidim,doduse na brzinu,nisam se zadubljivala u tvoj lik i djelo,da ti je samo novac i finansije pred ocima i da mislis da je samo neimanje istog uzrok tvog ili necijeg neuspjeha sa zenama.
U principu se zalis da sve zene vole lovatore (bez ikakvih drugih kvaliteta),a zapravi ti volis i vidis samo takve zene
Ima i onih drugih,ali ti neces takve.
Mnogo bi je vise postovao da me odbije zbog lupam nizeg debljeg i da mi kaze da nisam njen fizicki tip

Back