Da li je očaj?

Ne mislim na to kukanje.
Nego na kukanje da su sve zene iste...bla,bla....
A nisu.Samo sto ni on ne zeli ili ne zna da razlikuje.
Ne zna da razlikuje, jer realno i te zene koje nisu iste isto tako su i nevidljive. Ne eksponiraju se ni na negativan ni pozitivan nacin, obicno tako cekaju da budu prepoznate po nekakvoj intuiciji i na kraju su opet rizik. Jer sada moze da bude drugacija a sutra moze da se promeni. I plus se tesko razlikuju od folirantkinja, tkz: "ja nisam kao sve ostale zene".

A ti drize, jel si ozenjen imas curu? I sto nemas??
Sta tebe briga za moj seksualni zivot? :D
Oženjen, daleko bilo, za sad.
Curu nemam, sto ne znaci da se ne vidjam sa nekim trenutno.
A zasto nemam, raskinuki smo jer je njoj propala firma ovde nije mogla da se snadje, vratila se za Rusiju, godinu i po smo bili zajedno, 4 meseca nakon toga nije mi bilo do toga da nadjem devojku uopste. I to je mozda i najduse sto sam bio sam u proteklih 15 god.
Nemoj ti da se poredis sa mnom jeftinim pitanjima. Moj ljubavni zivot je moja intima kao prvo kao drugo, moj seksualni zivot ti neces imati ni za 5 zivota. Sto je dobro, nisi bio sa svim sto seta u 20 tim.

Sta tebe briga za moj seksualni zivot? :D
Oženjen, daleko bilo, za sad.
Curu nemam, sto ne znaci da se ne vidjam sa nekim trenutno.
A zasto nemam, raskinuki smo jer je njoj propala firma ovde nije mogla da se snadje, vratila se za Rusiju, godinu i po smo bili zajedno, 4 meseca nakon toga nije mi bilo do devojaka uopste.
Nemoj ti da se poredis samnom jeftinim potanjima. Moj ljubavni zivot je moja intima kao prvo kao drugo, moj seksualni zivot ti neces imati ni za 5 zivota. Sto je dobro, nisi bio sa svim sto seta u 20 tim.
Gledaj ja sam ovde bar iskren i ne kenjam kao neki. Sta dobijam time da lazem? Sad si ti Marlin Brando ***** 🤣

Ne zna da razlikuje, jer realno i te zene koje nisu iste isto tako su i nevidljive. Ne eksponiraju se ni na negativan ni pozitivan nacin, obicno tako cekaju da budu prepoznate po nekakvoj intuiciji i na kraju su opet rizik. Jer sada moze da bude drugacija a sutra moze da se promeni. I plus se tesko razlikuju od folirantkinja, tkz: "ja nisam kao sve ostale zene".
Mislim da on upravo prica o inicijalnoj komunikaciji. Da je postala veoma teska i da devojke na startu kategoricki odbijaju muskarce. Pogotovu na tim platformama gde je realno na prvu loptu vizuelno to sto ostavlja utisak kod oba pola. I to vizuelno nije samo u smislu bicepsi i dobro doope, vec i stil i pojava. I onda se gubi taj socijalan osecaj, ocekuju filmske pojave. To naravno povlaci za sobom frustraciju i nezadovoljstvo, onda ta osoba bude negativna, pogotovu ako se razocara u tako neku filmsku pojavu i onda u krug. A on pokusava da ih izvuce iz beskonacne petlje. U sustini cini uslugu tim mladim devojkama. Ali ne vredi, sta ja tu mogu kad zivot trazi bolje ljude. Jer zivot nije he he decja igra.

Kao i ovde sto ga automatski cenzurisete i ponizavate za to sto on jeste (bio dobar ili ne) a decko pokusava da se izrazi.Ok, nismo svi elokventni, ali tu postoji upravo mesto kao forum. Jer podrazumeva upravo razlicite ljude i prostor za razumevanje, komunikaciju i ostala sranya i ku(r)chine hehehe

Bila je tema isto momak otvorio da ne izgleda ruzno, da nije bedan, a razmislja o albankama. Na putu sam i ja da pocnem da ucin jezik i da idem odavde. I da nadjem i sve bude ful znacu da je sa mnom zbog spustanja kriterijuma a to mi ne treba. Prvi gubitak posla, nesto sto joj nije po volji verovatno ce da raskine. Kod strankinja je uvek ali uvek na prvi pogled, svidis joj se tajni signali odmah, a ne kao ovde pa gde radis, sta vozis itd, onda da li da budem sa njim ili sa ovim
J bih tebi predlozio osihologa, imas i besplatno ako si mladji od cini mi se 30 a zivis u vecem gradu, a mozes i idvojiti malo ako vec rekao ai radis.
To sta ti pricas su price kojih sam se naslusao , i nema leka, obicno, svi tj takvi sta god da im kazes brane svoje… i teraju tu depresivnu patoatologiju.
Sadvim je normalno kmati debojku, ili komka i da samo lepo i bogati imaju parove svet bi odavno nestao.
Al ovo poslednje neces ni primetiti, vec ces dati neki depra odgovor

J bih tebi predlozio osihologa, imas i besplatno ako si mladji od cini mi se 30 a zivis u vecem gradu, a mozes i idvojiti malo ako vec rekao ai radis.
To sta ti pricas su price kojih sam se naslusao , i nema leka, obicno, svi tj takvi sta god da im kazes brane svoje… i teraju tu depresivnu patoatologiju.
Sadvim je normalno kmati debojku, ili komka i da samo lepo i bogati imaju parove svet bi odavno nestao.
Al ovo poslednje neces ni primetiti, vec ces dati neki depra odgovor
Tebe ni jedna nije ni pogledala a meni pricas 🤣 Vazi. Kazem ti upozna ces moje bivse, bas su "ruzne" kad mogle sa mnom pacenikom da budu 🤣

Back